.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Пак кола маскаааааааа

Хора каква е разликата между топлата и студената кола маска
    Коя боли по-малко?А вие каква марка използвате?/ако изобщо ползвате кола маска /

az ne izpolvvam :P
    epilator ili na veet
    ama skoro s1ka6 6te probvam
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

До колкото знам (от приятелки) кола маската разранява кожата Аз си използвам епилатора и не се оплаквам

Принципно кола маска не използвам тъй като съм слабо окосмена , почти нямам косъмчета . Преди да ползваш студена я държиш в хладилника около 10 минути и след това с ръчички я стопляш за да се разтегне , а при топлата май се разтапя много , до течно състояние след , което определната зона се залива и с нещо като листче се слага върху маската и се дърпа . Болката е неописуема , поне така съм чувала де , но не съм сигурна , че наистина е така ...

Голям фен
    Да ти кажа аз използвам кола маска и съм по-доволна от топлият вариянт.И с нея да ти кажа боли по-малко.Не че мен някога ме е боляло от скубането на каквито и да е косми :P

Ти чуваш ли се? Очакваш едната да боли повече, а другата по-малко ?!
    Разликата е в това че студената е по-практична за в домашни условия ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    Ти чуваш ли се? Очакваш едната да боли повече, а другата по-малко ?!
    Разликата е в това че студената е по-практична за в домашни условия ..
    хахах да

По мое мнение толплата е по-подходяща.С нея много по-лесно се работи.

в близката до нас аптека имаше лентички на Стреп ама понеже много се оплакваха и аз си взех само една лентичка и я пробвах на краката и ми се махнаха перфектно косъмчетата и после си купих доста и стана перфе :P

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    А аз не съм чувала за топла кола маска в домашни условия. Има ли такава?

А иначе по-добре с топла, при козметик...По-малко боли, пък и не трябва ти да дърпаш.

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    А аз не съм чувала за топла кола маска в домашни условия. Има ли такава?

А иначе по-добре с топла, при козметик...По-малко боли, пък и не трябва ти да дърпаш.
    Да има в аптеките.

Aми с топлата кола маска по-малко боли, защото тя като е топла и као се сложи на кожата и топлото разширява порите и така по-малко боли, а студената не ги разширява и си боли нормално/повече от топлата кола маска/А аз досега само 1 път съм използвала кола маска на Jankar - Сара / тя е студена/ и я ползвах за областа на бикините.

Е, добре, де ... а все пак... свиква ли се.. че аз все не мога да се наема.. иии 1-вият път колко време отнема?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Е, добре, де ... а все пак... свиква ли се.. че аз все не мога да се наема.. иии 1-вият път колко време отнема?
    Ако мен питаш-ами чесно отне ми 2 часа щото махах на мн малки участъци и малко по малко и затва 2 часа съм се мъчила в банята Ама ся 2 път би трябвало по-бързо да се справя.Аз ся след 2-3 дена ще си правя пак

Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    в близката до нас аптека имаше лентички на Стреп ама понеже много се оплакваха и аз си взех само една лентичка и я пробвах на краката и ми се махнаха перфектно косъмчетата и после си купих доста и стана перфе :P
    а тия лентички никога не съм ги ползвала.с тях много ли боли?/аз все питам дали много боли защото въобще не мога да търпя силна болка/

виж са купи си едни качествени на veet и давай първия път ще те боли но ще свикнеш няма кола маска която да не боли просто си купи и давай няма да умреш ще свинкеш първия път когато си правих бях в 1 приятелка и опищяхме целия блок ама се свиква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си