.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Bokluk ti ne si Vinovna za nishto ne se tormozi, zaradi nqkakav smotlio!!!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    според мен той е виновен за сичко..няма смисъл да се ядосваш и да си трошиш нервите..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Не съм чел коментарите освен 1 от авторката аз ако бях на теб не зависимо че съм момиче всеки път щях да го ритам да го блъскам ако тря с токати къф е тоя марляч че да те удря не за друго ами защото си момиче а тоя недорасъл олигофрен щото няма каде да си избие комплексите се нахвърля в/у теб ... тегли му яките маини пред всички ако те одари одари го и ти и му кажи че е шибано задръстено лапе и се обърни дигни високо главата и продължи.

П.С адски много се ядосах от написаното

Просто трябва да кажеш на някой за да спре с този тормоз . За това можеш да го съдиш - не се шегувам ! В случея ТИ си жертвата на този ... незнам как да го нарека . Май не му стиска да се заяде с някой от неговия калибър Аман от комплексари , който си избиват комплексите с тормоз насочен към по - слабите

Тоя е пълен глупак! Той само с тормоз над момиче може да се ,,докаже''

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Saberi hora i go prebiite da vidim dali 6e te zaka4i pove4e

Град
    В АдА
    Всички са знаели без мен всичкото това е измислено и съм станала направо за смях.Такъв е живота

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Всички са знаели без мен всичкото това е измислено и съм станала направо за смях.Такъв е живота
    Кое е измислено?Боя ли?

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Доста непориятна ситуация . За пореден път се убеждавам , че момчетата са свине поне повечето . Ти не си виновна , че той няма елемантарно човешко възпитание . Предполагам не си на повече от 15 години както и да той . Как може да лъже за подобно нещо , но може би психиката му е ултра лабилна ! Това не е шега работа . Трябвало е да му отвръщаш на ударите , какво ще стоиш и ще търпиш някакъв си мърльо да те бие . Като го видиш следващия път се прави , че не го познаваш и въобще не го поглеждай . Но знаеш ли , че може и да те харесва ...за това да е излъгал ,че сте имали сексуален контакт и за това да те е биел , без да съзнава , че това не е правилния начин да ти покаже , че има симпатии към теб . Дано си осъзнае грешката и дойде да ти иска прошка , но ти няма да му дадеш като заявиш , че е твърде късно !
    Aide da ne se obijdame , a? Da ne kazvam koi e svinqta . Po temata: NE SI VINOVNA . Nameri si gadje i mu se opla4i da go spuka toq ne6tastnik

Голям фен Аватара на Ice
    Въпросното момче значи е много зле..На 18 години да биеш момиче за мен това са пълни боклуци с извинение, ама си е така..Може би момчето е комплексарче, но ти за това нямаш вина...Бебешки историй понеже не знае как да се оправи и естествено трябва да се направим на гъзари и да се сбием нали това е решението...Не се притеснявай всичко се връща!!! Само, че със сигурност при него ще е двойно по-гадно..Сигурна съм...
    Everything happens for a reason..

Град
    Испания
    Я уточни какво по-точно са знаели,което ти не си знаела?Да не са били съгласни всички,че трябва да те удря?!Нещо не схващам...
    Надеждата умира последна!!!

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    млада госпожице, Вие сте готова да бъдете бъдеща малтретирана съпруга
    като те бият и винаги си мислиш, че вината е твоя... мечтата на всеки насилник

Вземаш един стол и чакаш зад вратата да влезе ... ама гледай да не го объркаш с някой
    Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от nikita29
    Я уточни какво по-точно са знаели,което ти не си знаела?Да не са били съгласни всички,че трябва да те удря?!Нещо не схващам...
    Ми той много пъти ми е пращал бележки,есемеси,и кво ли още не а всичко било тъпа шега Никога не е изпитвал нещо към мен само ми са са смяли И е казвал всяка една моя дума на всички всеки един мой смс е чел всички ми го разказаха точно както аз съм го казала а мислех че това е само между нас А тва за удрянето е защото го напсувах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си