.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 127
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    aoxioaixoax nqkoi ot vas sa dosta ograni4eni momi4enca...ili ste malki ili ste typi ...nz va6a si rabota Kvo samo povtarqte...``raceteeee kitkiteeeee dupetooo pohodkataaaaa`` i kvo we? dupeto...da vajno e...i kvo gledate go hubavo dupe...svali si bokserkiteee i oppp gleda6 djunglata y zadnika my aoixoaixoax mi nali treaaa da se poddarja wreeee shmatki ta po temata....po4vam otgore nadoly.....1vo...kosata-trqq da ima gotina pri4eska...da si q poddarja...da ne my e mazna kosata i da nqma parhot! 2ro-o4ite,izla4vaneto,liceto...da nqma golemi ryntavi vejdi ! da nqma pypki! da ima hubavi ustni i beli zybki koito da ne sa krivi!! hubavo malko nosle ! 3to-tqloto! da ne e nekav hilav marmot...da ima muskoli...ne mnogo ..no dobre oformeni i normalni! da ima hubavo korem4e s plo4ki i nai we4e da nqma kosmi nito po gardite nito po korema nito pod mi6nicite! 4to-krakata i dypeto! dupeto da e stegnato ! krakata da sa myskolesti s dobre oformeni bedra i prasci ! 5to pohodkata i darjanieto....tyka seki si haresva razli4ni raboti...za mene nai vajnoto e da hodi ispraven a ne pregyrben kato kvazimodo iiii kvo o6te ostana...emiiii da e nad 180sm visok da ima hubav majestven glas a ne da e nekvo jenstveno axuiauxiauxiauixuaixuiauxiuax sqqqq mai kato se zamislq po4ti nqq takai mom4etaaaaa am tva e moq otg

deeeei ti pa ni6to ne kaza

Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    aoxioaixoax nqkoi ot vas sa dosta ograni4eni momi4enca...ili ste malki ili ste typi ...nz va6a si rabota Kvo samo povtarqte...``raceteeee kitkiteeeee dupetooo pohodkataaaaa`` i kvo we? dupeto...da vajno e...i kvo gledate go hubavo dupe...svali si bokserkiteee i oppp gleda6 djunglata y zadnika my aoixoaixoax mi nali treaaa da se poddarja wreeee shmatki ta po temata....po4vam otgore nadoly.....1vo...kosata-trqq da ima gotina pri4eska...da si q poddarja...da ne my e mazna kosata i da nqma parhot! 2ro-o4ite,izla4vaneto,liceto...da nqma golemi ryntavi vejdi ! da nqma pypki! da ima hubavi ustni i beli zybki koito da ne sa krivi!! hubavo malko nosle ! 3to-tqloto! da ne e nekav hilav marmot...da ima muskoli...ne mnogo ..no dobre oformeni i normalni! da ima hubavo korem4e s plo4ki i nai we4e da nqma kosmi nito po gardite nito po korema nito pod mi6nicite! 4to-krakata i dypeto! dupeto da e stegnato ! krakata da sa myskolesti s dobre oformeni bedra i prasci ! 5to pohodkata i darjanieto....tyka seki si haresva razli4ni raboti...za mene nai vajnoto e da hodi ispraven a ne pregyrben kato kvazimodo iiii kvo o6te ostana...emiiii da e nad 180sm visok da ima hubav majestven glas a ne da e nekvo jenstveno axuiauxiauxiauixuaixuiauxiuax sqqqq mai kato se zamislq po4ti nqq takai mom4etaaaaa am tva e moq otg
    xaxa mn pretencii mai si perfekcionistka

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Устните, дупето и погледа...

aiuxiauxiauxiax perfectionistka ne sam......ama gledam dosta ne6ta v edno mom4e....i edno ne6to ako ne mi dopadne....zna4i ne staa
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

za nqkoi dupeto e mn seksapilno a az ne obi4am da gleam maje s prilepnali po tqh danki priqtelqt mi se nosi isuleno a i po princip predi se zaglejdah samo po takia mom4eta tka 4e ne mi haresvat majkite dupeta nz 6o seksapilna moje i da e mirizmata mu kato usetq parfuma na moq priqtel mn se vazbujdam dr kfo plo4kite na korema
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

az bih kazala na parvo mqsto ysmivkata na mom4eto i na4ina po koito se darji s momi4etata

Playlife_f напрао ме разби с негромотното си писане и глупавите си идеали ма кво да искаш от 14 годишно

playlife_f e na 14 pak ima iziskvaniq za muje.ne se obijdai ma ti da ne stoi6 na 4ti kilometar da gi 4aka6 da doidat takiva.ako si na 14 a si tarsi6 muje male

задника, излъчването, държанието.

