.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    проста си колкото си искаш . ок на 14 искаш гадже с което да те виждат и завиждаш ми на 24 кво ще искаш ? едно време на 14 години децата си играеха пред блока а са за секс ми мисля какъвв секс бе кретени та вие още не сте ПОЛОВО СЪЗРЕЛИ бе.куромивки прости
    Междо другото на тая възраст повечето момичета са полово съзрели а едно време на тая възраст са се женили.
    нищо лично.

Между другото, едно време са живели до към 40-50 години, не повече. Нищо лично.
    По темата: Закъде бързаш, бе, момиче? Ще ти дойде времето, какво си тръгнала да се шашкаш... Едва на 14 си, аз тогава още не можех да погледна на никого като на повече от потенциален приятел (но само приятел). Успокой се малко, всичко ще стане от само себе си. Мога да ти кажа, че любовта идва точно тогава, когато спреш да я търсиш. И я намираш точно където най-малко си очаквал.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    проста си колкото си искаш . ок на 14 искаш гадже с което да те виждат и завиждаш ми на 24 кво ще искаш ? едно време на 14 години децата си играеха пред блока а са за секс ми мисля какъвв секс бе кретени та вие още не сте ПОЛОВО СЪЗРЕЛИ бе.куромивки прости
    Междо другото на тая възраст повечето момичета са полово съзрели а едно време на тая възраст са се женили.
    нищо лично.

Между другото, едно време са живели до към 40-50 години, не повече.
    Тука пак си с грешка. Едно време от времето на моя пра дядо, който е живял до 90 години който се е оженил на 16 и са имали 13 деца, се пак не говорим са прайсторическата ера...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    нищо лично.

Между другото, едно време са живели до към 40-50 години, не повече.
    Тука пак и с грешка едно време от времето на моя пра дядо който е живял до 90 години се пак не говорим са прайсторическата ера...
    Може и аз да съм в грешка, но със сигурност тогава средната продължителност на живота е била по-малка, било заради болести или нещо друго. А пък повечето възрастни хора, с които съм говорила, не са се женили преди 19-20 години. След смяташ, че на 17 си готов за женитба, заповядай. Те и без това навремето не са се женили кой знае колко по любов, а по договорка между родителите... Едва ли и твоите са пропуснали да те сватосат с момичето на семейни приятели.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Николай Хайтов "Дервишево семе" много хубав разказ

Impuls.bg

Едно време са се возели на каруци също...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хехе,мила, не бързай! Макар че като се сетя и аз като бях на 13-14..само се притеснявах, че не съм имала "свестно" гадже Но както казаха, всичко идва изведнъж и не се знае кога ще те споходи любовта. Аз имам приятелки, които са вече на 18, но не са имали и едно гадже...еми какво да се прави..аз съм на 17 и ходя с момчето ми от 3 години вече и съм много щастлива, но все някога и ти ще срещнеш любовта

Цитирай Първоначално написано от cecube
    Едно време са се возели на каруци също...
    Така е то сега е и по модерно да не се жениш..

Impuls.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си