- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов по скайп ???
Щом се чувства щастлив като прави това..остави го..Все някога ще осъзнае , че няма да се получи нищо , но нищо не се знае може пък от това да излезе някаква голяма любов.Може да го накараш да излезете и там случайно да срешнете някакви готини момичета, да си хареса друга и тей![]()
...
Spored men momi4eto samo si zap1lva vremeto s nego.Naistina net-vr1zka ne s16testvuva.Mom4eto 6te si otvori o4ite vse nqkoga.Ako tolkova ne si s1glasen ot tqxnata vr1zka ubedi go da izleznete i kato vidi nqkoq po-hubava i...Uspex!
Пвоето приятелче не е добре с главния!Така де . Ми нз просто как би му помогнал освен да му набиваш че любов от разтояние няма. Тя просто не е за него. В София (до колкото разбрах ) има толкова ного момичета . Измисли някакъв начин да го накараш да стои колкото се може по-малко пред компа.... Знае ли се може да се получи :/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
za6to trqbva ti da napravi6 ne6totova mislq 4e si e negova rabota i toi sam re6ava 6tom e re6il taka neka si izjivee "lubovta" ti ni6ot ne moje6 da napravi6
![]()
И аз.Квот и да му горориш,той няма да те послуша.Бъди сигуренПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
offline forever!
ското ще се усъзнае.. любов по скайп неможе да има.. еле връзка от растояние.. трябва да се пътува и.. + тва се виждат рядко.. нз.. умръзва се така.. спокойно.. няма да се оженят!![]()
ами той като е толкова влюбен мисля 4е нищо не може да се направи освен да 4акаш до момента в който се осъзнае.ина4е ако успееш да го накараш да излезне някъде и ти да докараш някви мацки да го позарибяват и той да разбере 4е оная не е единствена на тоя свят и ...нзн![]()
4есно казано тоя 4овек ми се вижда мн зле![]()
Е, какво лошо има в това да обичаш някого, дори и по скайпВажното е, че чувствата му не са само, заради външността на момичето :P май
А и щом са се видели два пъти и са прекарали известно време заедно, също можеш изведнъж да се привържеш към някого, толкова много, че чак да си вманиачен по дадения човек
Но чак да чакаш по цял ден човека да влезе в скайп и да си правиш прибързани заключения, когато не е онлайн или нещо такова, малко е прекалено :P Ти какво можеш да направиш, освен да го убедиш просто някак си, че не може все така да я кара, да я чака и такива :P А и щом е на 18 години, има възможност да я вижда по-често или
То аз май никакъв съвет не дадох :P
Ми да ти кажа пич ти нищо не можеш да направиш... Миналата година преживях нещо подобно и за съжаление дори не се бяхме виждали.. Та моят съвет е остави ги намира да си се любуват един на друг няма нищо по-красиво от любовта!! Аз бях споделила само с няколко приятелки ест те не ме разбраха както ти не си разбрал твоя приятел, но за съжаление всяка любов си има край..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Имам чувството, че от една страна страдаш че отделя толкова много време за това момиче от колкото за теб(може и да не съм права)Сам ще разбереш всичко като се поставиш на негово място!Все пак приятелите са за това да разбират и подкрепят:P
![]()
Първоначално написано от CaSSiE_tHe Best
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Тва ако е връзка..
приятеля ти да вземе да стане от компютъра...
'баси той да не е на 10?..![]()
Извинете за т1пия в1прос, но как се прави секс по скайп?![]()
караш мацката да си купи камера и я разглеждаш все едно си гинекологПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Що пък да няма любов !? Спомням си преди време даваха по бтв Море от любов една двойка 20-23 годишни някъде не си спомням .. Момчето е българин,но в чужбина .. тя е от някъде си - в България е ... и поддържат такава връзка от 2 години по скайп телефони без дори да са се виждали умират един за друг. И от море от любов закараха момичето в Барселона май беше да се видят за първи път!!
Така че щом приятелят ти е хлътнал остави го да си се вманиачава .. той знае най добре какво му е .. :P
Сексът най-важното ли е в една връзка?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Лапешка работа, лично за мен любов по скайп не съществува....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
spored mene ne se opitvai da pravi6 ni6to za6toto moje da zapo4ne da otbluskva teb...ako tazi vruzka ne premine v ne6to naistina mn hubavo i golqmo mnogo skoro 6te se zabravqt edin drug...az taka go razbiram 4e toi edva li ne hodi s kompa si![]()
sme6no e naistina
+1Първоначално написано от AnChItOoOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neznam tfa e nekfo tapo taq sigorno prai u Montana kvo si iskaMoje da q poznavam daje nali i az sam ot Montana
![]()
Не се бъркай,в крайна сметка това си е неговият живот и така му харесва.Приятна му е компанията на момичето,харесва си я,остави ги да се кефят на живота. Така им е хубаво.![]()