Първоначално написано от
PEPITO SLADKATA

Първоначално написано от
the_hottie

Първоначално написано от
darla_f
Az ne razbiram kak e vuzmojno da 4akate da se poqvi nqkakuv "probelm" za da otidete na ginekolog?!?!?Vuzmojno e da se razboleete ot ne6to koeto da e nevuzmojno da se otkrie ei taka ot vas samite i kakvo pravite v takuv slu4ai?!?!
Az hodq na vseki 6 meseca za citonamazka i mikro-biologi4ni,ei taka,prosto za moe uspokoenie ,4e vsi4ko mi e nared!
И аз не мога да разбера, че чак се шашкам понякога !!!
Момичета вие наясно ли сте какви последници може да им от това ваше НЕпосещаване на лекар-гинеколог???????Давате ли си сметка просто??? Искам някой да ми отговори моля????
Aми до сега не съм се замисляла, но сега се замислих-според мен в моя случаи, не е страшно, че не хода на гинеколог, защото аз не водя полов живот и ако хвана някоя болест то тя ще е мн лека и със сигурност ще има симптоми!Все пак мога да хвана гъбички или нещо от рода при което ще имам сърбеж и тем подобни!Мога да ги хвана от микроби или пък от антибиотици май ставаше така, че аз си давам сметка, че не хода на гинеколог, но и се замислих и осъзнах, че си права правилно!
Hubavo e,4e si se zamislila nad tova,no fakta,4e ne vodi6 polov jivot ili puk,4e pove4eto iznfekcii imat simptomi ne trqbva da te uspokoqva!Az primerno sled kato mi doide 1viq put otdoh pri ginekolog po sobstveno jelanie i bez mama da me vodi za ru4i4ka(bqh na 13) ,za da mi obqsni ne6to pove4e ot elementarnite ne6ta,koito maika 6te mi kaje,naprimer mi napravi izsledvaniq za kiselinnostta na vlagali6teto i mi predpisa intimen du6-gel,koito izpolzvam ve4e tolkova godini.Nz za men ginekologa e ne6to kato mieneto na zubite-ne 4aka6 nqkoi zub da ti padne,za da se seti6 4e e hubavo "ot vreme na vreme" da gi mie6!

V slu4aq edin profilakti4en pregled i profilakti4ni izsledvaniq pri ginekolog na vseki 6 meseca ne otnema mn vreme,nito puk pari-prosto sme jeni i trqbva da sme poddurjani zaradi samite sebe si,a ne zaradi partniorite si!!!!