.

Виж резултатите на анкетата: МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ИСТИНСКА ВРЪЗКА МЕЖДУ 15годишна и 18годишен ?

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

53 91,38%
  • НЕ

5 8,62%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Разбира се, че е възможна тази връзка!Според мен ще е хубаво ако му кажеш!По-добре го направи, отколкото после да се самосъжаляваш защо не си го направила Ако си много срамежливичка давай смело пък по скайп .. и не го овъртай много много .. питай направо!Нещо от сорта "Абе мислех си .. има ли някаква възможност да се получи нещо между нас" или пък "Отдавна ме тормози един факт .. мисля че съм хлътнала по теб .. да очаквам ли нещо или не?За да зная какво да правя" Аз съм ги използвала тези фразички
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Може, ако разбирасе му пускаш.

Ами ако сте на един акъл..няа проблем.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Moje da ima vruzka da No zavisi i ot dvamata partniori

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Почакай есенните листа...

Re: ВЪЗМОЖНО ИЛИ НЕ ?

Цитирай Първоначално написано от punkbebs
    Здеавейте... последните няколко месеца са ме обзели едни мисли.... и аз съм доста объркана...
    имам следният проблем....
    запознах се преди 9 месеца със едно момче...в интерес на истината всичко започна на шега и аз нямах никакви намерения да се влюбвам в него.... дори мога да трърдя че го обичам.проблема е че аз съм едва на 15 а той е на 18.... и го вълнуват по-големички от мен ... това е едно....второто е че когато мога да съм до него той е заобиколен от приятелите си коитооооо ме броойкат,,,нз как да се изразя...но ме заглеждат определено... моя човек е доста мил но мен ме е срам да го попитам дали има интерес към мен...дуржи се много кавалерски . другия проблем е че след няколко месеца заминава понеже ще е студент и аз нямам много време,,,, просот незная какво да правя..дайте съвет...да му кажа ли какво изпитвам? или просто да изчакам 1 година докато се върне ...тъкмо аз ще съм станала повече жена.... аз мога да изчакам ... да му кажа или не ?възможно ли е 15 годишна да има истинска връзка с 18 годишен ?не става въпрос само за секс ами и аза чувства предимно
    Бях в същата ситуация, но момчето ми каза, че е прекалено сантиментално и не иска да започваме като знае, че скоро ще трябва да спрем...но беше прав - имахме около две седмици.Не си заслужаваше.

Град
    sofiq
    az sum na 15 i bivshiq mi priqtel beshe na 18...obichahme se ujasno silno i absl DA moje da ima istinski chustva m/y 15 godishnai 18 godishen...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    az sum na 15 i bivshiq mi priqtel beshe na 18...obichahme se ujasno silno i absl DA moje da ima istinski chustva m/y 15 godishnai 18 godishen...
    Съжалявам за въпроса....просто ми е мн интересно,след като и двамата сте се обичали "ужасно силно" и сте имали "истински чувства" той вече е бивш....Защо се разделихте?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си