.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Hybrid View

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    оо спокойно ..не се притеснявай тва е нормално за 14 годишно момченце ...една моя фр е във всъщата трагикомична ситуация, въпреки че е на 18 .... така че за теб е нормално ... ако това се повтори когато станеш на 18-19 ..можеш да се замислиш сериозно .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    оо спокойно ..не се притеснявай тва е нормално за 14 годишно момченце ...една моя фр е във всъщата трагикомична ситуация, въпреки че е на 18 .... така че за теб е нормално ... ако това се повтори когато станеш на 18-19 ..можеш да се замислиш сериозно .. !
    daaa kakto kaza edno momi4e po gore taka biha napravili i roditelite mi kakto ti kaza

Цитирай Първоначално написано от evil_angel69
    спрете да се карате кой как пише...тука става въпрос за нещо,надявам се,сериозно :\ наистина,както някой беше споменал по-нагоре,трябва да си решиш какво толкова силно те привлича в това момиче.но забрави на този етап да говориш с ваште,повярвай...ще ти се изсмеят в лицето и ще кажат,че това са поредните детински истории,минаващи с времето...тъжно,но факт а за аверката ти препоръчвам да я зарежеш,но обезателно и дай обяснение по какви причини го правиш!! иначе е твърде коравосърдечно.дори и да не изпитваш силни чувства,по-добре и се извини...айде надявам се да съм помогнала и ни дръж в течение
    mn mer zna4i ne izkam da zareja averakata si za6ot tq ne moje daje da di6a bez menee... Kak li ne i go namekvah 4e ne q haresvam 4e edi si ko nooo....sq sam pri baba si i dqdo si i taaz mi sa prai ooff mn mi lipsva6 nz si kfo po gsm samo mi zvanii dosajda mii prowsto ne izkam da q naranq... za6ot kakto kazva mn me obi4ala pak aaz ne izpitvam ni6to osven privli4ane...izob6to ne moje da sa sravnqva s 4ustvata mi kam burgazliikata...

сру за латиницата паак ;(*

da be,fluben,ta ti ne si q vijdal na jivo ,moje da ne e takava ,za kakvato se predstavq!!!pak moje i da gre6a...nz

Цитирай Първоначално написано от piff4ence
    da be,fluben,ta ti ne si q vijdal na jivo ,moje da ne e takava ,za kakvato se predstavq!!!pak moje i da gre6a...nz
    mi to ne mi trqq da q vida najivo smsial tq ima qko tqlo ama to ne e tva koeto me ebe smisal i to ma interva amaa...ne 4ak tolkoz

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Прочетох цялата тема и съм на мнение,че трябва да признаеш вс на това момиче.И какво като сте от различни градове,това няма никакво значение.Има ли желание има и начин.Стига тя да иска да има нещо между вас.

+1

Аз също не я прочетох , но мисля , че ако сте от един град може да се получи нещо , ако имате сходни чувства . Но ако не сте - от сега ти казвам , че дори приятелството ви може да прекъсне , какво да говорим за любов . И аз миналото лято се бях запознала с едно момче от Асеновград . Просто беше като ангел ! Не преувеличавам ! Беше много сладък човек и снимките му бяха хубави , но нали знаеш , че никога не се знае кой стои от другата страна . С това момче си говорехме много и дори , когато заминах на море си чатихме . Тогава ми беше много скучно , а той ме развеселяваше и всичко беше прекрасно , но един ден просто му писах и той се държеше много студено с мен , а аз се опитвах да си говорим , а той просто ми отговаряше с "Не " и "Да" . Така беше няколко дена и аз му казах ,че го обичам , но той се засмя и ми каза , че съм глупачка . Какъв рев беше , не е истина . Блокирах го и в продължение на два дена ревях като луда , защото той ми каза това . Та мисълта ми е , че ако не сте от един град до едно време ще ви е хубаво , а после просто ще си омръзнете и да не се учудваш ако нещо подобно ти се случи . Но ако сте от един град - действай , ако мислиш , че и тя има симпатии.

Супер фен
    Град
    България
    Прочетох цялата тема и съм на мнение,че трябва да признаеш вс на това момиче.И какво като сте от различни градове,това няма никакво значение.Има ли желание има и начин.Стига тя да иска да има нещо между вас.
    Не ,не прави същата грешка като мен! Аз направих същата грешка като теб.Казах ,че я харесвам (по ирония на съдбата моето момиче също беше от Бургас).Признах й и сега не е същото ,а бяхме много добри приятели!

