- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кажете момичета
Първоначално написано от Playlife_f
deeeei ti pa ni6to ne kaza![]()
![]()
xaxa mn pretenciiПървоначално написано от Playlife_f
mai si perfekcionistka
![]()
Устните, дупето и погледа...![]()
![]()
aiuxiauxiauxiax perfectionistka ne sam......ama gledam dosta ne6ta v edno mom4e....i edno ne6to ako ne mi dopadne....zna4i ne staa![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
za nqkoi dupeto e mn seksapilno a az ne obi4am da gleam maje s prilepnali po tqh danki priqtelqt mi se nosi isuleno a i po princip predi se zaglejdah samo po takia mom4eta tka 4e ne mi haresvat majkite dupeta nz 6oseksapilna moje i da e mirizmata mu kato usetq parfuma na moq priqtel mn se vazbujdam
dr kfo plo4kite na korema
![]()
![]()
![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
az bih kazala na parvo mqsto ysmivkata na mom4eto i na4ina po koito se darji s momi4etata![]()
Playlife_f напрао ме разби с негромотното си писане и глупавите си идеалима кво да искаш от 14 годишно
![]()
![]()
![]()
playlife_f e na 14 pak ima iziskvaniq za muje.ne se obijdai ma ti da ne stoi6 na 4ti kilometar da gi 4aka6 da doidat takiva.ako si na 14 a si tarsi6 muje male
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
задника, излъчването, държанието.
Като видя примерно един добре излгелждащ мъж, с хубаво излъчване и чисти нокти, хубави обувки и облечен така че да му отива. Да мирише поне на чисто и да не е клющав, да има хубав пухкав задник който да изпълва панталона му, да си личи че НЕ Е стоял при козметика повече от мен и прическата да му НЕ Е по женска от мойта... даже ако може и да е 1ви номер постриган.. бих го изчукала![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
ami spored men tqloto nai veche race i gardi no vse pak trqabva i da e krasiv de![]()
:P :P
Зависи от момчето,така общо не мога да ти кажа..всеки си има собствен чар..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами и аз харесвам ръцете, не знам защо. Едно момче трябва да излъчва самочувствие. Но в умерени дози, защото надутото самочувствие действа точно обратно.
еми аз харесвам раменете и гърба.. усмивката, погледа и отношението кам моми4етата. Но все пак си зависи от мом4ето всеки си има свои собствен 4ар![]()
+100.. Надявах се, че са малко темите в които присъстват гениалните ти изказвания, но уви...Първоначално написано от NH3
![]()
Мда. Дланите винаги са ми правели голямо впечатление. Погледа също издава много за човека, не само цвета на очите, а и формата и най-вече това което издават. Първото ми впечатление винаги е от цялостното излъчване, но тези две неща забелязвам първи. Иначе съм доста капризна по отношение на човека до мен. Харесвам интелигентни хора. Държа характера на момчето да е по-силен от моя. Ненавиждам лабилни и мекушави мъже. И винаги съм намирала за адски секси, рано сутрин, когато току-що се е събудил да стане и да ме гледа заспало и рошаво от високо![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Аз много харесвам коремчето![]()
и вратът
![]()
![]()
и ми харесват мъже с по големи устни по плътни
![]()
и ме кефят да имат по-мъжка походка леко тежкарска ама не от рода на тея с таралежите под мишниците (тоест ръцете има да са на 20 см от тялото,такива не ме кефят)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооо и аз!Първоначално написано от the_hottie
Иначе за мен най-важни са ръцете,раменете,погледа,гл са,езика на тялото му,...![]()
![]()
za men li4no adski seksapilno izlu4vane imat RUCETE ..O4ITE, GURBA i krusta.... V EDMO MOM4E... mnooogoo
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Погледът,усмивката,ръцете му
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
лицето и стилът на обличане![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Мен парво като погледна едно момче ме влече лицето..начина по който се облича..а ме възбуждат гърдите,ръцете..корема..дуп то..![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
поледа - аз си падам по предизвикателния, интересния поглед. физиката като цяло. падам си по голямо, мускулесто тяло, силно и с хубав задник![]()
Местожителство: Na planetata Zemq :P
Пуснато на: Пон Апр 28, 2008 9:12 am Заглавие:
ръцете !? да не ни гледате колко са ни голями дланите
ne ve 4ove4e ne kolko sa golemi a kakvo praim s tqx![]()
![]()
az li trqa da vi u4a
![]()
![]()
Съединението прави силата !