- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще се върне?
Та ходех с едно момиче до към преди 1-2 седмици,аз я зарязах.Ние бяхме заедно от около 9 месеца и беше много хубаво всичко,но аз много я лъжех,тя неспираше да ми говори,че никога съм нямал да я обичам така както съм обичал бившата си.Че не съм знаел тя колко ме обича,че бившата ми Мимито значела всичко за мен,а тя (Даниела) била просто за да забравя Мими.Това не е било така аз отначало тръгнах с Дани просто е така защото е много хубава и всички "аре бе тръгни с нея виж,че ти е навита" и аз айДе.. Но след няколко месеца се влюбих в нея,отначало наистина не беше така силно както с Мимито.Но това се промени,защото аз за Даниела давам всичко,а тя неспираше да ревнува.Да аз и давах поводи защото с Мимито сме много близки приятели и все си говорехме,пишехме,виждахме и Данито мн ревнуваше и аз спрях,защото видях,че не й е приятно,защото тя ми е просто приятелка,а Данито е момичето което обичам.И после обаче аз почнах да излизам много без Дани,по дискотеки,кафета и се забивах и с други момичета и да изневерявах й.Тя знаеше и ми прощаваше и преди 1-2 седмици не се бяхме виждали преди това около 1 седмица и аз бях с друго момиче и исках много да се вида с Дани,но тя все беше заета и един ден и се обадих и й казах край до тука сме.И след 1седмица вече неиздържах да не й се обадя,казха и колко съжалявам колко я обичам и искам пак да сме заедно.Естесвено тя неиска да се съберем и вчера трябваше да се видим в 12 часа преди да замине с тяхните и съм я чакал час и половина,но тя не дойде а ми беше обещатала.Та мислите ли,че би се върнала при мен?
Надали ще се върне при теб. Ти си я зарязал за неква тотална глупост....
Животът е адът описан в Библията!
I az mislq taka..Tq e prazvila tolkova kompromisi zaradi va6ata vrazka ,a nakraq si q zarqzal za tovaПървоначално написано от MiMcHeToOo
Ako vse pak te obi4a i po nqkakav na4in i dokaji6 4e pove4e nqma da bade6 predi6niq,moje i da q obedi6 no se samnqvam
![]()
отиди в "море от любов"може и да се върне
ами...аз не мога да си обясна как си я оби4ал а си се забивал и с др и на вси4кото отгоре си скъсал с нея...
аз ако бях на нея и те оби4ах така както оби4ам 1 мом4е ся бих се върнала но за нея нз![]()
дано не се върне .. дори да те обича по-добре да не се връща при теб.. не заслужаваш изобщо ама изобщо ..
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
и аз много ревнувам от бившите на приятелят ми... и не само от тях, обаче ако ми направи същото.. ще стана мнооого зла! не се надявай на нищо. зарязала те е и с право! дано да си достатъчно умен, че да я оставиш на мира...
NE! Nikav 6ans,sam si si fo zaslujil!to4no tai trebva da sa postapva s vas-jenkar4etata!![]()
Edva li shte se varne pri teb, tvarde mnogo tvoi greski, izneveri i gluposti ti e proshtavala!Razberi, che vsichko si ima granici, dori i neinoto tarpenie
No nishto ne e sigurno, ako vse oshte te Obicha taka silno shte se varne pri teb, no ako i e pisnalo ot lajite ti i greshkite ti -edva li?
Problemat pri teb e , che ne si q Ocenil, kogato si q imal do sebe si, a povqrvai mi tova da badesh nedoocenen ot choveka, kogoto Obichash e mnogo Tajno!!!
![]()
![]()
![]()
Мн точно казаноПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
;]
Ами тя казваше,че като я търся само и съм толкова мил с нея и тя се разколебава,но щом си тръгна и тя почвала да мисли трезво и разбирала,че нямало смисъл.Знам,че още ме обича и аз я обичам много,но просто ми липсваше много и сгафих,но я обичам!! Чуда се дали да продължа да я търса и да я карам да излизаме,защото един ден сме си говорили пред нейния вход 2 часа и тя се разплака тогава ии ми стана много гадно и само я гушнах и викам "спокойно мило всичко ще се оправи" и тогава нещо ми се развика бутна ме и викаше тъпанар махай се и т.н.. Ама наистина я обичам и няма повече да я нараня но тя не ми вярва ;(
Ами дано не се върне при теб. И да се върне ти няма да се промениш. Искаш я като собственост, а не защото си влюбен. Ако я обичаше нямаше да се държиш така.
Според мен няма да се върне колкото и да те обича.Трябва да е тъпа,за да го направи и отново да търпи кръшканията ти и да страда само.И аз обичах едно момче адски много,но и той нищо не правеше за връзката ни и го зарязах и колкото и да исках - не се върнах никога поевече!Дано не се върне и тя и да си намери някой,който заслужава чувствата й и оцени всичко в нея,което ти не.Сам си си виновен за всичко ...
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
JUST DANCE!!
![]()
И кво толкова месеци и край.. неможе всичко да свърши така .. заради една грешка ;( .. не една .. но .. аз я обичам немога така ;( искам да си я върна
дам явно Данито е добро момиче и ти си се възползвал от това,за да й кръшкаш.. ее ма са ти май си прецаканияПървоначално написано от Luda_Na_Max
сърди се на себе си,според мен няма да се върне..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
еми следвашия път мисли,преди да действашПървоначално написано от sExSiMvOlChY
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Върна се,върна се ... каза,че ме обича много и неиска да сме разделени даде ми още един шаНС yeeeEEe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
горкатаа...гледай да не го пропилееш и тоя шанс :PПървоначално написано от sExSiMvOlChY
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Няма,няма снощи цяла вечер бях с нея![]()
![]()
Иии съм много щастлив
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ехей браво .. как искам и аз 2ри шанс..![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Знаеш ли, като се замисля не трябва да те съдим толкова строго... Наистина всеки заслужава втори шанс. Един съвет от мен - внимавай сега, мисли с главата си, защото момичето настина те обичаПървоначално написано от sExSiMvOlChY
![]()
Животът е адът описан в Библията!
A sega vnimavai, gledai da ne propileesh i tozi shansRadvam se za vas
i znai, che shtom e postapila taka - tova momiche naistina mnogo te obicha!!!
Obichai q i ti taka - iskrenno i plamenno!
![]()
![]()
Aidee i si opichai akala!
![]()
mnogo typo si postypil ... a tq kolko pyti ti e pro6tavala no mai ne si e struvalo ... uj q obi4a6 a se vijda6s biv6ata si i se svalq6 s drugi momi4eta to golqma lubov e tvoeto .... na teb 6te6e li da ti e priqtno ako tq be6e postypila taka s teb .... bahti typite mom4eta .... ne ocenqvat i malkoto koeto imat !!!!!![]()