- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам да ядосам всички
И то ебати ментетата, кво обсъждаме, пфу.. ;/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
После четка за кенеф в устата !
И тиксо отгоре хубаво !
Не съм се старала !![]()
![]()
Още ША оперираме !![]()
![]()
+1 ne vijdam za6to trqbva da te interesuva za kakuv te mislqt horata??Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
1vo shtom ne si emo zaashto se opitvash da prili4ash si boqdisash kosata takav kostum!?Mene ako mi kajat 4e sam emo nadali sa boqdisamПървоначално написано от ne_moga
2ro nqma da gi qdosash po to4no da ti se izsmeqt edno hubavo
3kazvash 4e ne si emo ama iskash takaf kostum nqma li da se 4ustvash nekomfortno?!?!
super mn si protivore4i6 xaxa (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и специално за теб ще засвири една колежанска поп-пънк групичка, най-популярната мацка ще затанцува с теб, след като си съборил гаджето й от един удар..Първоначално написано от ne_moga
и след това ще получиш аплодисменти
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз мислех,че си на 13,не абитуриентПървоначално написано от ne_moga
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Иди намазан с възелин и лайна! И без тва ще се лее кръв, пот, сополи и сперма... Картинката ще е тру грайндец!
След бала дори ще имате теми за диалог с гъза ти.
МоШТно локомотиви в гъза!
THUG
CORE
4
LIFE
ne_moga Идеята ти е злеПървоначално написано от пор
![]()
М/у другото "пор" моля да ми кажеш кой е този на аватара ти,прощавай глупавия въпрос но не мога да го позная а искам..с тези очила
![]()
аве не мисля че като се облечеш като емо ще изглеждаш яко![]()
ами като ти чета мненията си за рокля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *