- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов по скайп ???
Един приятел от София (не се радвайте, не съм аз) ми се хвали че станали 6 месеца от както "ходи" с неговата приятелка от Монтана, като се има предвид че са се вийдали най-много 2 пъти за по положин ден. Иска да прави абсолютно всичко заедно с нея (гледат филми докато говорят по скайп, пишат домашни и сякакви такива) и се самоограничава прекалено много. Опитвам се да му кажа че е неестествено да се самоограничава във всичко и да стои да я чака да влезе в скайп-а цял ден че да прави нещо забавно. Направо е вманиячен в нея. Постоянно като изтегли някой филм и иска да я чака целия ден за да го гледат заедно... докато разговарят по скайп
Моля за мнения и ако и на вас ви се струва странно дайте ми идея как да му налея ум в главата, че ако момичето не е до тебе, то 6 месеца гадже по скайп само не е нормално... поне според мене...
не започна с това На колко години са те? ако са на по 12 -13 е обяснимо
...
Хм Хюстън имаме проблемтака де пича ако е на 14-15 години (камо ли да е още по малък) да се занимава с нея по скайпа е направо лудост. За разумно обяснение няма да мога да се сетя но мога да предложа
1во-Убеди го по някъкав начин че да чака "гаджето" по скайпа си е пълна идиотщина.. Кажи му го с 2-3 думи
2-ро Ако не подейства първото мини на план Б т.е. започвай да измисляш всякакви забавления и да го отделиш от ПЦ-то
3-то Ако вече и не подейства план Б мислиш вече нещо друго например предложи му да играете ЦСче StarCraft в нета там каквото вие харесвате го играйте и най важното моли се да проработи![]()
П.П. Ето един разумен човек...помага на приятелите си..Много рядко ще се намери човек който да помогне и уважи приятеля си.Понеже вече всички сме модерни приятелството е Здрасти-Чао но за други не е.Действай само така..уважавай и обичай приятелите си добри и лоши
той е на 18 почти
тя е на 15
той е по хлътнал по нея отколкото тя по него
е тоя пич..гаджета имал ли е въобще защото не само красотата трябва да се гледа..трябва да се погледне и душата..добре де кфо му е толкова да я пита да излезнат да се мляскат цял ден и ако искат да си се виждат колкото искат ама..те да си се опраат...по добре му дигни един скандал да се видят да се мляскат и..я се подобри я не защото ако тя му откаже за среща 2-3-5-10-15 пъти той ще я отебе въобще няма да иска да се занимава с нея
май не гледа външната красота...
постоянно разправя колко била ума и добра и пеела хубаво и имала хубав глас и била мажоретка и била умна и много му харесвало как размишлявала и сякакви такива... личи си че не гледа външната красота.
пък и тя не е толкова красива на външност.
остави ги да се "обичат" .... какво искаш да направим или да кажем ние ... аз не виждам нищо странно ... допаднали са си интелектуално и емоционално ... след време нещата могат да прераснат в нещо
Срежи му кабела за нета![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
човек... той раследва всичко което тя прави...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
те си легнала на обяд че била уморена и той си прави прибързани изводи че може да не го обича колкото преди и тем подобни...
тя живее в Монтана... той в София... родителите на момчето го изнудват че ако не готви и не чисти, и не прави други работи в къщата няма да му дадат да иде при нея...
E, че е влюбен разбирам, но пък чак толкова да се вманиачава![]()
Намери начин да го изкараш на вън и поне за няколко часа да остави на заден план това момиче и компютъра и да се позабавлява.А пък ако ти се опъва хващаш го за ръката и го буташ на вън после ще ти е благодарен за това.После нека пак си се обичат.Честичко доста ти е трудна задачата, но с малко успех ще успееш и те поздравявам,че толкова държиш на приятелу си.А и успех с Казанова
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Значи говори му много за нея и все лоши неща и му кажи да излиза повече и да си намери някоя по-готина в реалния живот,щот това не е гадже.Обиждай го,че да го удариш по самочувствието и да си намери друга.Първоначално написано от str1990
Ще трябва време ама ще стане!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
е като е на 18 години какво му пречи "джапанките в сака и билет за влака.." вместо да седи в тъпия скайп,всъщност нямаш причина да се притесняваш за приятеля си той 100% ще се осъзнае въпроса е колкото по скоро по - добре само си губи времето така![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Това е садистично!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
Абе хора любов по скайп няма, нито по нета като цяло. И това че той ходел не знам си колко време с момичето нищо не означава. Най-вероятно въобще не знае значението на тази дума, защото това не е истинска връзка. Това си е лиготия. Вкарали са се и двамата супер яко в някакъв филм.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
не е толкова лесно колкото си мислите
нарочно гледа сайтове за запознанства и казва "не ми харесват. Лиди е по-хубава. Лиди е по-умна" и сякакви такива...
аз му казах че може да иде на квартира някаде, обаче той учи в ТУЕС (6 дена в седмицата даскало) и го обсипват с домашни
а и техните няма да му плащат
както се държат с него вкъщи не ми се иска да съм на негово място ...
и аз така му казвам, обаче той е по твърдоглав от засъхнало лайно след запекПървоначално написано от Moon Angel
Аз имах една приятелка в подобно положение, не точно същото, но доста подобно. Много хора й говореха и я убеждаваха, ма тя не та не. Докато в един прекрасен момент тя сама разбра всичко и го заряза. Така че просто го остави. Нали знаеш "Око да види ,ръка да пипне". Накрая сам ще се осъзнае (предполагам).
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Смени му пасса на скайпа или му строши компа..или му срежи кабела..
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Т'ва ми хареса! Напъъълно съгласна!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
а ако е с wirelessПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
си купи заглушител за wireless сигнал за 300 леа и сяка вечер стой под прозореца му с вдигната ръка като антена за да му заглушаваш нета
![]()
![]()
![]()
п.п. оставете го момчето всяко чудо за 3 дни![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
хаха е тва си гадно оставете ги да се обичат!Първоначално написано от xercu^es
![]()
Нет-любовта не съществува. Явно момчето е в невъзможност да води пълноценен социален живот и за това се е захласнал по тази Лиди. Остави го, на никой не можеш да налееш акъл! Човек сам трябва да осъзнава къде греши, иначе смисъл няма.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
остави момчето намира. Все ще му дойде мозъкът, а за теб ще дойде времето да му кажеш "Е, казах ти, ама ти не слушаш!"
Първоначално написано от Say It Right