Като видя примерно един добре излгелждащ мъж, с хубаво излъчване и чисти нокти, хубави обувки и облечен така че да му отива. Да мирише поне на чисто и да не е клющав, да има хубав пухкав задник който да изпълва панталона му, да си личи че НЕ Е стоял при козметика повече от мен и прическата да му НЕ Е по женска от мойта... даже ако може и да е 1ви номер постриган.. бих го изчукала
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

ami spored men tqloto nai veche race i gardi no vse pak trqabva i da e krasiv de :P :P

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Зависи от момчето,така общо не мога да ти кажа..всеки си има собствен чар..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Като имат ховаб бицепс и доста се заглеждам, хубаво дупе , не по маловажно е от женското дупе и погледа е наййййй както и при момичетата .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

ами и аз харесвам ръцете, не знам защо. Едно момче трябва да излъчва самочувствие. Но в умерени дози, защото надутото самочувствие действа точно обратно.

еми аз харесвам раменете и гърба.. усмивката, погледа и отношението кам моми4етата. Но все пак си зависи от мом4ето всеки си има свои собствен 4ар

Цитирай Първоначално написано от NH3
    Playlife_f напрао ме разби с негромотното си писане и глупавите си идеали ма кво да искаш от 14 годишно
    +100.. Надявах се, че са малко темите в които присъстват гениалните ти изказвания, но уви...

Мда. Дланите винаги са ми правели голямо впечатление. Погледа също издава много за човека, не само цвета на очите, а и формата и най-вече това което издават. Първото ми впечатление винаги е от цялостното излъчване, но тези две неща забелязвам първи. Иначе съм доста капризна по отношение на човека до мен. Харесвам интелигентни хора. Държа характера на момчето да е по-силен от моя. Ненавиждам лабилни и мекушави мъже. И винаги съм намирала за адски секси, рано сутрин, когато току-що се е събудил да стане и да ме гледа заспало и рошаво от високо
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз много харесвам коремчето и вратът и ми харесват мъже с по големи устни по плътни и ме кефят да имат по-мъжка походка леко тежкарска ама не от рода на тея с таралежите под мишниците (тоест ръцете има да са на 20 см от тялото,такива не ме кефят)
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Също така обожавам окосмението по гърдите му...аууу полудявам! (е не като килим, но да има).
    Ооо и аз!
    Иначе за мен най-важни са ръцете,раменете,погледа,гл са,езика на тялото му,...

za men li4no adski seksapilno izlu4vane imat RUCETE ..O4ITE , GURBA i krusta.... V EDMO MOM4E... mnooogoo
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Град
    Deathland
    Погледът,усмивката,ръцете му
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Град
    По света и у нас :)
    лицето и стилът на обличане
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Ми лицето,дупето,прическата...
    Angelus & Darla Forever!

Мен парво като погледна едно момче ме влече лицето..начина по който се облича..а ме възбуждат гърдите,ръцете..корема..дуп то..
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

поледа - аз си падам по предизвикателния, интересния поглед. физиката като цяло. падам си по голямо, мускулесто тяло, силно и с хубав задник

mi si4ko moje da e sexy..dupeto rycete pogleda..abe si4ko

Местожителство: Na planetata Zemq :P

Пуснато на: Пон Апр 28, 2008 9:12 am Заглавие:
    ръцете !? да не ни гледате колко са ни голями дланите

ne ve 4ove4e ne kolko sa golemi a kakvo praim s tqx az li trqa da vi u4a
    Съединението прави силата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си