Здеавейте... последните няколко месеца са ме обзели едни мисли.... и аз съм доста объркана...
имам следният проблем....
запознах се преди 9 месеца със едно момче...в интерес на истината всичко започна на шега и аз нямах никакви намерения да се влюбвам в него.... дори мога да трърдя че го обичам.проблема е че аз съм едва на 15 а той е на 18.... и го вълнуват по-големички от мен ... това е едно....второто е че когато мога да съм до него той е заобиколен от приятелите си коитооооо ме броойкат,,,нз как да се изразя...но ме заглеждат определено... моя човек е доста мил но мен ме е срам да го попитам дали има интерес към мен...дуржи се много кавалерски . другия проблем е че след няколко месеца заминава понеже ще е студент и аз нямам много време,,,, просот незная какво да правя..дайте съвет...да му кажа ли какво изпитвам? или просто да изчакам 1 година докато се върне ...тъкмо аз ще съм станала повече жена.... аз мога да изчакам ... да му кажа или не ?възможно ли е 15 годишна да има истинска връзка с 18 годишен ?не става въпрос само за секс ами и аза чувства предимно