- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SOS! edna iznevqra v minaloto SOS!
zdraveite!na 18 godini sam!Predi vreme hodeh s edno momche,koeto beshe po-golqmo ot men.Bqh ludo vliubena v nego i si misleh,che shte napravq vsichko za nego!Razdeleni sme ot 4 meseca!Hodihme 2 sedmici!Togavashnata mi nai-dobra priqtelka(s koqto ve4e mrazq) e spala s nego dokato sme hodeli!sled 4 mese4nata ni razdqla az razbiram za tova ot negoviq brat,koito mi e mnogo dobyr priqtel i se poznavame ot deca!Kak da preodoleq depresiqta i kak da precenqvam priqtelite si!Nikoga ne sam mislela,che moje da mi se sluchi takova neshto!
Оф мразя теми на латиница ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА несмятам да си затормозявам мозака![]()
А по темата-на всички се случва такъв е живота явно оная не ти е приятелка
'бе ти земи проучи какво как е станало, да не би някой да си пада по теб и да си приписва активи за да има възможността после да те "утешава"! Изчакай малко с депресията, но ако наистина се окаже, че тая те е преебала правиш следното: даваш си ден почивка, оставяш се на шоколада, сладоледа и колата и ревеш колкото можеш да издържиш преди да капнеш от умора и да заспиш в сълзите си. Като се събудиш си казваш, че приятелката ти и бившият ти са боклуци, минаваш на 7-дневен глад и всичко ще е наред!![]()
Еми тва е живота, учи ни на много неща!
Животът е адът описан в Библията!
всяка болка която не ни убива ни прави по силни...и незн дали има на4ин да разбереш дали даден 4овек би спал с гаджето ти дори и да сте мн добри пр
e,ne si slu4ila na priqtel,no ne se ot4aivai!V sveta ima mn stoinostni hora,makar 4e ve4e po4ti sa na iz4ezvane!
според мен твойте фр са лицемерки и използвачки![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
не тряа на никой да вярваш да се доверяваш поне аз съм на тоя принцип щот секи гледа ти се качва на главата![]()
![]()
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Вие момичетата така и така неразбрахте че най-добър приятел можете да имате само от мъжки пол![]()
Ми като за начало можеш да пишеш на кирилица...![]()
Едва прочетох темата.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Добре,че беше кратка.
Иначе преди да "тръгнеш" с някое момче,трябва да се познавате от доста дълго.Лично аз не се доверявам бързо на мъжете.Трябва наистина да видя,че даден човек е готов на всичко за мен и естествено да споделя чувствата ми,за да е "достоен" да бъде с мен,ако ме разбираш.С течение на времето всеки трупа опит от такива неща,и сам се научава на кого да вярва и защо.
мн кофти се е получило,на мене ако някоя фр.ми го напраи тва напрао ще я.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
погледни го от добрата страна - ходили сте само 2 седмици
ако бяха 2 години, сигурно щеше да се самоубиеш с миксера![]()
Ходили сте 2 седмици и то преди 4 месеца! Защо още не си го забравила? Защо продължаваш да мислиш за него, след като е спал с твоя приятелка? Та вие сте били в началото на връзката си и той вече е започнал да ходи по други жени! А какво ли ще прави, ако връзката ви продължи повече ... Отказвай се вече от тоя и си намери нова приятелка...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.