.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

mnogo slojna sityaciq sos

samo da znaeete 4e pi6a ot imeto na edna priqtelka v beda..mi az si haresvam edno mom4e dori sme gadjeta, no vsi4ki negovi priqteli(ot negoviq klas) kazvat 4e neprekusnato zaka4a edno drygo momi4e (udrq q po dypeto,nosi q na ruce. nekvi takiva ama yj priqtelski istorii.... ) a kato go pitam vinagi otri4a, kazva 4e mi e veren i 4e ako skusame she mu e qko gadno , a puk i az she se 4uvstvam zle!! kakvo da pravq???

mejdo drygoto tova momi4e pravi taka i na tozi koito az haresvam (vijte ''kakvo da pravq ;( '' )

напляскай го и ше си признае..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    бати обърканото, нищо не разбрах
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    В АдА
    Оф мразя теми на латиница ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА несмятам да си затормозявам мозака
    А относно темата-Явно той харесва другото момиче

taka----dve gadjeta----edno momi4e ot negoviq klas----tq ydrq leki 6amari po dypeto na mom4eto------mom4eto otri4a a ima svideteli------momi4eto(vlubenoto) iska savet

Мега фен Аватара на iiirish
    имам чувството, че пускаш еднакви теми

Ima nqkoi mom4eta na koito prosto i me zalojeno v haraktera i sa si takiva ..Moje i toi da e ot tqh
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от simpson_girl
    taka----dve gadjeta----edno momi4e ot negoviq klas----tq ydrq leki 6amari po dypeto na mom4eto------mom4eto otri4a a ima svideteli------momi4eto(vlubenoto) iska savet
    абе то и аз искам мусака ама няма

то момчето я харесва много но това момиче му се натиска
    всъщност момичето е приятелка(Виктория) на влюбеното момиче(пак пояснявам че правя услуга на приятел в нужда)
    Виктория участва и в друга тема-kakvo da napravq ;(

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от simpson_girl
    абе то и аз искам мусака ама няма
    Аз съм царицата на мусаките който иска да заповяда

Град
    РЮАР
    Ала-бала тинтири-минтири нищо не разбрах.. началото го загрех малко.. после... ФИУУуу...

Град
    hate city plovdiv, майна
    исками се да запея една песен на Dj Дамян-е*и си майката пача, ще пия чак до сутринта не че е по темата ама ми се пее

шо твойта фр не си направи една регистрация и да си пита тя че така като говориш от нейно име и става спр объркано и направо очите ми изтекоха

имам чувството, че пускаш еднакви теми
    аз съм от класа на това момче и МОЕТО момче а момичето(Виктория) също е приятелка на моята приятелка и демек всички се познаваме и Виктория се опитва да свали и двамата пф.. и аз не се разбрах за което се извинявам

--------------------------------------------------------------------------------

шо твойта фр не си направи една регистрация и да си пита тя че така като говориш от нейно име и става спр объркано и направо очите ми изтекоха

пф дано разбере ...

ima 2 varianta :\
    1.ne te l1jat (za tfoe ogromno s1jalenie x[ )
    2.xaresfat te i zavijdat na gadjeto ti..i s1otvetno se opitvat da vi razdelqt :\
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

не мисля 4е онова мом4е харесва онова моми4е само щото я обарва по задника или я носи на ръце.и аз имах подобен проблем но наистина се оказа 4е няма нищо м/у тях

ima 2 varianta :\
    1.ne te l1jat (za tfoe ogromno s1jalenie x[ )
    2.xaresfat te i zavijdat na gadjeto ti..i s1otvetno se opitvat da vi razdelqt :\
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Моите очи опеделено изтекоха! Както и да е,по проблема изглежда,4е ти си добра приятелка!Единственото,кое то ти може6 да направи6 е да се надява6, 4е приятелката ти не е мн влюбена в този 4овек!Олелеееееееееее.......... и моето стана бая объркано

Град
    sofia
    tq iska da vi razdeli s gadjeto vi ti se vzemi raze i q otupai zdravoto i 6te prestane
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
    Невидима, ти казваш "Остани".

Попитай момичето за което става дума че се закача с нея или попитай някои от класа му
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си