- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЪЗМОЖНО ИЛИ НЕ ?
Здеавейте... последните няколко месеца са ме обзели едни мисли.... и аз съм доста объркана...
имам следният проблем....
запознах се преди 9 месеца със едно момче...в интерес на истината всичко започна на шега и аз нямах никакви намерения да се влюбвам в него.... дори мога да трърдя че го обичам.проблема е че аз съм едва на 15 а той е на 18.... и го вълнуват по-големички от мен ... това е едно....второто е че когато мога да съм до него той е заобиколен от приятелите си коитооооо ме броойкат,,,нз как да се изразя...но ме заглеждат определено... моя човек е доста мил но мен ме е срам да го попитам дали има интерес към мен...дуржи се много кавалерски . другия проблем е че след няколко месеца заминава понеже ще е студент и аз нямам много време,,,, просот незная какво да правя..дайте съвет...да му кажа ли какво изпитвам? или просто да изчакам 1 година докато се върне ...тъкмо аз ще съм станала повече жена.... аз мога да изчакам ... да му кажа или не ?възможно ли е 15 годишна да има истинска връзка с 18 годишен ?не става въпрос само за секс ами и аза чувства предимно
u'Re mY sUnshIne...mY onLy sUnShInE... (*)
ами според мен да..може да има!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Защо да не може![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Защо не...
м през тази 1 година може да се случат доста нови работи за теб..нз ти решаваш квот ти е на сърцето..![]()
Да,естествено...Преживях го...![]()
Абе всичко е възможно..
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Мхм, възможно е.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Животът е адът описан в Библията!
Възможно е естествено, ако има любов и доверие![]()
ЕСТЕСТВЕНО!!!Нали уж любовта няма граници!![]()
![]()
![]()
dai mu kaji sega za6toto posle moje da sajalqva6 4e ne si mu kazala vsi4ko e 50/50
zashto ne .... napylnmo vyzmojno e
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP
+1 .. tfa ne e kat 18 i 12 taii 4e stava :PПървоначално написано от kefish_meee
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
Всичко е възможно, стига да вярваш в него ...![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
естествено че може да имано ако момиче е на 18 а момче на 15 мисля че ще е кофти......сякаш първокласничка да тръгне с момченце от детската градина нали?........
![]()
кажи му ... защото има вероятност да го загубиш....(както го загубих аз) кажи му какво изпитваш ... той ако не знае няма да те чака ... повярвай ми ще сгрешиш ако не му кажеш и ще си блъскаш главата така като мен сегаПървоначално написано от punkbebs
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
ayy nqma da 4aka6 utre moje da te blysne tramvai ili nego da go blysne i taka i nqma da ste si izqsnili 4ustvata![]()
дааааааа![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
С много компромиси е възможно.. Имай предвид че момичетата израстват по бързо умственно така че да не те притесняват 3-те години![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00