.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблемна кожа :(

Проблемът ми е следният:
    До миналата година нямах значителни проблеми с кожата, но сега много се влоших. Почти на 16 съм и знам, че е нормално. Това, което ме тревожи е, че от седмица насам се появиха нещо като лишеи по бузите, а заедно с тях се появи и една гадна червенина, която досега не съм имала. Постоянно си чувствам бузите горещи и от време на време има някакво дразнене. И преди са се появявали лишеи, но без зачервяване и дразнене. Мазала съм се с мазни кремове и до 1-2 дена ги е нямало. Сега не е така. От седмица и нещо не могат да се махнат. Постоянно си почиствам лицето с розова вода, мажа се с мазен крем, но няма подобрение. Чудя се дали е някаква алергия или и аз не знам какво... Отделно си имам и проблеми с пъпките... Не знам какво да правя. Четох много теми тук във форума, но все пак не намерих решение. Може ли да помогнете

еми отиди на дерматолог и той ще ти каже какво ти има и как да се излекуваш,обаче мoже да е и алергия.незнам какъв съвет да ти дам sorry
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Определено трябва да отидеш на дерматолог

hottie
    Guest
    задължитлено дерматолог!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Определено трябва да отидеш на дерматолог
    Аз като малка също имах лишеи и нашите ме водиха на лекар. Изписаха ми разни лекарства .. след доста време имаше видима разлика но ги излекувах.Непременно отиди на лекар .. с лишеите шега не бива..

Днес отидох на дерматолог. Изписа ми 2 вида хапчета, един почистващ гел и маска... Направо Ако има заинтересовани, мога да напиша кои са хапчетата и другите работи. Иначе благодаря ви

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Днес отидох на дерматолог. Изписа ми 2 вида хапчета, един почистващ гел и маска... Направо Ако има заинтересовани, мога да напиша кои са хапчетата и другите работи. Иначе благодаря ви
    Какво ти каза дерматологът че е и от какво ти се е получило. Можеш ли да ми обясниш подробно какво представлява, защото майка ми имаше едни червенини по бузите, напомнящи "венозни линии" и ги премахна с един крем на "Юсерин"(мързи ме да сменя кирилицата).

lishei? ne se li oprawqt s hidratirasht krem?

Еми и аз си мислех, че става с такъв хидратиращ крем и няколко дена се мажех с такъв. Обаче днеска като отидох при дерматоложката, погледна ме, чудеше се какво да ми изпише. Първо попита дали да не е от нещо, с което съм се мазала. Казах, че ползвам само крем и не може да е от грим или нещо такова, щото не ползвам много ( даже почти никак ). MaDdNeSs`GirL, и аз имам това зачервяване по бузите, напоследък намаля маааалко ( може би от крема, който ползвах, доста мазничък си е ). Но аз си имам и малко проблеми и с пъпките Дерматоложката каза, че е някаква форма на акне, но с усложнения или нещо такова, не помня точно думите.

П.П Между другото от личен опит го казвам - не се чоплете. Аз направих тая грешка и сега дълго време явно ще се лекувам, тъпчейки се с хапчета

Град
    Монтана
    Еми и аз си мислех, че става с такъв хидратиращ крем и няколко дена се мажех с такъв. Обаче днеска като отидох при дерматоложката, погледна ме, чудеше се какво да ми изпише. Първо попита дали да не е от нещо, с което съм се мазала. Казах, че ползвам само крем и не може да е от грим или нещо такова, щото не ползвам много ( даже почти никак ). MaDdNeSs`GirL, и аз имам това зачервяване по бузите, напоследък намаля маааалко ( може би от крема, който ползвах, доста мазничък си е ). Но аз си имам и малко проблеми и с пъпките Дерматоложката каза, че е някаква форма на акне, но с усложнения или нещо такова, не помня точно думите.

П.П Между другото от личен опит го казвам - не се чоплете. Аз направих тая грешка и сега дълго време явно ще се лекувам, тъпчейки се с хапчета
    Мила, следвай инструкциите и след няколко дена се обади за резултати, ако все още имаш тези червенини, с удоволствие ще ти препоръчам някои конкретни продукти.

Малее, не предполагах, че може пак да имам чиста кожа Червенината изчезна, пъпки почти няма, изобщо не се забелязват... Е, кожата ми малко се бели ли, как да кажа не знам, ама се изчисти!

Град
    Монтана
    Малее, не предполагах, че може пак да имам чиста кожа Червенината изчезна, пъпки почти няма, изобщо не се забелязват... Е, кожата ми малко се бели ли, как да кажа не знам, ама се изчисти!
    Какво ти помогна?

Dermabion (хапчета - 3 пъти на ден по 2) , Дермофит (пак по същия начин) , измиващ гел Clean AC (вечер, преди да си направя следващата маска) => някаква смес, която ми приготвяха специално в една аптека и крем Здраве (след маската)

Голям фен Аватара на o0ps
    Dermabion (хапчета - 3 пъти на ден по 2) , Дермофит (пак по същия начин) , измиващ гел Clean AC (вечер, преди да си направя следващата маска) => някаква смес, която ми приготвяха специално в една аптека и крем Здраве (след маската)
    Пила съм хапчетата "Дермабион", най-вече заради бирената мая, но резултат не забелязах. Дори ми се стори че повече пъпки почнаха да ми излизат. Пиех по едно сутрин и вечер(така ми казаха в аптеката) ама щом при теб е имало ефект в по-голяма доза може пак да си купя да пробвам.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ami...za problemite s kojata se konsultirai s dermatolog..inache shto ne probvash seriqta na evelin za teen...mislq,che bi ti pomognala za papkite
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011
    еми отиди на дерматолог и той ще ти каже какво ти има и как да се излекуваш,обаче мoже да е и алергия.незнам какъв съвет да ти дам sorry
    +1 ! Това може да ее нещо сериозно и всеки може да ти каже нещо , мкоето пти теб да не действа или да ти влоши положението ! Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си