Първоначално написано от
gPa3HuTeJl
Чата... в skype... 
Ок,ок няма повече.
Само исках да ти кажа ,че има много по-зле.Винаги има.Проблема не е в това,че живеете далеч,а в това че той не се замисля за нещата,които му даваш.Струва му се малко,колкото и да се стараеш.До една степен можеби ти няма даверие.Незнам от колко време ходите,не изглежда да е много,но със сигурност трябва да му кажеш всичко това което чувстваш и то на 4 очи.Ние също живеем сравнително далеч един от друг и знам колко е удобно да обвиняваш шибаното разстояние за всичките ви проблеми.Накрая разбираш,че не е така и се заглеждаш по-внимателно в себеси(т.е. дали причината в края на краищата не е в теб).Двамата с приятеля ми ходим повече от година и започнахме да разбираме къде е проблема чак преди няколко месеца.
Разбираш,че при такива връзки ако си нямате доверие сте загубени нали?Ако не иска да вярва на чувствата ти,по-добре не се трепи напразно.Хабиш и време,и нерви(абсолютно ненужно).Лично аз бих го посъветвала да си избие синдрома на несъществуващия проблем от главата.Ако иска да сте заедно,ще те разбере,ако не-не е последния на земята.