- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможна ли е люБов от разстояние?
moge i da si prava no nai ve4e zavisi do kolko si imat doverie lpove kolko e silna i nai ve4e kolko sa blizkiПървоначално написано от anito.sl
![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Според мен е навъзможно(или поне е изключително трудно).Една връзка се гради от близостта,от хубавите моменти заедно,дори от караниците за дребни неща...,от нетърпението да видиш другия,от удоволствието просто да гледаш любимия....,а това едва ли е възможно от разстояние...Каква пълноценност би имала една връзка от разстояние,как би могъл да се усмихнеш,да се зарадваш на любимия ако не го виждаш?!?!?!Очите ни дават около 80% от възприятието на света,затова помним най-много образи,най-много те биха могли да ни разчувстват,а не просто гласът на човека отсреща...
SEX NA EKS!
Да възможна е любов от различни градове но е гадно тъи като почти винаги нещо се прецаква в тези връзки, или тя те прецаква или ти нея аз....... гадно е наи добре е да сте от един и същ град.......... или ако не сте то поне да се виждате често но пак няма никаква гаранцияПървоначално написано от Castaway
че всичко ще е наред .
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
именно! аз познавам двойка, която след една голяма цифра време се разделиха точно заради безоблачната си връзка, в която прекарваха 24/7 заедно. Ако остискаш да си с някой, който е далеч със сигурност го обичаш. Е, не винаги можеш да се гушнеш в него като ти се размрънка някой и те ядоса, ама пък като се видите е по - сладко!Първоначално написано от ReNiTy_VArna
Ами както съм писала и друг път ... тези връзки са без бъдеще.Не продължават много дълго.Имала съм такава връзка,която продължи почти година.Добре,че поне не съм вярвала,че връзката има бъдеще и да се вманиачавам и ограничавам,и само да си губя времето.Сега още поддържам връзка с момчето,но сме само приятели.Но края на връзката ни беше ужасен и за двамата.И не беше сложен,заради някакав спор или нещо друго,а заради това,че осъзнах,че си губим времето така и двамата и го оставих.Малко ли са момчетата/момичетата в нашия град,че още от малки да ги търсим на 300 - 400км от нас .... безсмислено е ...
+1Първоначално написано от shanty_loop
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от kPuCkA
ами аз издаржах 2месеца.и сам съгласна с теб![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Категорично НЕ просто е... хората не се познават а любов..хаха..![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
.. Хората се познават .. в смисъл, така де, то единиа човек съм аз .. в смисъл, виждаме се, ама по рядко .. и по телефоните сме почти непрекъснато .. е добре де, не е чак толкова много, но все пак ..има нещо ..Първоначално написано от BuJlDozeRa
ии.. мерси за отговорите на всички, просто ми исках да чуя и други мнения..
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
ами ако си намерила то4ния 4овек-да...приятеля ми е от моя град,но у4и в друг и..го виждам само петък и събота..но намерила съм то4ния 4овек и тва не е проблем. т.е зависи си от 4овека
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
За мен не е възможна любов от разтояние...от личен опит го казвам
--> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
--> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
Аз пък мисля,че е възможно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Зависи от хората. Има някои които се разбират супер докато са разделени и им е мн гот като се видят но когато след време се съберат да живеят заедно не могат да се търпят. Рискована е такава връзка.
Възможна е..,но няма да издържите дълго..пък и е мъчение за двамата..няма смисъл..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
mMmMmмммм за жалост не....макар, че и на мен много ми се иска да е така...Първоначално написано от Castaway
и според мен не е любов, защото едно мое бившо гадже от няколко години живее в Лондон и си идваше само за 1 месец лятото и за по 10 дни зимата, И ние постоянно си говорехме...,но незнам аз лично не намерих голям смисъл
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
Spored men razstoqnieto e prechka pred edna vrazka, no pak zavisi ot xarakterite i chuvstvata na xorataNO vse pak mislq, che sled vreme takava vrazka prosto iztanqva, chuvstvata oxladnqvat i togava idva vremeto za razdqla
![]()
Всичко е възможно желание да има. Ако щеш и от Варна - София може да има връзка. Не е задължително да си 100% в денонощието с някой че да има връзка че и любов. С постоянство, малко търпение и чести срещи нямаш никви ядове. Ама само по телефона и по скайп, без физически контакт.. тва си е просто комуникация от разстояние :P
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Хах .. мерси на всички за отговорите .. ам то ний с пича се получиха едни неща.. и вече не сме заедно .... както и да е, няма да ви занимавам сега как стана всичко.. просто си стана..
и смятам,че може би е възможна .. но и двамата трябва да го желаят ..
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
опита учи най-добреПървоначално написано от Castaway
успех в бъдеще
мерси .. може би ще ми е нужен .. а и все пак, трябва да има и разочарования..Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Според мен не...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1Първоначално написано от MartyParty