- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма каша
ебаси нещастния глупак, боклук и говедо, не трябва да ти пука нито капчица за тоя чукундур !!!![]()
Ако има 18 можеш да го осъдиш и да му вземеш завещанието! Не губи ценно ефирно времеПървоначално написано от evi_vd
От Варна ли си ? ... Ще е удоволствие за мен да го науча, че на момиче не се посяга, а какво остава за бой !!!
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Ми не съм от варна ама те и други много му се заканват
[quote="Miss_Perfekt"]В началото пишеше сестра ми (около 300 мнения)и затова в някоя тема може да пише 13 но това е сестра ми аз съм на 18 години той също[/quote
Ако приемем,че найстина си на 18 значи сте много зле.Първо той трябва да се е вдетенил много или е бавноразвиващ.Второ как на 18 позволи да те удря?
Нещо ме самнява тука.
Я обади от кой град си да се разберем кой ще го бие.Първоначално написано от Miss_Perfekt
От Смолян съм ама няма смъсал той вече си осъзна грешката но е късно а и една приятелка в момента се държи с него по същия начин а относно годините на 18 сме невиждам прична да лъжа за такова нещоПървоначално написано от suantito
![]()
има значение.. ако си на 13 никой няма да те вземе на сериозноПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
сега пък момиче ли го налага?! Т'ва е тъпо... значи въпросната мръхла му посяга, пък ти неможеш?! Защо? Налага ти се да заминеш за САЩ за да ти направят операция за изваждане на ръцете от гъза? Виж мила, ако някой разбира к'во е да го млатят... имам брат, седем години по - голям от мен, който на сегашните си години има акъл колкото на едно пиле... Идеята е, че каквото и да ти е направил (или все още ти прави) винаги може да се отвърне някакси... (аз на брат ми му криех цигарите и капутите, което за него беше сериозен психически тормоз)Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
![]()
тоя е бахти идиота(дано не разбере 4е съм го псувала)
виновна си само за тва 4е се занимаваш с него
Свят голям, идиоти всякакви..Явно става въпрос за комплексар, който му стиска да се бие само с момиче.
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
А по-темата-аз 3 или 4 пъти се опитах и аз да го одаря но все ми хващаше ръката или ме буташе с израза ще ти е*а майката к*чко![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
На 18 се държи така ?
![]()
![]()
Не , не аз не мога да го повярвам !
![]()
![]()
![]()
baaaaah,mrasni ,6ibani gadove sa tiq mom4eta eee... e kak ti 6a si vinovna e?! naprao 6a iztre6tq ve4e,boi dokat marda itva e...![]()
![]()
![]()
Сега разбирам защо не си могла да се защитиш !Първоначално написано от Miss_Perfekt
'Следващият път се постарай да удариш някъде , където ще го заболи много , но няма да рискуваш да го направиш стерилен !
![]()
Иска ми са да не беше вярно но еПървоначално написано от dark_sw
![]()
Миличка и на мен ми се иска момчетата да не говеда , ама е !Първоначално написано от Miss_Perfekt
П.П Плюс това говедждото е прекалено тежка храна !![]()
Той ся ми викал "лошата"Първоначално написано от dark_sw
![]()
na 18 godini i takiva lapeshki raboti da pravi tCTCcc..........Първоначално написано от Miss_Perfekt
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ima takava prikazka momi4e ne se udrq dori s zvete taka 4e ti si trqbvalo da mu hvarli6 edin zdrav boi i togava toi 6te6e da ti zeluva dori i krakata![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
пх..досега 100 пъти да бях викнала тате да го беше опраил или някой комшия ..той тоя да не е излязъл от дом за бавноразвиващи бре на 18 години се държи като на 10 боже ..др съвет просто не му обръщай внимания хвани си гадже ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска разбрах цялата истина всичко е било лъжа и само ми си и подигравал зад гърба и всички с него![]()
Опитах да одавя мъката в алкохол ама нещо не ме хваща
![]()
![]()
Мерси за съветите на всички