П.П. Извинявай братле ,но я ЗАБРАВИ!!! Ако й кажеш ,че я харесваш ще загубиш едно много ценно приятелство за теб!Направих същата грешка НЕ я повтаряй и ТИ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Mislq 4e sam Inlove

Цитирай Първоначално написано от koko378
    Ok predi dva meseca se zapoznah po skaip s edno momi4e ot burgas. Neprekasnato 4atehme i bqhme kato ku4e i kotka. Za si4ko se karahme i za si4ko ne bqhme na edno mnenie. Neprekasnato 4atehme i se zaqjdahme edin s drug. Edna no6t tei sa skarahme 4e tq me blokna. Sled polovin mesec se zapoznah otnovo po s kaip s edna neina fr. I tq govorila s neq i tq me deblokira.. I ot togas ni6to ne e sa6toto. Razbirame se idealno i vsi4ko e ok. 4atim neprekasnato seki kogato e pred kompa. Ostavame do 4 5 prez no6tta. I si4ko e ok spodelqme si mnogo ne6ta... DO tuk ok... Stanahme si nai dobrite priqteli... OK, OK... No tq neprekasnato mi lipsva po4ti vinagi imam nujda da govorq i da spodelqm s neq... sega tq zamina za 3 dni na selo i Prosto adski mi lipsva... NZ neprekasnato mislq za neq neprekasnato se varti iz glavata mi... Ne me ostaq na spokoistvie... izhabihme tolkoz mn vau4eri ma pak ne mi stiga... Boq se 4e sam vliuben i to v ne podhodq6tiq 4ovek ;(... Tq e ot burgas a az ot Varna ne vazmojno e da se vijdame ;(.... A skaip ne me zadovolqva ve4e izkam da q vidq na jivo prostooo nz.... Mn zapo4nah da se izma4vam po neq mn mi lipsva tozi 4ovek.... na 14 sam
    a sa6to imam i gaje s koeto sme zaedno ot na4aloto na 2008-ma prosto nz ... Kam gajeto si izpitvam samo privli4ane kefi am kato tqlo, no kam neq izpitvam ne6to mnogo po silno napraooo...ne mi dava mira ve4e zapo4vah da odbqgvam averkata i neprekasnato me pita za6to ;(....
    Kaжи каде учи и на колко е.Може пък и да я познавам
    П.П. И аз съм от Бургас

--------------------------------------------------------

Според мен и тя те харесва и се преструва(смисъл за мненията,всичко вече е както при единия,така и при другия)само и само да не се карате и да ти направи хубаво впечатление.Признай й всичко.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Не ,не прави същата грешка като мен! Аз направих същата грешка като теб.Казах ,че я харесвам (по ирония на съдбата моето момиче също беше от Бургас).Признах й и сега не е същото ,а бяхме много добри приятели!

П.П. Извинявай братле ,но я ЗАБРАВИ!!! Ако й кажеш ,че я харесваш ще загубиш едно много ценно приятелство за теб!Направих същата грешка НЕ я повтаряй и ТИ!
    4oek i az si misleh 4e 6 stane tei 6ot i na men mi sa slu4va6e tei mn pyti....a kak sa kazva6e tvoeto momi4e???

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ok predi dva meseca se zapoznah po skaip s edno momi4e ot burgas. Neprekasnato 4atehme i bqhme kato ku4e i kotka. Za si4ko se karahme i za si4ko ne bqhme na edno mnenie. Neprekasnato 4atehme i se zaqjdahme edin s drug. Edna no6t tei sa skarahme 4e tq me blokna. Sled polovin mesec se zapoznah otnovo po s kaip s edna neina fr. I tq govorila s neq i tq me deblokira.. I ot togas ni6to ne e sa6toto. Razbirame se idealno i vsi4ko e ok. 4atim neprekasnato seki kogato e pred kompa. Ostavame do 4 5 prez no6tta. I si4ko e ok spodelqme si mnogo ne6ta... DO tuk ok... Stanahme si nai dobrite priqteli... OK, OK... No tq neprekasnato mi lipsva po4ti vinagi imam nujda da govorq i da spodelqm s neq... sega tq zamina za 3 dni na selo i Prosto adski mi lipsva... NZ neprekasnato mislq za neq neprekasnato se varti iz glavata mi... Ne me ostaq na spokoistvie... izhabihme tolkoz mn vau4eri ma pak ne mi stiga... Boq se 4e sam vliuben i to v ne podhodq6tiq 4ovek ;(... Tq e ot burgas a az ot Varna ne vazmojno e da se vijdame ;(.... A skaip ne me zadovolqva ve4e izkam da q vidq na jivo prostooo nz.... Mn zapo4nah da se izma4vam po neq mn mi lipsva tozi 4ovek.... na 14 sam
    a sa6to imam i gaje s koeto sme zaedno ot na4aloto na 2008-ma prosto nz ... Kam gajeto si izpitvam samo privli4ane kefi am kato tqlo, no kam neq izpitvam ne6to mnogo po silno napraooo...ne mi dava mira ve4e zapo4vah da odbqgvam averkata i neprekasnato me pita za6to ;(....
    Kaжи каде учи и на колко е.Може пък и да я познавам
    П.П. И аз съм от Бургас
    hah misli6 li 4e sam tolkoz tyyP ne izkam da q zagubq...tei 4e...

