- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изостанала ли съм??!
Първоначално написано от suantito
Между другото, едно време са живели до към 40-50 години, не повече. Нищо лично.
По темата: Закъде бързаш, бе, момиче? Ще ти дойде времето, какво си тръгнала да се шашкаш... Едва на 14 си, аз тогава още не можех да погледна на никого като на повече от потенциален приятел (но само приятел). Успокой се малко, всичко ще стане от само себе си. Мога да ти кажа, че любовта идва точно тогава, когато спреш да я търсиш. И я намираш точно където най-малко си очаквал.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Тука пак си с грешка. Едно време от времето на моя пра дядо, който е живял до 90 години който се е оженил на 16 и са имали 13 деца, се пак не говорим са прайсторическата ера...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Може и аз да съм в грешка, но със сигурност тогава средната продължителност на живота е била по-малка, било заради болести или нещо друго. А пък повечето възрастни хора, с които съм говорила, не са се женили преди 19-20 години. След смяташ, че на 17 си готов за женитба, заповядай. Те и без това навремето не са се женили кой знае колко по любов, а по договорка между родителите... Едва ли и твоите са пропуснали да те сватосат с момичето на семейни приятели.Първоначално написано от suantito
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Николай Хайтов "Дервишево семе" много хубав разказ
Едно време са се возели на каруци също...
хехе,мила, не бързай! Макар че като се сетя и аз като бях на 13-14..само се притеснявах, че не съм имала "свестно" гаджеНо както казаха, всичко идва изведнъж и не се знае кога ще те споходи любовта. Аз имам приятелки, които са вече на 18, но не са имали и едно гадже...еми какво да се прави..аз съм на 17 и ходя с момчето ми от 3 години вече и съм много щастлива, но все някога и ти ще срещнеш любовта
![]()
Така е то сега е и по модерно да не се жениш..Първоначално написано от cecube