- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак кола маскаааааааа
Хора каква е разликата между топлата и студената кола маска![]()
Коя боли по-малко?А вие каква марка използвате?/ако изобщо ползвате кола маска/
![]()
az ne izpolvvam :P
epilator ili na veet![]()
ama skoro s1ka6 6te probvam![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
До колкото знам (от приятелки) кола маската разранява кожатаАз си използвам епилатора и не се оплаквам
![]()
Принципно кола маска не използвам тъй като съм слабо окосмена , почти нямам косъмчета . Преди да ползваш студена я държиш в хладилника около 10 минути и след това с ръчички я стопляш за да се разтегне , а при топлата май се разтапя много , до течно състояние след , което определната зона се залива и с нещо като листче се слага върху маската и се дърпа . Болката е неописуема , поне така съм чувала де , но не съм сигурна , че наистина е така ...
Да ти кажа аз използвам кола маска и съм по-доволна от топлият вариянт.И с нея да ти кажа боли по-малко.Не че мен някога ме е боляло от скубането на каквито и да е косми :P![]()
Ти чуваш ли се? Очакваш едната да боли повече, а другата по-малко ?!![]()
Разликата е в това че студената е по-практична за в домашни условия ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
По мое мнение толплата е по-подходяща.С нея много по-лесно се работи.
в близката до нас аптека имаше лентички на Стреп ама понеже много се оплакваха и аз си взех само една лентичка и я пробвах на краката и ми се махнаха перфектно косъмчетата и после си купих доста и стана перфе :P
А аз не съм чувала за топла кола маска в домашни условия. Има ли такава?
А иначе по-добре с топла, при козметик...По-малко боли, пък и не трябва ти да дърпаш.
Aми с топлата кола маска по-малко боли, защото тя като е топла и као се сложи на кожата и топлото разширява порите и така по-малко боли, а студената не ги разширява и си боли нормално/повече от топлата кола маска/А аз досега само 1 път съм използвала кола маска на Jankar - Сара / тя е студена/ и я ползвах за областа на бикините.
Ако мен питаш-ами чесно отне ми 2 часа щото махах на мн малки участъци и малко по малко и затва 2 часа съм се мъчила в банятаПървоначално написано от varnen4e
Ама ся 2 път би трябвало по-бързо да се справя.Аз ся след 2-3 дена ще си правя пак
![]()
а тия лентички никога не съм ги ползвала.с тях много ли боли?/аз все питам дали много боли защото въобще не мога да търпя силна болка/Първоначално написано от 6DBK
![]()
![]()
виж са купи си едни качествени на veet и давай първия път ще те боли но ще свикнеш няма кола маска която да не боли просто си купи и давай няма да умреш ще свинкешпървия път когато си правих бях в 1 приятелка и опищяхме целия блок ама се свиква
![]()