.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Искат ли?..

Искат ли?..

Случвало ли ви се е момче да ви откаже?.. Тия момчета станали големи путки Боли ме глава, спи ми се.. Айде моля ви се, работа имате за вършене
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Момче да откаже .... Нз случвало ми се е да откажа на момче,но то на мен А и това с главоболието си е запазена марка на жените

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Искат ли?..

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Случвало ли ви се е момче да ви откаже?.. Тия момчета станали големи путки Боли ме глава, спи ми се.. Айде моля ви се, работа имате за вършене
    basi vuprosa mnoo qka tema
    em to ne 4e mom4etata sme stanali putki ama nqma pa samo vie da ni otkazvate i nie mojem

Голям фен
    Ами не съм предлагала секс на друго момче,за да ми откаже,а гаджето ми-то май и на него не съм му го казвала директно,но се е случвало да ми се иска,а на него да не му е до това,което по принцип си е нормално-кво като са момчета,да не са сексмашини!

когато ходех с моята приятелка-тя беше 6 години по голяма , и отказах 3 пъти и на 4-тия не сдържах :P :P :P

Отказвал съм...
    Гъзар ли съм сега?

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

на мен моя приятел никога не ми е отказвал секс и по-добре но ми се е случвало да ми мрънка,че съм го била изтощавала(след 5 тека) но както казах вече НИКОГА НЕ МИ Е ОТКАЗВАЛ! момчета бива ли да сте такива балами! как ще отказвате?!?
    Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...

.

И аз съм отказвал и кво ? Хич не ме интересува аз да не съм си го намерил някъде ..правя секс само с момичета , които ми харесват визуално и интелектуално. А не няква куца мастия хем пъпчива хем дебела да иска да я пръсна и аз да съм готов! Както жените отказват на някфи шибаняци така и аз отказвам на някфи калъфи
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

hottie
    Guest
    Никога не са ми отказвали и никога не съм отказвала на гаджетата си Колкото повече, толкова по-добре

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Отказвал съм...
    Гъзар ли съм сега?

Ами май според авторката си......"Тия момчета станали големи путкиSmile"

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: .

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    И аз съм отказвал и кво ? Хич не ме интересува аз да не съм си го намерил някъде ..правя секс само с момичета , които ми харесват визуално и интелектуално. А не няква куца мастия хем пъпчива хем дебела да иска да я пръсна и аз да съм готов! Както жените отказват на някфи шибаняци така и аз отказвам на някфи калъфи

mngoo qko kazano

Momche da otkaje,se edno ciganin da otkaje na medna jica (Sred romite ima i mnogo svesni hora,za tqh tova ne se otnasq)

Град
    В АдА
    Според мен няма момче което да откаже

на мен ми отказва след 3тия път

nqma zna4enie dali mom4eto ili momi4eto 6te otkaje. da ne bi kato Vi otkajat da e svar6il sveta? ako ne 'dneska' 'utre'

Мега фен Аватара на amatorium

Re: Искат ли?..

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Sluchvalo se e da. Ne me e bolqla glava, no momicheto e bilo skuchno i e pisvalo. Tova se sluchva mnogo rqdko, no i nie ne sme mashini za sex. Ako edno momiche se postarae pone da e raznoobrazno za momcheto ne bi se sluchilo. No ne stava, kogato ne proqvqva nikakvo raznoobrazie kum sexualnata vuzbuda, a ochakva, che momcheto shte q pompi s chasove mashinalno.
    Eating isn't cheating - Arnold

Аааа са да видите (момичетата) какво ни е на нас
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понякога се е случвало. Все пак не е машина и е уморен понякога.

Хоти, правих миналата седмца секс с темпертура......стана по-зле, бе душа. А той каза, че вагината мие горяла като пещ.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne ,ne mi se e slu4valo

Мега фен
    Град
    SF
    Оо, да.. слу4вало ми се е, никак не е приятно.
    Молила съм се за секс, представяте ли си?....

Мъже...

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    Bourgas
    мм не не са ми мн съм обедителна в предложенията и молбите си хахааххаха
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Off vednuj mi se sluchi.. :@ ne za sex de .. xaxa Edva me navi da izlezem ii kato doide vremeto za celuvka " amii.. takovaa ..mm..treva.." :@
    ~Remember,remember...25th of November~

ами до сега не съм имала такива проблеми... ако някой ми откаже..после ще се моли доста преди да се съглася
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Оо, да.. слу4вало ми се е, никак не е приятно.
    Молила съм се за секс, представяте ли си?....

Мъже...
    хаха познато, и аз затова направих темата То не става на въпрос да отида при някой и да му кажа 'искам секс' и той да каже-'няма да те огрее миличка' хаха.. Аз говоря,че понякога на мен ми се прави повече секс отколкото на приятеля ми, пък той.. е на съвсем друга вълна Но бързо го обеждавам де :P
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Понякога се е случвало. Все пак не е машина и е уморен понякога.

Хоти, правих миналата седмца секс с темпертура......стана по-зле, бе душа. А той каза, че вагината мие горяла като пещ.
    Ами и при мен стана по-зле. Ама от друга страна настроениете ми се покачи някакси. А за парещата вагина не знам, не ми е споделял. Ще го питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си