.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Мисля че съм влюбен

Ok predi dva meseca se zapoznah po skaip s edno momi4e ot burgas. Neprekasnato 4atehme i bqhme kato ku4e i kotka. Za si4ko se karahme i za si4ko ne bqhme na edno mnenie. Neprekasnato 4atehme i se zaqjdahme edin s drug. Edna no6t tei sa skarahme 4e tq me blokna. Sled polovin mesec se zapoznah otnovo po s kaip s edna neina fr. I tq govorila s neq i tq me deblokira.. I ot togas ni6to ne e sa6toto. Razbirame se idealno i vsi4ko e ok. 4atim neprekasnato seki kogato e pred kompa. Ostavame do 4 5 prez no6tta. I si4ko e ok spodelqme si mnogo ne6ta... DO tuk ok... Stanahme si nai dobrite priqteli... OK, OK... No tq neprekasnato mi lipsva po4ti vinagi imam nujda da govorq i da spodelqm s neq... sega tq zamina za 3 dni na selo i Prosto adski mi lipsva... NZ neprekasnato mislq za neq neprekasnato se varti iz glavata mi... Ne me ostaq na spokoistvie... izhabihme tolkoz mn vau4eri ma pak ne mi stiga... Boq se 4e sam vliuben i to v ne podhodq6tiq 4ovek ;(... Tq e ot burgas a az ot Varna ne vazmojno e da se vijdame ;(.... A skaip ne me zadovolqva ve4e izkam da q vidq na jivo prostooo nz.... Mn zapo4nah da se izma4vam po neq mn mi lipsva tozi 4ovek.... na 14 sam
    a sa6to imam i gaje s koeto sme zaedno ot na4aloto na 2008-ma prosto nz ... Kam gajeto si izpitvam samo privli4ane kefi am kato tqlo, no kam neq izpitvam ne6to mnogo po silno napraooo...ne mi dava mira ve4e zapo4vah da odbqgvam averkata i neprekasnato me pita za6to ;(....

[/b]

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Mislq 4e sam Inlove

Първият съм който погледна темата ти и първият който ще ти кажа ,че не я е прочел цялата.

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    срам ме е, че съм втория който не я е прочел
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен Аватара на suantito
    Като я прочета по после мога да ви напряа резюме0

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    при мама
    Прочетох цялата тема и съм на мнение,че трябва да признаеш вс на това момиче.И какво като сте от различни градове,това няма никакво значение.Има ли желание има и начин.Стига тя да иска да има нещо между вас.
    ;]

Re: Mislq 4e sam Inlove

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Първият съм който погледна темата ти и първият който ще ти кажа ,че не я е прочел цялата.

РРРРрРрРРРРРРРрРРРрРррРР

Ако беше на кирилица можеше да я прочета.

Научете се да пишете не кирилица бе БЪЛГАРИ !

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Прочетох цялата тема и съм на мнение,че трябва да признаеш вс на това момиче.И какво като сте от различни градове,това няма никакво значение.Има ли желание има и начин.Стига тя да иска да има нещо между вас.
    Чоек тя сащо изка но просто не е вазможно... КАк ще се срещаме? Та трябва сяка седмица да патувам, а наще едва ли ще ме пуснат, а ако го правя без да знаят ше закаснявам много или нз просто няма начин тва е невазможна лубов мн гадно просто

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    опппппппппс ти си влюбен (поне според мен де) , ами от любовта няма спасение а иначе и на мен много ми липсва един приятел(запознахме се в един чат) , с който си споделяхме всичко , той ми е само приятел нищо повече , но все пак ми липсват разговорите с него , сега се чуваме за малко по телефона , но аз искам да бъде като преди (тогава говорехме по цяла нощ) , не сме си говорили така wече около месец и това ще продалжи още 2 месеца , а на мен той ми липсва адски многооооо

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от koko378
    Чоек тя сащо изка но просто не е вазможно... КАк ще се срещаме? Та трябва сяка седмица да патувам, а наще едва ли ще ме пуснат, а ако го правя без да знаят ше закаснявам много или нз просто няма начин тва е невазможна лубов мн гадно просто
    Ми кажи на ваще,би трябвало да те разберат,все пак и те са били млади.
    ;]

