- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма каша
Bokluk ti ne si Vinovna za nishto ne se tormozi, zaradi nqkakav smotlio!!!![]()
според мен той е виновен за сичко..няма смисъл да се ядосваш и да си трошиш нервите..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Не съм чел коментарите освен 1 от авторката аз ако бях на теб не зависимо че съм момиче всеки път щях да го ритам да го блъскам ако тря с токати къф е тоя марляч че да те удря не за друго ами защото си момиче а тоя недорасъл олигофрен щото няма каде да си избие комплексите се нахвърля в/у теб ... тегли му яките маини пред всички ако те одари одари го и ти и му кажи че е шибано задръстено лапе и се обърни дигни високо главата и продължи.
П.С адски много се ядосах от написаното![]()
![]()
![]()
Просто трябва да кажеш на някой за да спре с този тормоз . За това можеш да го съдиш - не се шегувам ! В случея ТИ си жертвата на този ... незнам как да го нарека . Май не му стиска да се заяде с някой от неговия калибърАман от комплексари , който си избиват комплексите с тормоз насочен към по - слабите
![]()
Тоя е пълен глупак! Той само с тормоз над момиче може да се ,,докаже''
Всички са знаели без мен всичкото това е измислено и съм станала направо за смях.Такъв е живота![]()
Кое е измислено?Боя ли?Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Aide da ne se obijdame , a? Da ne kazvam koi e svinqtaПървоначално написано от dark_sw
. Po temata: NE SI VINOVNA . Nameri si gadje i mu se opla4i da go spuka toq ne6tastnik
Въпросното момче значи е много зле..На 18 години да биеш момиче за мен това са пълни боклуци с извинение, ама си е така..Може би момчето е комплексарче, но ти за това нямаш вина...Бебешки историй понеже не знае как да се оправи и естествено трябва да се направим на гъзари и да се сбием нали това е решението...Не се притеснявай всичко се връща!!!Само, че със сигурност при него ще е двойно по-гадно..Сигурна съм...
![]()
Everything happens for a reason..
Я уточни какво по-точно са знаели,което ти не си знаела?Да не са били съгласни всички,че трябва да те удря?!Нещо не схващам...Първоначално написано от Miss_Perfekt
Надеждата умира последна!!!
Вземаш един стол и чакаш зад вратата да влезе ... ама гледай да не го объркаш с някой![]()
Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.
Ми той много пъти ми е пращал бележки,есемеси,и кво ли още не а всичко било тъпа шегаПървоначално написано от nikita29
Никога не е изпитвал нещо към мен само ми са са смяли
![]()
И е казвал всяка една моя дума на всички всеки един мой смс е чел всички ми го разказаха точно както аз съм го казала а мислех че това е само между нас
А тва за удрянето е защото го напсувах
![]()