- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля че съм влюбен
оо спокойно ..не се притеснявай тва е нормално за 14 годишно момченце ...една моя фр е във всъщата трагикомична ситуация, въпреки че е на 18 .... така че за теб е нормално ... ако това се повтори когато станеш на 18-19 ..можеш да се замислиш сериозно .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
daaa kakto kaza edno momi4e po gore taka biha napravili i roditelite mi kakto ti kazaПървоначално написано от IdiOtKa
mn mer zna4i ne izkam da zareja averakata si za6ot tq ne moje daje da di6a bez menee... Kak li ne i go namekvah 4e ne q haresvam 4e edi si ko nooo....sq sam pri baba si i dqdo si i taaz mi sa prai ooff mn mi lipsva6 nz si kfo po gsm samo mi zvanii dosajda mii prowsto ne izkam da q naranq... za6ot kakto kazva mn me obi4ala pak aaz ne izpitvam ni6to osven privli4ane...izob6to ne moje da sa sravnqva s 4ustvata mi kam burgazliikata...Първоначално написано от evil_angel69
сру за латиницата паак ;(*
da be,fluben,ta ti ne si q vijdal na jivo ,moje da ne e takava ,za kakvato se predstavq!!!pak moje i da gre6a...nz![]()
![]()
mi to ne mi trqq da q vida najivo smsial tq ima qko tqlo ama to ne e tva koeto me ebe smisal i to ma interva amaa...ne 4ak tolkozПървоначално написано от piff4ence
Аз също не я прочетох , но мисля , че ако сте от един град може да се получи нещо , ако имате сходни чувства . Но ако не сте - от сега ти казвам , че дори приятелството ви може да прекъсне , какво да говорим за любов . И аз миналото лято се бях запознала с едно момче от Асеновград . Просто беше като ангел ! Не преувеличавам ! Беше много сладък човек и снимките му бяха хубави , но нали знаеш , че никога не се знае кой стои от другата страна . С това момче си говорехме много и дори , когато заминах на море си чатихме . Тогава ми беше много скучно , а той ме развеселяваше и всичко беше прекрасно , но един ден просто му писах и той се държеше много студено с мен , а аз се опитвах да си говорим , а той просто ми отговаряше с "Не " и "Да" . Така беше няколко дена и аз му казах ,че го обичам , но той се засмя и ми каза , че съм глупачка . Какъв рев беше , не е истина . Блокирах го и в продължение на два дена ревях като луда , защото той ми каза това . Та мисълта ми е , че ако не сте от един град до едно време ще ви е хубаво , а после просто ще си омръзнете и да не се учудваш ако нещо подобно ти се случи . Но ако сте от един град - действай , ако мислиш , че и тя има симпатии.![]()
Не ,не прави същата грешка като мен! Аз направих същата грешка като теб.Казах ,че я харесвам (по ирония на съдбата моето момиче също беше от Бургас).Признах й и сега не е същото ,а бяхме много добри приятели!Първоначално написано от SiNiStEr
П.П. Извинявай братле ,но я ЗАБРАВИ!!! Ако й кажеш ,че я харесваш ще загубиш едно много ценно приятелство за теб!Направих същата грешка НЕ я повтаряй и ТИ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Kaжи каде учи и на колко е.Може пък и да я познавамПървоначално написано от koko378
![]()
П.П. И аз съм от Бургас
--------------------------------------------------------
Според мен и тя те харесва и се преструва(смисъл за мненията,всичко вече е както при единия,така и при другия)само и само да не се карате и да ти направи хубаво впечатление.Признай й всичко.
4oek i az si misleh 4e 6 stane tei 6ot i na men mi sa slu4va6e tei mn pyti....a kak sa kazva6e tvoeto momi4e???Първоначално написано от ANTIHUMAN
hah misli6 li 4e sam tolkoz tyyP ne izkam da q zagubq...tei 4e...Първоначално написано от BlueFace
влюбен си да ...хората казват за любовта граници няма .... то хубаво че няма ама .... не съм толкова сигурна...граници може наистина да няма но пречки колкото щеш ... винаги е така "обичаме се но ..." това грозно "но" винаги си вре носа .... при теб пречката е че си на 14 ..другите ти казват да говориш с вашите но съм сигурна че никой родител няма да пусне 14-годишното си дета да се разхожда само по влакове или автобуси (не знам лично мнение )... освен вашите ако не се съгласят да се занимават с теб и да те водят поне веднаж седмично там (но се съмнявам че ще приемеш този вариант) късмет мога да ти пожелая само
п.п. и пиши на кирилица ... все пак си БЪЛГАРИН уважавай езика си !!!!
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Ае как ще се срамуваш от ваще, нормално е да имаш симпатии към някого на тая въздрастПървоначално написано от koko378
А и още нещо, приснай пред гаджето си(или забрави скайп любовта си-едно от двете), не я измъчвай
П.П. ПИШИ НА КИРИЛИЦА И КАКВО Е ТОВА da talk s na6te , ТИ БЪЛГАРЧЕ ЛИ СИ ИЛИ КАКВО???
Соня! Еми щом ти се е случило много пъти ,пак ще се случи!Дори да станете най-много да се виждате 2 пъти в месеца!Това любов ли е?Първоначално написано от koko378
Първоначално написано от ScionOfStorm
пф как така мислиш,че си влюбенили си - или не си
![]()
Желязна Девица
Само по заглавието определям на колко години си.![]()
чоек как нащ ше ми висят на главата гокат се срещам с нея (имам предвит предложението ти да ме водят) простоо...и как да им кажа мамо обичам еди си коя изкам да ме водити да са виждаме с нея и да са целувамеПървоначално написано от mese4ka
![]()
мммм нее.....
Това е причината да съм поредната,която не я прочелаПървоначално написано от love^veselka
пиши я пак
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
priznai vsi4ko na momi4etotoka e nai dobre ... i skusi s dugoto
![]()
![]()
Аз пък мисля че не знаеш че дори си инлове![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
но не последнияПървоначално написано от Nassgerrack
![]()
Браво че си Inlove, ама само до там просто като видях тая латиница и... не ми се четеше....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mii kat ne znaiti latinicata varete kopaite domaati na selo |( om fgПървоначално написано от Iv4eTy