влюбен си да ...хората казват за любовта граници няма .... то хубаво че няма ама .... не съм толкова сигурна...граници може наистина да няма но пречки колкото щеш ... винаги е така "обичаме се но ..." това грозно "но" винаги си вре носа .... при теб пречката е че си на 14 ..другите ти казват да говориш с вашите но съм сигурна че никой родител няма да пусне 14-годишното си дета да се разхожда само по влакове или автобуси (не знам лично мнение )... освен вашите ако не се съгласят да се занимават с теб и да те водят поне веднаж седмично там (но се съмнявам че ще приемеш този вариант) късмет мога да ти пожелая само
    п.п. и пиши на кирилица ... все пак си БЪЛГАРИН уважавай езика си !!!!
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Чоек тя сащо изка но просто не е вазможно... КАк ще се срещаме? Та трябва сяка седмица да патувам, а наще едва ли ще ме пуснат, а ако го правя без да знаят ше закаснявам много или нз просто няма начин тва е невазможна лубов мн гадно просто
    Ми кажи на ваще,би трябвало да те разберат,все пак и те са били млади.
    da kaja na na6te 4e imam 4e haresvam nqkoi??? po dobre da se gramna... az sam na 14 i se sramuvam da talk s na6te na tazi tema...
    Ае как ще се срамуваш от ваще, нормално е да имаш симпатии към някого на тая въздраст
    А и още нещо, приснай пред гаджето си(или забрави скайп любовта си-едно от двете), не я измъчвай

П.П. ПИШИ НА КИРИЛИЦА И КАКВО Е ТОВА da talk s na6te , ТИ БЪЛГАРЧЕ ЛИ СИ ИЛИ КАКВО???

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

4oek i az si misleh 4e 6 stane tei 6ot i na men mi sa slu4va6e tei mn pyti....a kak sa kazva6e tvoeto momi4e???
    Соня! Еми щом ти се е случило много пъти ,пак ще се случи!Дори да станете най-много да се виждате 2 пъти в месеца!Това любов ли е?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

пф как така мислиш,че си влюбен или си - или не си
    Желязна Девица

Само по заглавието определям на колко години си.

Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    влюбен си да ...хората казват за любовта граници няма .... то хубаво че няма ама .... не съм толкова сигурна...граници може наистина да няма но пречки колкото щеш ... винаги е така "обичаме се но ..." това грозно "но" винаги си вре носа .... при теб пречката е че си на 14 ..другите ти казват да говориш с вашите но съм сигурна че никой родител няма да пусне 14-годишното си дета да се разхожда само по влакове или автобуси (не знам лично мнение )... освен вашите ако не се съгласят да се занимават с теб и да те водят поне веднаж седмично там (но се съмнявам че ще приемеш този вариант) късмет мога да ти пожелая само
    п.п. и пиши на кирилица ... все пак си БЪЛГАРИН уважавай езика си !!!!
    чоек как нащ ше ми висят на главата гокат се срещам с нея (имам предвит предложението ти да ме водят) простоо...и как да им кажа мамо обичам еди си коя изкам да ме водити да са виждаме с нея и да са целуваме мммм нее.....

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Първият съм който погледна темата ти и първият който ще ти кажа ,че не я е прочел цялата.

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР

Ако беше на кирилица можеше да я прочета.

Научете се да пишете не кирилица бе БЪЛГАРИ !
    Това е причината да съм поредната,която не я прочела пиши я пак
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

priznai vsi4ko na momi4eto toka e nai dobre ... i skusi s dugoto

Аз пък мисля че не знаеш че дори си инлове
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Първият съм който погледна темата ти и първият който ще ти кажа ,че не я е прочел цялата.

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР
    но не последния

Град
    Там, където е сърцето...
    Браво че си Inlove, ама само до там просто като видях тая латиница и... не ми се четеше....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Браво че си Inlove, ама само до там просто като видях тая латиница и... не ми се четеше....
    mii kat ne znaiti latinicata varete kopaite domaati na selo |( om fg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си