.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    e na 14 godini o6te vsi4ko e kato na 6ega izjivei si godinkite a po kusno se vpuskai v nqkvi emocionalni vruzki nakraq vinagi svur6vat sus rev i sopoli

е.. ти като си на 14 и си мислиш че си мн пораснала.. има време не бързай.. хората се променят.. и ти също ще се промениш така, че има време.. не е края на света като не си имала свясно гадже.. тея твоите приятелки дето са имали по 1-2 свясни връзки не ги брой.. гледай себе си.. а тея момчетата.. просто може да ги е срам или нещо.. а и.. с малко мъже напоследък можеш да поговориш.. ти вместо да се възползваш.. :P ще ти дойде времето и на тебе за ръчички, за целуфки .. а й нали знаеш че момчетата са с 2 години назад

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Spoko ne si izsotanala prosto o6te ne ti e do6lo vremeto Ne se rakovodi ot ostanalite momi4eta prosto badi razli4na

Не си изостанала
    Ти си едва на 14 няма за къде да бързаш

http://s4.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=15668

Супер фен Аватара на Qnchety
    И при мене е абсолютно същото(само дет съм на 14 от 3-4 месеца), ама не ми пука

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ходиш с някой 1 седмица и после мине покрай тебе на улицата и или те гледа злобно или нищо не ти казва се1 не се пзонавате ..
    Колко точно описано.. разбирам да си на 30 и да се оплакваш, ама на 14 Сигурно на 16 ще кажеш, че си изостанала, защото нямаш 2 деца и един аборт...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: изостанала ли съм??!

Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    VE4e sum na 14 godini, ot min sedmica ,no vse o6te ne sum imala svqsno gadje!Imala sum gadjeta, no takiva ,s koito da se durji6 za ruka i da se celuva6 ami nqkakvi napulno osobenni, s koito moje samo da si govori6!ISkam ve4e da si imam gadje, s koeto da me vijdat,a ne nqkvi zadrustenqci! Mom4etata me haresvat, no kato 4e li az sum ot horata,koito ne biha trugnali s vseki, ako ne izpitvam ne6to!Nz kakvo trqbva da napravq imam 4uvstvoto , 4e vs momi4eta okolo men sa imali pone po 1 svqsno gadje apak az...

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    SHOKED Ти искаш само да се целуваш и да се държиш за рака ли?? Аз примерно искам момиче което да не ми е само гадже и само да се натискаме,а да мога да говоря с нея .Винаги се намират тъпи курви.Насякаде е пълно с тия с фешън прическите и бръмбарските очила...

--------------------------------------------------------

Град
    в мечтите ти
    Ох, ама ти много си остаряла вече, на цели 14 години си
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Лапландия!?
    оф на 14 и аз няям кво на напрая ся споко ще си намериш

е за тва тийновете на твоята възраст вършат глупости щото мислат, че са изостанали от другите и си наваксват като гледат от другите и вършат простотиите

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Каквооо?!?!?
    Искаш да кажеш, че си на 14 и не си правила оргия с извращения?
    Нито пък си била с негър, ескимос, юпитерианец, влечуго, жена?
    Изоставаш...

Ех, ако можеха всички деца да са нормални за възрастта си, и на 12-13-14 да играят пред блока, вместо да се занимават с простотии...

Щях да забравя-досегашните ти гаджета невидими ли бяха?
    +1

Град
    In Devil's Castle
    аз на 14 дори и такова гадже само за целувки и за ръчичка не исках,а ти ...спокойно,който търси,намира
    someone else...

Град
    Някъде на Земята
    Спокойно! Животът е пред теб. Колко момичета познавам на твоята възраст, а и по-големи, които все още са нямали сериозни гаджета. Аз самата си хванах първото сериозно гадже на 14 години и два месеца. Имай надежда и ще видиш, че един ден ще намериш подходящото момче.

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    горката.. време ти е за деца бтв :P
    според мен е още по-закъсняла...миличка сега вече требваше да гледаш внуци...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Кажи ми, авторката, твоите приятелки к'во? На много отворени ли се правят с опита си?

Не се притеснявай. Приеми го от тази страна - ако си емоционално неустойчива (100% характерно за тази възраст), представи си с колко болка и мъки би приела една раздяла, ще се съсипеш, ще се промениш, няма да верваш в тъй наречената "love". Много е опасен този бизнес на 13 и 14 (най-уязвимите възрасти), когато човек наистина има няк'ви надеждички. Има си време за всичко. Иначе, ако се смяташ за уравновесена, споко, ще дойде някой точно когато не го очакваш (така стана с мен). Запомни - най-хубавите неща не стават насила; те ни биват дадени съвсем неочаквано. Не е ли яко?

проста си колкото си искаш . ок на 14 искаш гадже с което да те виждат и завиждаш ми на 24 кво ще искаш ? едно време на 14 години децата си играеха пред блока а са за секс ми мисля какъвв секс бе кретени та вие още не сте ПОЛОВО СЪЗРЕЛИ бе.куромивки прости

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    проста си колкото си искаш . ок на 14 искаш гадже с което да те виждат и завиждаш ми на 24 кво ще искаш ? едно време на 14 години децата си играеха пред блока а са за секс ми мисля какъвв секс бе кретени та вие още не сте ПОЛОВО СЪЗРЕЛИ бе.куромивки прости
    Междо другото на тая възраст повечето момичета са полово съзрели а едно време на тая възраст са се женили.
    нищо лично.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

ти явно си същия капацитет като тоя на пича от аватара ти КАЗАХ ОБРАЗНО щото мензиса не бързия влак София - Бусманци че да идва по разписание ,и едно време мое да са се женили като деца ма не всяко второ момиче на 14 години да е курва или поне обличането Й или поведението Й да са такива мисли преди да говориш

Е да ,всички чакаме принца на бял кон,а то се ще ти се измъкне някой селянин на магаре... Живей си живота и не се вживявай :P

Град
    Там, където е сърцето...
    Ауууу сакън, направо си одъртяла ... хората деца правят на твойте години
    Айде вече се успокойте, стига се шашкахте... Още си на 14 имаш всичкото време да си намериш гадже и т.н....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мда, закъсняла си.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Аз ще те посъветвам да си намериш някой по голям от теб който да има на какво да те научи и с който ще се чувстваш специална.. ама като го намериш после няма да можеш да живееш без него и филма става още по голям

има време за всичко

Guest

.

сичко ще доиде с времето ще видиш че ще срещнеш точния човек,споко пък и какво искаш на 14 си-щом като неси имала сериозен приятел до сега това зн че още му не е време,ще доиде и времето за сериозната връзка....

оф да ги видиш тукашните хора хииииич даже няма да ти мине през главата туи дет си мислиш сега
    има време още ти е рано според мен (: аз на 14 още с кукли си играх ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си