- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искат ли?..
Щом цяла седмица го коментира. Имал чувството, че оная работа ще му изгори. После ми се вдигна още температурата, стана горещо, абе......Ама и в това състояние пак искам секс, а той-малко да го хване гърлото не ще да ме целува, за да не ме зарази.
Мда, отказвало ми е копелето...![]()
Хех, като бях по-малко първото момче, с което ходих ми отказа под предтекст, че е още малък.. (което си беше вярно и Слава Богу, че ми отказа..., наистина бяхме малки, възраст няма да споменавам..)
Втори път такова нещо да чукна на дърво не ми се е случвало..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ХАХХАХ
на мен ми се е случвало да се прибера и да се просна на леглото уморен и нямах желание за никакъв секс но след като ме нападна и след една свирка аз откачих и някак си ми дойде енергията последва каквото последва
ааа иначе никога не сам отказвал
по скоро на мен са ми отказвали щото сам прекалявал.![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
da slu4valo mi se ev4era dneska po onq den cqlata sedmica o6te nemi puskat
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
аа според мен момче отказва ако не си е бръснал оная работа и го е срам от това.. следващия път ще са е обръснал и 100% няма да откаже![]()
Da...slu4valo mi se e ....Първоначално написано от UnderMySkin
Kogato jena otkaje na myj...w po-normalno...no kogato myj otkaje na momi4e....mn kofti ...vsmisyl....momi4eto se 4uvstva mn...kak da kaja..tupo....
Както казваше Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".Първоначално написано от the_hottie
По темата: Отказвал ми е.Скоро се случи у нас да гледаме филм, аз да се опитам да го предразположа към малко повече ласки и муливки, а той да си държи на своята, че е по-хубаво само да се гушкаме... А по онова, което почувствах тогава, мога да кажа, че почти няма по-страшно от отхвърлена жена.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от the_hottie
Як девиз![]()
![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
ГрешишНо дано и не ти се налага да разбираш...
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Отказват си, да. Сещаш ли се за рекламата с Данчо и неговото "Да-да"?Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
Вместо да значи отрицание, то сякаш значеше двойно по-силно съгласие.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
na men sa mi otkazvali...biv6iq mi priqtel...no to se razbira6e....be6e kum kraq na vruzkata ni, a toi be6e mnogo loqlen...ima mom4eta,koito otkazvat...ima gi svestnite!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
ako ti e otkazal za6toto ne te iska...podkrepqm...Първоначално написано от purple__love
Не е чак толкова драматично. Случва се. Знам, че го прави не защото не ме иска, а защото е уморен, болен или депресиран за нещо. Аз обаче се възползвам от всяка възможност(защото при нас са редки) и не изпускам.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
В сряда правихме най-готиния секс на света и аз исках още, но той отказа, защото просто не можеше повече, аи трябваше да ходи на работа........
Понякога трябва да влезем в положението на половинката.