Цитирай Първоначално написано от evil_angel69
спрете да се карате кой как пише...тука става въпрос за нещо,надявам се,сериозно :\ наистина,както някой беше споменал по-нагоре,трябва да си решиш какво толкова силно те привлича в това момиче.но забрави на този етап да говориш с ваште,повярвай...ще ти се изсмеят в лицето и ще кажат,че това са поредните детински истории,минаващи с времето...тъжно,но факт а за аверката ти препоръчвам да я зарежеш,но обезателно и дай обяснение по какви причини го правиш!! иначе е твърде коравосърдечно.дори и да не изпитваш силни чувства,по-добре и се извини...айде надявам се да съм помогнала и ни дръж в течение
mn mer zna4i ne izkam da zareja averakata si za6ot tq ne moje daje da di6a bez menee... Kak li ne i go namekvah 4e ne q haresvam 4e edi si ko nooo....sq sam pri baba si i dqdo si i taaz mi sa prai ooff mn mi lipsva6 nz si kfo po gsm samo mi zvanii dosajda mii prowsto ne izkam da q naranq... za6ot kakto kazva mn me obi4ala pak aaz ne izpitvam ni6to osven privli4ane...izob6to ne moje da sa sravnqva s 4ustvata mi kam burgazliikata...