- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кажете момичета
Лицето, прическата, походката, дупето...наистина зависи от човека...
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
ааа Кой НОМЕР обувки носи![]()
:P
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Първоначално написано от Timbaland
при мен определено![]()
също така и дългите пръсти![]()
Начина по който гледа,ест дупцеторъчичките и т.н. :P
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
+1Първоначално написано от zaikooo
opredeleno trqbva da se gledatПървоначално написано от koro
![]()
![]()
![]()
![]()
ramenete ,zadnika ,kak mu stoi i pantalona![]()
Погледа,бившия с един поглед ме влудявашеСъщо така ръцете,походката,дупето и гласа
Според мен не може само 1 или 2 части от тялото да бъдат сексапилни.
Или, човека излъчва като цяло сексапил, или не...
Дупенцето......ии походката...иии...малиии....![]()
![]()
![]()
точно!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
just shut your mug and read my lips..we are just kids..
самата стойка на момчето, походката му, телосложението - мн неща![]()
![]()
Става ли дума за сексапил у мъжете (което е различно от чар,нежност т.е. за мен е различно от пръстите на ръцете , да речем ) определено си мисля за дупето , корема и гръдния кош (не големината , а формата) също така и за добре оформените мускули - не твърде , но достатъчно . И такам. Но за мен задните части са си слабост в това отношение![]()
I take a couple uppers
I down a couple downers
but nothin' compares to there blue and yellow purple pills :P:P
Don't stop me Now.
Cuz
I'm having a Good Time
Според мен, сексапилът е в погледа, движенията, в излъчването... особено последното - някои просто излъчват сексапил![]()
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
ami vsi4ko moje da e..pogleda rymenete rucete (za men naprimer izpuknalite veni sa mn sexy ) dupeto..abe vsi4ko :P
Изпъкнати вени на друго място харесват ли ти/ви?Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
Гласът, дланите и когато има добре оформени "плочки" и под тях има едно хлътнало място...не зная как точно му казват, но е страшно секси...
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
za men seksapil ima v pogleda...rucete,korem4eto i gurdite...su6to v profil...dolnata 4eliust na mom4eto....![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Miii li4no za men....i govorq kakvo namira v moeto mom4e....no mn mi haresvat kra4etata mu....futbolist4e e...iii dupeto mn me kefi....i vaobshte cqloto tqlo mi haresva mn....ama ne s nqkvi muskuli kato na kulturist..![]()
на мен също ми харесва дупето, но освен тва... да не е някой тъпишон.... да е по-висок от мен (мн ясну ....
); да не е прегърбен.... също и маниерите са важни... и начина по който говори... и погледа... и жестовете... абе най-важно е цялостното излъчване... щото може да е някаф супер сладичък обаче да не може да ти каже 5 думи на кръст... и става мн тъпо... ама погледа...наистина е от значение.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aoxioaixoax nqkoi ot vas sa dosta ograni4eni momi4enca...ili ste malki ili ste typi ...nz va6a si rabota![]()
Kvo samo povtarqte...``raceteeee kitkiteeeee dupetooo pohodkataaaaa`` i kvo we? dupeto...da vajno e...i kvo gledate go hubavo dupe...svali si bokserkiteee i oppp gleda6 djunglata y zadnika my aoixoaixoax mi nali treaaa da se poddarja wreeee shmatki
![]()
![]()
ta po temata....po4vam otgore nadoly.....1vo...kosata-trqq da ima gotina pri4eska...da si q poddarja...da ne my e mazna kosata i da nqma parhot! 2ro-o4ite,izla4vaneto,liceto...da nqma golemi ryntavi vejdi ! da nqma pypki! da ima hubavi ustni i beli zybki koito da ne sa krivi!! hubavo malko nosle ! 3to-tqloto! da ne e nekav hilav marmot...da ima muskoli...ne mnogo ..no dobre oformeni i normalni! da ima hubavo korem4e s plo4ki i nai we4e da nqma kosmi nito po gardite nito po korema nito pod mi6nicite! 4to-krakata i dypeto! dupeto da e stegnato ! krakata da sa myskolesti s dobre oformeni bedra i prasci ! 5to pohodkata i darjanieto....tyka seki si haresva razli4ni raboti...za mene nai vajnoto e da hodi ispraven a ne pregyrben kato kvazimodo
![]()
![]()
iiii kvo o6te ostana...emiiii da e nad 180sm visok da ima hubav majestven glas a ne da e nekvo jenstveno
![]()
![]()
![]()
![]()
axuiauxiauxiauixuaixuiauxiuax sqqqq mai kato se zamislq po4ti nqq takai mom4etaaaaa am tva e moq otg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/