Мега фен Аватара на iiirish
    щом чувстваш, че има привличане към това момиче значи е така, но се постарай да отделиш зависимоста си към нейтото разбиране от самата нея. тоест прецени сам какво точно харесваш в момичето - начина по който говорите и се изслушвате, или нея самата и като визия и като характер. от там насетне мисли как да постъпиш. но моето лично мнение е, че варна-бургас не е особено близо и подходящо за подобни отношения растояние

tova, 4e e nev1zmojno da ste zaedno te kara o6te pove4e da iska6 da si s neq. v momenta i az sm v s16tata situaciq tu si mislq, 4e s1m vlubena, tu si kazvam, 4e tova ne e lubov, a prosto za6toto ne moga da go imam i go iskam pove4e i si v1obrazqvam, 4e s1m vlubena, ako go spe4elq znam, 4e 6te mi omr1zne i prosto nqma smis1l ama...kato ne moga da se otkaja...

da kaja na na6te 4e imam 4e haresvam nqkoi??? po dobre da se gramna... az sam na 14 i se sramuvam da talk s na6te na tazi tema...

Цитирай Първоначално написано от ~*~IzI~*~
    tova, 4e e nev1zmojno da ste zaedno te kara o6te pove4e da iska6 da si s neq. v momenta i az sm v s16tata situaciq tu si mislq, 4e s1m vlubena, tu si kazvam, 4e tova ne e lubov, a prosto za6toto ne moga da go imam i go iskam pove4e i si v1obrazqvam, 4e s1m vlubena, ako go spe4elq znam, 4e 6te mi omr1zne i prosto nqma smis1l ama...kato ne moga da se otkaja...
    4oek namiram se v napalno absolutno sa6toto polojenie sqka6 mi pro4ete mislite basi...

Град
    В АдА
    Оф мразя теми на латиница ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА несмятам да си затормозявам мозака

emi i az s1m na 14,razbirame se haha

Град
    при мама
    da kaja na na6te 4e imam 4e haresvam nqkoi??? po dobre da se gramna... az sam na 14 i se sramuvam da talk s na6te na tazi tema...
    Ми ако искаш да си с нея приодулей срама...няма как.
    ;]

Град
    РЮАР
    Мисля т'ва... мисля онова.... мисля трето...мисля четв1рто... в любовта няма вариант - мисля, че с1м влюбен.... Има 2 варианта...
    1 вариант - Влюбен с1м..
    2 вариант - Не с1м влюбен...
    Точка по в1проса...

Повече от фен Аватара на suantito
    О неразумни юроде що се срамиш да пишеш на кирилица !!!

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    ne mi akzvai 4e vinagi v skaip pi6e6 na angl maarzi me taz kirilica ujasno mn me drazni wee

Град
    РЮАР
    Ти б1лгарин ли си или к'во си? Като не ти харесва кирилицата смени си гражданството бе, бунак..

Град
    В АдА
    ne mi akzvai 4e vinagi v skaip pi6e6 na angl maarzi me taz kirilica ujasno mn me drazni wee
    И мене ме мързи да чета такива теми и то поне да ги пишеше правилно

Омфг Доволни ли сте ся вее :@:@:@:@:@ баси как мразя тез шибани буквичкииии :@:@:@:@

спрете да се карате кой как пише...тука става въпрос за нещо,надявам се,сериозно :\ наистина,както някой беше споменал по-нагоре,трябва да си решиш какво толкова силно те привлича в това момиче.но забрави на този етап да говориш с ваште,повярвай...ще ти се изсмеят в лицето и ще кажат,че това са поредните детински истории,минаващи с времето...тъжно,но факт а за аверката ти препоръчвам да я зарежеш,но обезателно и дай обяснение по какви причини го правиш!! иначе е твърде коравосърдечно.дори и да не изпитваш силни чувства,по-добре и се извини...айде надявам се да съм помогнала и ни дръж в течение
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

ами...купи си 1 мотор с който да ходиш при нея...и така ще се виждате по 4есто...щом я оби4аш направи вси4ко възможно да си с нея

Град
    В АдА
    Омфг Доволни ли сте ся вее :@:@:@:@:@ баси как мразя тез шибани буквичкииии :@:@:@:@
    И мен ме мързи но се налага а и е много затормозяващо да четеш теми на латиница

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си