- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изостанала ли съм??!
VE4e sum na 14 godini, ot min sedmica,no vse o6te ne sum imala svqsno gadje!Imala sum gadjeta, no takiva ,s koito da se durji6 za ruka i da se celuva6 ami nqkakvi napulno osobenni, s koito moje samo da si govori6!ISkam ve4e da si imam gadje, s koeto da me vijdat,a ne nqkvi zadrustenqci!
![]()
Mom4etata me haresvat, no kato 4e li az sum ot horata,koito ne biha trugnali s vseki, ako ne izpitvam ne6to!Nz kakvo trqbva da napravq imam 4uvstvoto , 4e vs momi4eta okolo men sa imali pone po 1 svqsno gadje apak az...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
Няма надежда, така ще е цел живот..
suantito мн си гаден ве като за тебе няма надежда не значи и че за нея няма ...
до проблема ти ами избери някои хубав които те харесва и тръгни с него дори и да нямаш чувства посе ше харесаш някои които ще привлича или пък просто си набележи някои и го свали![]()
Мила спокойно ... не си нито първата, нито последната с такъв проблемпък и щом момчетата те харесват нямаш проблем това,че не би тръгнала с всеки е супер
не мисли само за това живота е пред тебе
![]()
![]()
УсПеХ :P :P :P
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Спокойно. Всичко идва с времето. Ще се появи някой и за теб![]()
Ami az da ti kaja si misleh to4no tva da napravq!No mi se struva stranno da trugnem prosto ei taka bez az da 4uvstvam kakvoto i da bilo,no mn mersi za saveta!![]()
Проблема е там че хубавите са заети или няма да и вържт... "Хубавите ябалки прасетата ги ядът"Първоначално написано от go71n
sry ama tozi forum ne e li samo za tineidjytri adski mn sa draznq nqkoi starec kat vleze nekaf po na 40 50 godini i kat zeme sa prai naa mn vajen prostooo :@Първоначално написано от suantito
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Маце аз на тая вързраст с две 12 годишни момичета ходих и да не ти казвам какво сме правили... изостваш сериозно! Почвай да са курвиш ,иначе ше си проспиш живота.
q ne deite i davaite takiva tupi suveti....vsi4ko s vremeto si i na 17 da stane6 o6t emoje da si nqma6 svqstno gadje.. vuob6te ne si izostanala spokoino![]()
Ти май реши, че суанито е самият Волен Сидеров?Първоначално написано от scorpion4ituo
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е ти какво очакваш?
Да си на 14 с 3 годишна връзка?
Че защо не аз от детската градина ходех с мойто гаджеПървоначално написано от Made_of_Pain
ама, душицо, задръстеняци или не, нали ти сама си си ги избиралаПървоначално написано от vilinanova
![]()
и не мога да си обясня какво искате?! като станете на 14 и сте нямали някви любовни романи и дилеми, триъгълници и драми... и вече мислите, че сте умствено, физически или психически изостанали в развитието сия си карайте там детството и оставете тея работа на нас големите
![]()
1-во : Дай като за начало да пишем на кирилица, а?
2-ро : Много б1рзо искаш да пораснеш![]()
Първоначално написано от suantito
![]()
![]()
![]()
![]()
мацка любовта сама ще дойде така като я чакаш нищо няаа стане в един хубаф слънчев ден ще дойде![]()
Ей такива като авторката на темата Хитлер е пращал по концлагери...ше я напраим...![]()
Хъхъ,аз съм на почти 15 не съм имала нито 1 гадже и момчетата не ме харесват...По-добре ли съм от теб![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
еми на тая възраст връзките са такива![]()
Първоначално написано от vilinanova
Ей тука умрях. Ясно колко разбираш за какво е гаджето.
Трай си.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
spox ,az sum na 15 io6te ne sum imala "svqsno"gadje ,kato teb.No 6a sa opraim,sam nqma da sa pritesnqva6!!!![]()
![]()
![]()
Оу, тука ме убихте... СТИГАПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Хитлер рулз, Сидеров до някъде...Първоначално написано от lordex
По темата - Не бой се![]()
Животът е адът описан в Библията!