- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви нарича гаджето?
е? :P
мен мило.коте,мръхличка(не знам какво значи и той амия не знае)
имаше дста подобни теми...
по тема ми ся си нямам приятел ама досегашните ми: миличко,зайче,бебче,котенц (коте) еми сега за тези се сещам
Та значи >> мило, бебе, прасенце, мръхльо, шуши, муци/ка, коте и много други![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С мъжо сме на "миличко" предимно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз и викам-кифла и малката![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
po mnoogo na4ini nai ve4e--->mil0o,bebe,barbie ii kateri4ka![]()
Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!
Ami..kote,milo,pile iii dr ama ve4e ne gi pomnq![]()
'All's Fair in Love&Basketball,right?'
k0te ii milo![]()
Беше на пиле, след това мина за малко през коте (и все още си ме нарича така, ама по-рядко) и сега сме на лапьо![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Предимно тапак идиот базикам се ам миличко патенце коте бебо най различни такива подробни щурутии![]()
па знам ли как дойде на момента![]()
mii po princip beb4e ili bebo ili milo..... 4at pat du6ko i slunce
Тези обръщения ги използва майка ми към мен (с изключение на милоПървоначално написано от mon4eto
)
МиЛоОо(мИлИчКо),КоТе(кОтЬо като се разлигави)СлЪнЦе,ЗаЙчЕ,АнГ ЛчЕ и т.н.
аз забравих да кажа че ме нарича още и сладичко,принцеске,бебе,бу анке,мъниче![]()
една огроооомна киисс за мойто мило![]()
това най вече ---> мило и муце![]()
mii vikam my predimno milo slunce sukrovishte liglio..i kato sum mn ligava likence moe, drislio..![]()
Моя тиквеник ме нарича на име и то рядко, обикновено не ползва обръщения. Е вярно, на галено име, но все пак... А аз го глезя с какви ли не мили обръщения...![]()
еми.. сега се сещам за мило, тва е най - честото иначе ангелче, бебе, коти, тигърче и любимото ми... лъвче!
mi nai-ve4e me karat na Milypo eno vreme ima6e i Kote,Pise i poslednoto be6e Kuklo (mn me radva6e tva) a ina4e mene si me kefi Slunce
![]()