- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се държи така :(
Zdraveite.Problema e 4e moito slance 6te zaminava za cqlata vakanciq pri baba si i dqdo si v edin grad daleko ot na6iq i na mene mi e stra6no gadno..Otna4alo daje se stapisah kato mi go kaza..iska6e mi se da se bazika..Sega ne moga da spq i postoqnno mislq kak 6te izkaram bez nego tolkova mn vreme za6toto sam star6no privarzana kam nego ,a toi mi vika 4e sam bila mn raglezena,4e mnogo sam se filmirala i 4e horata sa se radelqli za po 6 meseca i pak sa se obi4ali a az sam pravela problem za 1 sedmica..Ot edna strana e taka,no ot druga poneje nqma da sme na daskalo i na mene 6te mi e o6te po zle poneje bez nego vsi4ko mi e sivo,ni6tu ne e sa6toto,star6no mnogo go obi4am..a to ise darji vse edno ne mu puka 4e tolkova vreme nqma da e s mene..Oshte po zle e 4e i na6te nqma da gi ima v BG i 6te sam samo s baba mi..6te otka4a totalno..Mene me e strah..az napalno mu vqrvam ama vse pak si e moi i si go obi4kam i ne iskam druga da priparva do nego,a tam znam li..Moje bi si vtalpqvam samo lo6i i bezmisleni ne6ta,no prosto tova za mene e mnogo vreme.Daje ima i malka veroqtnost da go nqma na rojdenniq mi den pri koeto 6tqh da pripadna..Za men toi e 6atstieto a na rojdenniq mi den ako toi ne s men nqma da e rojden den a vse edno pogrebenie..Kato mu go kazah i toi mi vika za kvo sam ti be i nqkvi takiva i 4ak posle vika 4e 6tql da se varne za rojdenniq mi den,no zashto se darji taka kato4eli mu e vse edno za vsi4ko![]()
![]()