Та ходех с едно момиче до към преди 1-2 седмици,аз я зарязах.Ние бяхме заедно от около 9 месеца и беше много хубаво всичко,но аз много я лъжех,тя неспираше да ми говори,че никога съм нямал да я обичам така както съм обичал бившата си.Че не съм знаел тя колко ме обича,че бившата ми Мимито значела всичко за мен,а тя (Даниела) била просто за да забравя Мими.Това не е било така аз отначало тръгнах с Дани просто е така защото е много хубава и всички "аре бе тръгни с нея виж,че ти е навита" и аз айДе.. Но след няколко месеца се влюбих в нея,отначало наистина не беше така силно както с Мимито.Но това се промени,защото аз за Даниела давам всичко,а тя неспираше да ревнува.Да аз и давах поводи защото с Мимито сме много близки приятели и все си говорехме,пишехме,виждахме и Данито мн ревнуваше и аз спрях,защото видях,че не й е приятно,защото тя ми е просто приятелка,а Данито е момичето което обичам.И после обаче аз почнах да излизам много без Дани,по дискотеки,кафета и се забивах и с други момичета и да изневерявах й.Тя знаеше и ми прощаваше и преди 1-2 седмици не се бяхме виждали преди това около 1 седмица и аз бях с друго момиче и исках много да се вида с Дани,но тя все беше заета и един ден и се обадих и й казах край до тука сме.И след 1седмица вече неиздържах да не й се обадя,казха и колко съжалявам колко я обичам и искам пак да сме заедно.Естесвено тя неиска да се съберем и вчера трябваше да се видим в 12 часа преди да замине с тяхните и съм я чакал час и половина,но тя не дойде а ми беше обещатала.Та мислите ли,че би се върнала при мен?