.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Значи...мноето мнение е леко противоречиво...защото имам приятели к0ито са вече от година заедно,а са от различни градове(мацката е от сф,а той е от моя град)ии отношенията при тях вървят много добре...тя всяка ваканция е тук ии през някои почивни дни...ама примерно аз бях ии все още съм влюбена в момче от софия,но нашата връзка е някак си безпреспективна...много искам да бъда с него...но ходя в софия не много често ии не за много време...а и не съм примерно на 20 години,че да паля колата когато аз реша ии да бъда при него когато на мен ми се иска...А иначе ако хората са си от 1 и същи град ии единия от двамата учи в друг,но си идва събота ии неделя-няма пр0блем...Ама всичко си зависи от хората....на всякъде има изключение...секи си има различна гледна точка...така че е трудно да се определи...

Няма невъзможни неща,но очи,които не се виждат, се забравят...затова ги има снимките
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

vazmojna e,stiga horata da ne izneverqvat edin na drug,da ne se lujat i da si govorqt 4esto

Супер фен
    Възможна е!!!! Обаче момчето и момичето трябва да си имат ПЪЛНО доверие - то е най-важно в една връзка!!!

Пример...Имам си приятел, който е на 150 км. от мен, виждаме се 2 пъти в месеца /според зависи/, чуваме се по телефоните, пишем си..и така..
    Вярвам в любовта ни, пък само съдбата си знае дали ще сме заедно много време, или не.

П.П- Заедно сме от 8 месеца и нещо...

Град
    РЮАР
    ...и к'во вечер сядате на бордюра на улицата... гледате к1м небето и го целувате, надявайки се целувките да стигнат до устните на любимия/любимата..
    Тинтири - минтири... др1жки...
    Сподер мен не става...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    тази тема я има вече 100000000000000 пъти. Значи както вече казаха, зависи от разстоянието. Пример: Аз и приятелят ми..живеем в 2 града на около 20 км един от друг, в началтоо беше лесно, защото аз учех в неговия град, но... след това той замина за София-студент и имахме малко проблеми,кофти ми беше,бях свикнала да го виждам по-често..е в даскало се виждахме за 20 минс де..и събота-неделя за повечко. А иначе след като замина за София, да ви кажа, даже май ни е по-лесно, защото с нетърпение чакаме момента когато ще се видим, липсваме си, иамме си доверие и нямаме проблем с това.. другият пример за разстояние от 10 000 км ....... сестра ми е с момчето си вече 5-6 години, а учи в САЩ , а той си е тук. Идва си или лятото,или зимата. И все още са си заедно и се обичат! Така че з амен любов от разстояние има! Стига да знаеш, че го искаш достатъчно много и че обичаш този човек!

Най-далечно разстояние е туй което ни дели т т т
    Don't try to fix me i'm NoT broken

НЕ!Според мене не може да има любов от разстояние,защото тогава ги няма онези сладки моменти,когато сте заедно...НОУ РИЙЛ КЪНЕКШЪН,ако разбирате за кво ви говоря...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Възможна е ! Може да е на 100 км път от тебе,но да се виждате по-често,отколкото с момиче от твоя град,което е много заето и няма време за теб Всичко опира до възможностти,воля,средства и силата на любовта Другото,както би казал Гацо Бацов.е "ветер работа баце"

Любов да, но връзка - не!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Мисля, че темата свърши, нямаше да боли някои да прочетат 2-3 поста над своя.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

според мен има такава любов. Аз също харесвам едно момиче от друг град и мисля , че е много хубаво . Лошото е ,че я виждам рядко и като се прибера в София при нея, в главата ми има само една мисъл , как по-бързо да я видя. Мисля че това прави една връзка по интересна и така няма да си умръзнете бързо.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Мисля, че темата свърши, нямаше да боли някои да прочетат 2-3 поста над своя.
    Мм..да... някой май не четат кво е писал човека рпед тях ..

Хора.. няма смисъл вече да пишете .. Нещата с мен и пич-а, не се получиха.. така че, мерси все пак за отговорите ви.. :P
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Голяяямо значение има какви са хората...

Офф !! Ако беше потърсила в търсачката щеше да видиш сто такива теми бе
    И да възможно е !
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си