- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искат ли?..
Случвало ли ви се е момче да ви откаже?.. Тия момчета станали големи путкиБоли ме глава, спи ми се.. Айде моля ви се, работа имате за вършене
![]()
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Първоначално написано от UnderMySkin
![]()
![]()
basi vuprosa mnoo qka tema
![]()
em to ne 4e mom4etata sme stanali putki ama nqma pa samo vie da ni otkazvatei nie mojem
![]()
Ами не съм предлагала секс на друго момче,за да ми откаже,а гаджето ми-то май и на него не съм му го казвала директно,но се е случвало да ми се иска,а на него да не му е до това,което по принцип си е нормално-кво като са момчета,да не са сексмашини!![]()
когато ходех с моята приятелка-тя беше 6 години по голяма , и отказах 3 пъти и на 4-тия не сдържах :P :P :P
Отказвал съм...![]()
Гъзар ли съм сега?![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
на мен моя приятел никога не ми е отказвал секс и по-добрено ми се е случвало да ми мрънка,че съм го била изтощавала(след 5 тека) но както казах вече НИКОГА НЕ МИ Е ОТКАЗВАЛ! момчета бива ли да сте такива балами! как ще отказвате?!?
![]()
![]()
![]()
Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...
И аз съм отказвал и кво ? Хич не ме интересува аз да не съм си го намерил някъде ..правя секс само с момичета , които ми харесват визуално и интелектуално. А не няква куца мастия хем пъпчива хем дебела да иска да я пръсна и аз да съм готов! Както жените отказват на някфи шибаняци така и аз отказвам на някфи калъфи
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Никога не са ми отказвали и никога не съм отказвала на гаджетата сиКолкото повече, толкова по-добре
![]()
Ами май според авторката си......"Тия момчета станали големи путкиSmile"Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Първоначално написано от Stanislav_Ch
mngoo qko kazano![]()
Momche da otkaje,se edno ciganin da otkaje na medna jica![]()
(Sred romite ima i mnogo svesni hora,za tqh tova ne se otnasq)
на мен ми отказва след 3тия път![]()
nqma zna4enie dali mom4eto ili momi4eto 6te otkaje. da ne bi kato Vi otkajat da e svar6il sveta? ako ne 'dneska' 'utre'
Sluchvalo se e da. Ne me e bolqla glava, no momicheto e bilo skuchno i e pisvalo. Tova se sluchva mnogo rqdko, no i nie ne sme mashini za sex. Ako edno momiche se postarae pone da e raznoobrazno za momcheto ne bi se sluchilo. No ne stava, kogato ne proqvqva nikakvo raznoobrazie kum sexualnata vuzbuda, a ochakva, che momcheto shte q pompi s chasove mashinalno.Първоначално написано от UnderMySkin
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аааа са да видите (момичетата) какво ни е на нас![]()
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Понякога се е случвало. Все пак не е машина и е уморен понякога.
Хоти, правих миналата седмца секс с темпертура......стана по-зле, бе душа. А той каза, че вагината мие горяла като пещ.
Оо, да.. слу4вало ми се е, никак не е приятно.
Молила съм се за секс, представяте ли си?....
Мъже...
![]()
Робинята на Quench
мм не не са мимн съм обедителна в предложенията и молбите си хахааххаха
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Off vednuj mi se sluchi.. :@ ne za sex de .. xaxa Edva me navi da izlezem ii kato doide vremeto za celuvka " amii.. takovaa ..mm..treva.." :@
~Remember,remember...25th of November~
ами до сега не съм имала такива проблеми... ако някой ми откаже..после ще се моли доста преди да се съглася
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
хаха познато, и аз затова направих тематаПървоначално написано от SINDEL
То не става на въпрос да отида при някой и да му кажа 'искам секс' и той да каже-'няма да те огрее миличка' хаха.. Аз говоря,че понякога на мен ми се прави повече секс отколкото на приятеля ми, пък той.. е на съвсем друга вълна
Но бързо го обеждавам де :P
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Първоначално написано от krem4et0
Ами и при мен стана по-зле. Ама от друга страна настроениете ми се покачи някакси. А за парещата вагина не знам, не ми е споделял. Ще го питам
![]()