- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Естетична стоматология
Някой да се е подлагал на тази манипулация, и ако може някаква цена да даде, че искам да направя подарък на един приятел, обаче все още се чудя дали ще е този![]()
кое по точно?
...
Ми например ако са ти изпочупени зъбите или не са подредени правилно
струва мнооооого пари ....за счупен зъб хилядаркаче може и повече
...
Глупости говоришПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
dali????ти говориш глупости да ти сложат нов зъб на мястото на този счупения....Първоначално написано от RAWRRR
...
Аз наскоро време си счупих предния зъб, но не падна целия, а само някаква част от него.. Ходих на зъболекар... но за един зъб да ми го оправят ми отне около 2-3 месеца... така че това си е доста ангажиращо.. представям си, ако зъбита са повече.
Иначе... цени: На мен за всичко- общо ми взе около 150 лева, като разбира се сме махнали цената от лечението на зъба... ако има някакви проблеми този зъб ти излиза около 200 лева.
Така, че цената е- 200 лв на зъб.
Знам много добре,каква е процедурата,от зъболекарски род съм и пак ти казвам-говориш глупости.Не е такава цената,не се изхвърляйПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
A gore - dolu kolko izliza? Za 1, za 2 ili poveche, ako si zapoznata?Първоначално написано от RAWRRR
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Мен за преден зъб ми взеха 140 лв. без лечението му. За 4 дена ми беше готов и сега не си личи все си е мойАма голям зор докато свикна и докато спре да ме боли преден зъб мн болиииии