.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    Лицето, прическата, походката, дупето...наистина зависи от човека...
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

ааа Кой НОМЕР обувки носи :P
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Цитирай Първоначално написано от Timbaland
    А относно тея ръце,преди време едно момиче каза,че я възбуждат изпъкналите вени по ръцете на момчетата,и при вас ли е така?

при мен определено
    също така и дългите пръсти

Начина по който гледа,ест дупцето ръчичките и т.н. :P
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    Цитирай Първоначално написано от zaikooo
    Начина по който гледа,ест дупцето ръчичките и т.н. :P
    +1

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    Цитирай Първоначално написано от koro
    ааа Кой НОМЕР обувки носи :P
    opredeleno trqbva da se gledat

ramenete ,zadnika ,kak mu stoi i pantalona

Град
    В АдА
    Погледа,бившия с един поглед ме влудяваше Също така ръцете,походката,дупето и гласа

ммм сексапилно...походката може би(изправена,мъжествена,вс пак да не ходи като парцал ),мн важно за мен е да е висок защото аз като съм 180 по4ти нали се сещате ,оба4е най-много като цяло ме привли4а у едно мом4е са ръцете,или по-то4но сладкото релеф4е на мускула това ме подлудява направо

Супер фен
    Според мен не може само 1 или 2 части от тялото да бъдат сексапилни.
    Или, човека излъчва като цяло сексапил, или не...

Супер фен
    Дупенцето......ии походката...иии...малиии....

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Според мен не може само 1 или 2 части от тялото да бъдат сексапилни.
    Или, човека излъчва като цяло сексапил, или не...
    точно!
    just shut your mug and read my lips..we are just kids..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    самата стойка на момчето, походката му, телосложението - мн неща

Става ли дума за сексапил у мъжете (което е различно от чар,нежност т.е. за мен е различно от пръстите на ръцете , да речем ) определено си мисля за дупето , корема и гръдния кош (не големината , а формата) също така и за добре оформените мускули - не твърде , но достатъчно . И такам. Но за мен задните части са си слабост в това отношение
    I take a couple uppers
    I down a couple downers
    but nothin' compares to there blue and yellow purple pills :P:P
    Don't stop me Now.
    Cuz
    I'm having a Good Time

Според мен, сексапилът е в погледа, движенията, в излъчването... особено последното - някои просто излъчват сексапил
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Погледа,устните,ръцете

дупето хаха

ami vsi4ko moje da e..pogleda rymenete rucete (za men naprimer izpuknalite veni sa mn sexy ) dupeto..abe vsi4ko :P

Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    ami vsi4ko moje da e..pogleda rymenete rucete (za men naprimer izpuknalite veni sa mn sexy ) dupeto..abe vsi4ko :P
    Изпъкнати вени на друго място харесват ли ти/ви?

Гласът, дланите и когато има добре оформени "плочки" и под тях има едно хлътнало място...не зная как точно му казват, но е страшно секси...
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

za men seksapil ima v pogleda...rucete,korem4eto i gurdite...su6to v profil...dolnata 4eliust na mom4eto....
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Баси кво описвате постоянно ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Miii li4no za men....i govorq kakvo namira v moeto mom4e....no mn mi haresvat kra4etata mu....futbolist4e e...iii dupeto mn me kefi....i vaobshte cqloto tqlo mi haresva mn....ama ne s nqkvi muskuli kato na kulturist..

Град
    BurGasSs 8-)
    на мен също ми харесва дупето , но освен тва... да не е някой тъпишон.... да е по-висок от мен (мн ясну .... ); да не е прегърбен.... също и маниерите са важни... и начина по който говори... и погледа... и жестовете... абе най-важно е цялостното излъчване... щото може да е някаф супер сладичък обаче да не може да ти каже 5 думи на кръст... и става мн тъпо... ама погледа...наистина е от значение.....

aoxioaixoax nqkoi ot vas sa dosta ograni4eni momi4enca...ili ste malki ili ste typi ...nz va6a si rabota Kvo samo povtarqte...``raceteeee kitkiteeeee dupetooo pohodkataaaaa`` i kvo we? dupeto...da vajno e...i kvo gledate go hubavo dupe...svali si bokserkiteee i oppp gleda6 djunglata y zadnika my aoixoaixoax mi nali treaaa da se poddarja wreeee shmatki ta po temata....po4vam otgore nadoly.....1vo...kosata-trqq da ima gotina pri4eska...da si q poddarja...da ne my e mazna kosata i da nqma parhot! 2ro-o4ite,izla4vaneto,liceto...da nqma golemi ryntavi vejdi ! da nqma pypki! da ima hubavi ustni i beli zybki koito da ne sa krivi!! hubavo malko nosle ! 3to-tqloto! da ne e nekav hilav marmot...da ima muskoli...ne mnogo ..no dobre oformeni i normalni! da ima hubavo korem4e s plo4ki i nai we4e da nqma kosmi nito po gardite nito po korema nito pod mi6nicite! 4to-krakata i dypeto! dupeto da e stegnato ! krakata da sa myskolesti s dobre oformeni bedra i prasci ! 5to pohodkata i darjanieto....tyka seki si haresva razli4ni raboti...za mene nai vajnoto e da hodi ispraven a ne pregyrben kato kvazimodo iiii kvo o6te ostana...emiiii da e nad 180sm visok da ima hubav majestven glas a ne da e nekvo jenstveno axuiauxiauxiauixuaixuiauxiuax sqqqq mai kato se zamislq po4ti nqq takai mom4etaaaaa am tva e moq otg
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си