- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изостанала ли съм??!
e na 14 godini o6te vsi4ko e kato na 6ega izjivei si godinkite a po kusno se vpuskai v nqkvi emocionalni vruzki nakraq vinagi svur6vat sus rev i sopoli![]()
е.. ти като си на 14 и си мислиш че си мн пораснала.. има време не бързай.. хората се променят.. и ти също ще се промениш така, че има време.. не е края на света като не си имала свясно гадже.. тея твоите приятелки дето са имали по 1-2 свясни връзки не ги брой.. гледай себе си.. а тея момчетата.. просто може да ги е срам или нещо.. а и.. с малко мъже напоследък можеш да поговориш.. ти вместо да се възползваш.. :P ще ти дойде времето и на тебе за ръчички, за целуфки ..а й нали знаеш че момчетата са с 2 години назад
![]()
Не си изостанала
Ти си едва на 14 няма за къде да бързаш![]()
http://s4.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=15668
И при мене е абсолютно същото(само дет съм на 14 от 3-4 месеца), ама не ми пука![]()
Колко точно описано.. разбирам да си на 30 и да се оплакваш, ама на 14Първоначално написано от -4arovnata-
Сигурно на 16 ще кажеш, че си изостанала, защото нямаш 2 деца и един аборт...
![]()
SHOKEDПървоначално написано от vilinanova
Ти искаш само да се целуваш и да се държиш за рака ли??
Аз примерно искам момиче което да не ми е само гадже и само да се натискаме,а да мога да говоря с нея .Винаги се намират тъпи курви.Насякаде е пълно с тия с фешън прическите и бръмбарските очила...
--------------------------------------------------------
Ох, ама ти много си остаряла вече, на цели 14 години си![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
оф на 14 и аз няям кво на напрая ся споко ще си намериш![]()
е за тва тийновете на твоята възраст вършат глупости щото мислат, че са изостанали от другите и си наваксват като гледат от другите и вършат простотиите
+1Първоначално написано от mitternacht
![]()
![]()
![]()
аз на 14 дори и такова гадже само за целувки и за ръчичка не исках,а ти...спокойно,който търси,намира
![]()
someone else...
Спокойно! Животът е пред теб. Колко момичета познавам на твоята възраст, а и по-големи, които все още са нямали сериозни гаджета. Аз самата си хванах първото сериозно гадже на 14 години и два месеца. Имай надежда и ще видиш, че един ден ще намериш подходящото момче.![]()
Кажи ми, авторката, твоите приятелки к'во? На много отворени ли се правят с опита си?
Не се притеснявай. Приеми го от тази страна - ако си емоционално неустойчива (100% характерно за тази възраст), представи си с колко болка и мъки би приела една раздяла, ще се съсипеш, ще се промениш, няма да верваш в тъй наречената "love". Много е опасен този бизнес на 13 и 14 (най-уязвимите възрасти), когато човек наистина има няк'ви надеждички. Има си време за всичко. Иначе, ако се смяташ за уравновесена, споко, ще дойде някой точно когато не го очакваш (така стана с мен). Запомни - най-хубавите неща не стават насила; те ни биват дадени съвсем неочаквано. Не е ли яко?![]()
проста си колкото си искаш . ок на 14 искаш гадже с което да те виждат и завиждаш ми на 24 кво ще искаш ? едно време на 14 години децата си играеха пред блока а са за секс ми мисля какъвв секс бе кретени та вие още не сте ПОЛОВО СЪЗРЕЛИ бе.куромивки прости
Междо другото на тая възраст повечето момичета са полово съзрели а едно време на тая възраст са се женили.Първоначално написано от NH3
нищо лично.
ти явно си същия капацитет като тоя на пича от аватара ти КАЗАХ ОБРАЗНО щото мензиса не бързия влак София - Бусманци че да идва по разписание ,и едно време мое да са се женили като деца ма не всяко второ момиче на 14 години да е курва или поне обличането Й или поведението Й да са такива мисли преди да говориш
Е да ,всички чакаме принца на бял кон,а то се ще ти се измъкне някой селянин на магаре...Живей си живота и не се вживявай :P
Ауууу сакън, направо си одъртяла ... хората деца правят на твойте години![]()
![]()
![]()
Айде вече се успокойте, стига се шашкахте... Още си на 14 имаш всичкото време да си намериш гадже и т.н....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Мда, закъсняла си.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз ще те посъветвам да си намериш някой по голям от теб който да има на какво да те научи и с който ще се чувстваш специална..![]()
ама като го намериш после няма да можеш да живееш без него и филма става още по голям
![]()
сичко ще доиде с времето ще видиш че ще срещнеш точния човек,споко пък и какво искаш на 14 си-щом като неси имала сериозен приятел до сега това зн че още му не е време,ще доиде и времето за сериозната връзка....![]()
оф да ги видиш тукашните хора хииииич даже няма да ти мине през главата туи дет си мислиш сега![]()
![]()
има време още ти е рано според мен (: аз на 14 още с кукли си играх ....