- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изостанала ли съм??!
Ама какво те интересува какво са имали приятелките ти и какво не ? "...гадже с , което да ме виждат !" - ти какво , да не би да искаш гадже за да те виждат с него, преди всичко ? Каза , че не си от хората , които биха тръгнали с момче , към което нямат чувства - това е хубаво , но нещо не ми се струва достоверно ...![]()
![]()
изостанала си много ... сри, че го казвам ... бързо си хващай някой правете секс по 3 пъти на ден![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
И оня ще и избяга още на вторият ден..![]()
вярно е ама то писва .. ходиш с някой 1 седмица и после мине покрай тебе на улицата и или те гледа злобно или нищо не ти казва се1 не се пзонавате ..Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Много малко беПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Честитка тогава.Първоначално написано от suantito
А иначе не си изостанала,сладурка,колкот о по-късно,толкова по-добре.
ОХХХ!!!Мерси на вс.Имах нужда точно тва да чуя!Колкото до секса,не съм привърженичка на ранния секс
![]()
![]()
А иначе за тва:
Просто ми се иска на моменти да съм като другите момичета и забравям точно за какво е гаджето!И това,че са задръстени имах предвит,че нз какво е любовта!Sarabi*
МнениеПуснато на: Пон Апр 28, 2008 12:07 am Заглавие: Re: Izostanala li sum?!
vilinanova написа:
s koito moje samo da si govori6!ISkam ve4e da si imam gadje, s koeto da me vijdat,a ne nqkvi zadrustenqci! Surprised Sad
Ей тука умрях. Ясно колко разбираш за какво е гаджето.
Трай си.![]()
Свястно гадже на 14...изчакай още 1-2 годинки
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
И какво е любовта?Първоначално написано от vilinanova
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Чесно да ти кажа и аз нз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох не си изостанала релаксЩе дойде и твоя принц на бял кон
![]()
ти си на 14 .. кфо се фраскаш имаш още мнн време.. пък кфо те боли за приятелкит ти .. или мож би си от тъпите лигли дет ги ебе живота на всички около тях .. и си на мнение .. така е модерно и аз трябва ..
лтф .. я се стегни и си премисли проблема.. а дали е поблем изобщо ?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тц,тц,мн си изостанала,мила. Хората на твоята възраст деца раждат,фамилия хранят. Ти една целувка не си направила,тц,тц.Първоначално написано от vilinanova
![]()
![]()
Стига глупости,като не си намерила точния човек не е проблем. Спри да го търсиш и очакваш и той сам ще дойде.
![]()
давай давай аз съм на 16 още няколко месеца и 17 и ням гадже от толкоз отдавна че незнам какво е целувка след толкоз години почвам да свиквам ..
хахаха скъпа аз съм на 19 и най-сериозната ми връзка е един месец (представи си колко е сериозна) сега си живей живота пък като пораснеш още някоя друга годинка мисли за сериозна връзка!е ако искаш сега ти желая късмет но помни че една сериозна връзка иска многооооооооооооооооооооо ооо жертви![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
ахахахахахааха![]()
![]()
![]()
Като ти дойде акъла малко, тогава ще стане работата![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз съм голям каприз и никога няма да тръгна с момче ,което не обичам ,дори то да е лудо по мене![]()
аз съм на 16 и съм имала 6-7 връзки за до 1-2 месеца и само 1 СЕРЬОЗНА и истинска за 3 месеца
обичам само 1 момче и от 1 год.се боря да си го върна![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Ужасно изостанала си ! Не мога да повярвам,че нямаш гадже!
Не бе,майтапя се.Има си време , споко.
Каквооо?!?!?
Искаш да кажеш, че си на 14 и не си правила оргия с извращения?
Нито пък си била с негър, ескимос, юпитерианец, влечуго, жена?
Изоставаш...
Ех, ако можеха всички деца да са нормални за възрастта си, и на 12-13-14 да играят пред блока, вместо да се занимават с простотии...
Щях да забравя-досегашните ти гаджета невидими ли бяха?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
ехей спокойно мила .. живота не свършва с това дали си имаш или не гаджеПървоначално написано от vilinanova
все пак си на 14 години и тепърва ти предстоят хубави моменти радостни моменти и малко по -тъжни
но не се бой
Всичко е нормално
Ще обичаш , ще си обичана.. Ще страдаш, ще се радваш, ще си наранена, ще нараняваш , ще си много тъжна но и ще срещнеш своето момче някой ден , ще сте щастливи ,
и то много
Само имай надежда и не слушай друфите които се опитват да те сдухат че винаги ще си така, защото знам че под черупката която си се обвила, се крие едно прекрасно готино момиче което след няколко години ще стане прекрасна жена !
Която заслужава най доброто
Радвай се че не си от ония задръстенячки, които като курви ( с извинение) ходят по 20 и няколко годишни мъже, и ги оправят за пари... и си мисли че ходи с някой, а всъщност след като тоя я остави, следващия я ... ... ... ..
Бори се и вярвай от сърце и душа за в това което се бориш - мечтите ти и те един ден ще станат реалности ти няма и да усетиш кога ще си до хубаво момче каквото искаш и с готини приятели
... и т.н.
Респект от мен.
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
миличка... аз съм на 16 и до сега не съм имала сериозен приятел.. всичко ми е било за няколко дена. Всичко е въпрос на характери...Първоначално написано от vilinanova