- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможна ли е люБов от разстояние?
Значи...мноето мнение е леко противоречиво...защото имам приятели к0ито са вече от година заедно,а са от различни градове(мацката е от сф,а той е от моя град)ии отношенията при тях вървят много добре...тя всяка ваканция е тук ии през някои почивни дни...ама примерно аз бях ии все още съм влюбена в момче от софия,но нашата връзка е някак си безпреспективна...много искам да бъда с него...но ходя в софия не много често ии не за много време...а и не съм примерно на 20 години,че да паля колата когато аз реша ии да бъда при него когато на мен ми се иска...А иначе ако хората са си от 1 и същи град ии единия от двамата учи в друг,но си идва събота ии неделя-няма пр0блем...Ама всичко си зависи от хората....на всякъде има изключение...секи си има различна гледна точка...така че е трудно да се определи...![]()
Няма невъзможни неща,но очи,които не се виждат, се забравят...затова ги има снимките![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
vazmojna e,stiga horata da ne izneverqvat edin na drug,da ne se lujat i da si govorqt 4esto![]()
Възможна е!!!! Обаче момчето и момичето трябва да си имат ПЪЛНО доверие - то е най-важно в една връзка!!!
Пример...Имам си приятел, който е на 150 км. от мен, виждаме се 2 пъти в месеца /според зависи/, чуваме се по телефоните, пишем си..и така..
Вярвам в любовта ни, пък само съдбата си знае дали ще сме заедно много време, или не.
П.П- Заедно сме от 8 месеца и нещо...![]()
...и к'во вечер сядате на бордюра на улицата... гледате к1м небето и го целувате, надявайки се целувките да стигнат до устните на любимия/любимата..
Тинтири - минтири... др1жки...
Сподер мен не става...
тази тема я има вече 100000000000000 пъти. Значи както вече казаха, зависи от разстоянието. Пример: Аз и приятелят ми..живеем в 2 града на около 20 км един от друг, в началтоо беше лесно, защото аз учех в неговия град, но... след това той замина за София-студент и имахме малко проблеми,кофти ми беше,бях свикнала да го виждам по-често..е в даскало се виждахме за 20 минс де..и събота-неделя за повечко. А иначе след като замина за София, да ви кажа, даже май ни е по-лесно, защото с нетърпение чакаме момента когато ще се видим, липсваме си, иамме си доверие и нямаме проблем с това.. другият пример за разстояние от 10 000 км ....... сестра ми е с момчето си вече 5-6 години, а учи в САЩ , а той си е тук. Идва си или лятото,или зимата. И все още са си заедно и се обичат! Така че з амен любов от разстояние има! Стига да знаеш, че го искаш достатъчно много и че обичаш този човек!![]()
НЕ!Според мене не може да има любов от разстояние,защото тогава ги няма онези сладки моменти,когато сте заедно...НОУ РИЙЛ КЪНЕКШЪН,ако разбирате за кво ви говоря...![]()
Възможна е ! Може да е на 100 км път от тебе,но да се виждате по-често,отколкото с момиче от твоя град,което е много заето и няма време за тебВсичко опира до възможностти,воля,средства и силата на любовта
Другото,както би казал Гацо Бацов.е "ветер работа баце"
![]()
![]()
Любов да, но връзка - не!
Мисля, че темата свърши, нямаше да боли някои да прочетат 2-3 поста над своя.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
според мен има такава любов. Аз също харесвам едно момиче от друг град и мисля , че е много хубаво . Лошото е ,че я виждам рядко и като се прибера в София при нея, в главата ми има само една мисъл , как по-бързо да я видя. Мисля че това прави една връзка по интересна и така няма да си умръзнете бързо.
Мм..да... някой май не четат кво е писал човека рпед тях ..Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Хора.. няма смисъл вече да пишете .. Нещата с мен и пич-а, не се получиха.. така че, мерси все пак за отговорите ви.. :P
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Офф !! Ако беше потърсила в търсачката щеше да видиш сто такива теми бе![]()
И да възможно е !
just a kid۵