.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Искат ли?..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Щом цяла седмица го коментира. Имал чувството, че оная работа ще му изгори. После ми се вдигна още температурата, стана горещо, абе......Ама и в това състояние пак искам секс, а той-малко да го хване гърлото не ще да ме целува, за да не ме зарази.

Град
    At home...
    Мда, отказвало ми е копелето...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хех, като бях по-малко първото момче, с което ходих ми отказа под предтекст, че е още малък.. (което си беше вярно и Слава Богу, че ми отказа..., наистина бяхме малки, възраст няма да споменавам..)
    Втори път такова нещо да чукна на дърво не ми се е случвало..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ХАХХАХ
    на мен ми се е случвало да се прибера и да се просна на леглото уморен и нямах желание за никакъв секс но след като ме нападна и след една свирка аз откачих и някак си ми дойде енергията последва каквото последва

ааа иначе никога не сам отказвал

по скоро на мен са ми отказвали щото сам прекалявал.
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

mom4e da otkaje..da da

Град
    sofiq
    da slu4valo mi se e v4era dneska po onq den cqlata sedmica o6te nemi puskat
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Отказва...ама пак не може да устои

аа според мен момче отказва ако не си е бръснал оная работа и го е срам от това.. следващия път ще са е обръснал и 100% няма да откаже

Re: Искат ли?..

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Случвало ли ви се е момче да ви откаже?.. Тия момчета станали големи путки Боли ме глава, спи ми се.. Айде моля ви се, работа имате за вършене
    Da...slu4valo mi se e .... Kogato jena otkaje na myj...w po-normalno...no kogato myj otkaje na momi4e....mn kofti ...vsmisyl....momi4eto se 4uvstva mn...kak da kaja..tupo....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Никога не са ми отказвали и никога не съм отказвала на гаджетата си Колкото повече, толкова по-добре
    Както казваше Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".
    По темата: Отказвал ми е. Скоро се случи у нас да гледаме филм, аз да се опитам да го предразположа към малко повече ласки и муливки, а той да си държи на своята, че е по-хубаво само да се гушкаме... А по онова, което почувствах тогава, мога да кажа, че почти няма по-страшно от отхвърлена жена.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Колкото повече, толкова по-добре

Як девиз

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Според мен няма момче което да откаже

Грешиш Но дано и не ти се налага да разбираш...
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    mom4e da otkaje..da da
    Отказват си, да. Сещаш ли се за рекламата с Данчо и неговото "Да-да"? Вместо да значи отрицание, то сякаш значеше двойно по-силно съгласие.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

na men sa mi otkazvali...biv6iq mi priqtel...no to se razbira6e....be6e kum kraq na vruzkata ni, a toi be6e mnogo loqlen...ima mom4eta,koito otkazvat...ima gi svestnite!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Цитирай Първоначално написано от purple__love
    na men sa mi otkazvali...biv6iq mi priqtel...no to se razbira6e....be6e kum kraq na vruzkata ni, a toi be6e mnogo loqlen...ima mom4eta,koito otkazvat...ima gi svestnite!
    ako ti e otkazal za6toto ne te iska...podkrepqm...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Никога не са ми отказвали и никога не съм отказвала на гаджетата си Колкото повече, толкова по-добре
    Както казваше Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".
    По темата: Отказвал ми е. Скоро се случи у нас да гледаме филм, аз да се опитам да го предразположа към малко повече ласки и муливки, а той да си държи на своята, че е по-хубаво само да се гушкаме... А по онова, което почувствах тогава, мога да кажа, че почти няма по-страшно от отхвърлена жена.
    Не е чак толкова драматично. Случва се. Знам, че го прави не защото не ме иска, а защото е уморен, болен или депресиран за нещо. Аз обаче се възползвам от всяка възможност(защото при нас са редки) и не изпускам.
    В сряда правихме най-готиния секс на света и аз исках още, но той отказа, защото просто не можеше повече, аи трябваше да ходи на работа........
    Понякога трябва да влезем в положението на половинката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си