.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Чата... в skype...
    Ок,ок няма повече.
    Само исках да ти кажа ,че има много по-зле.Винаги има.Проблема не е в това,че живеете далеч,а в това че той не се замисля за нещата,които му даваш.Струва му се малко,колкото и да се стараеш.До една степен можеби ти няма даверие.Незнам от колко време ходите,не изглежда да е много,но със сигурност трябва да му кажеш всичко това което чувстваш и то на 4 очи.Ние също живеем сравнително далеч един от друг и знам колко е удобно да обвиняваш шибаното разстояние за всичките ви проблеми.Накрая разбираш,че не е така и се заглеждаш по-внимателно в себеси(т.е. дали причината в края на краищата не е в теб).Двамата с приятеля ми ходим повече от година и започнахме да разбираме къде е проблема чак преди няколко месеца.
    Разбираш,че при такива връзки ако си нямате доверие сте загубени нали?Ако не иска да вярва на чувствата ти,по-добре не се трепи напразно.Хабиш и време,и нерви(абсолютно ненужно).Лично аз бих го посъветвала да си избие синдрома на несъществуващия проблем от главата.Ако иска да сте заедно,ще те разбере,ако не-не е последния на земята.

Аз съм казвала много пъти ама той си знае неговото. Пък и ние ходим от година и нещо пък май края вече идва

Trqbva, kogato ste zaedno da napravish neshtata za koito ti kazax, ne kogato ne ste zaedno, zashtoto Lubovta ne se kazva, tq se dokazva

помоли го да се виждате по-често .. когато се виждате се дръж супер мило с него и прави всичкокоето ти дойде на ум .... дддзззз нали се пка ти тря го познаваш и да зн кфо обича ?!
    бтл видях ти сайта и енекъф весел ..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Отиди му на гости...направете си една жестока романтична/еротична вечер... и да видим още ли ще се съмнява

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Отиди му на гости...направете си една жестока романтична/еротична вечер... и да видим още ли ще се съмнява
    хахах не обича изненади

Мега фен Аватара на iiirish
    от растояние наистина не може да докажеш чувствата си. важното е да го търсиш, да му пишеш, тоест да му показваш, че мислиш за него. ако не живеете прекалено далеч един от друг би могла да ходиш от време на време там, като понякога то изненадваш. с течение на времето и развитието на вашата връзка той ще осъзнае, че изпитваш чувства към него. но не прибързай, защото тези неща стават бавно

izvinqvai za li4niq vapros..no pravilili ste sex? ako ne ste probvaite i spored men samneniqta mu 6te otpadnat...
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мерси много за предложенията ви Ще измисля няква опция да скокна да го изненадам

Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    izvinqvai za li4niq vapros..no pravilili ste sex? ako ne ste probvaite i spored men samneniqta mu 6te otpadnat...

Ми правили сме амм проблема го изяснихме вече от къде идва не доверието за момента нещата се оправиха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си