.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от babykiller_
    оф нз вече мерси на всички за мненията..мисла нищо да не му казвам щот по-добре да играе на игра отколкото да си чати с некфи мършички из нета
    а така за тва остави го да си играе се някога ше му писне :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    РЮАР
    Аз п1к бих те пос1ветвал да почнеш да играеш и ти тая игра... да станеш по добра от него... и непрек1снато да го биеш.... така ще се нервира и ще спре да я играе тая игра и готово....

btw... тая игра не я бях чувал... оплаквали са ми се, че приятелите им са играели Counter Strike .... Wow.... MuOnline... Cabal... но п1к за империаонлайн не бях чувал... са ще я пробвам...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    оф нз вече мерси на всички за мненията..мисла нищо да не му казвам щот по-добре да играе на игра отколкото да си чати с некфи мършички из нета
    хаха то така по твойта логика и на момичето може да й писне да го гледа само как играе немислиш ли ?

Град
    somewhere over the rainbow
    Бой с кубинките по тоя пич!
    И моя беше така в началото,ама сега толкова работи,че за такива глупости няма работа.Намери му нещо да прави...Нали си жена-провокирай го....

Град
    В АдА
    Все някога ще му писне

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    хаха то така по твойта логика и на момичето може да й писне да го гледа само как играе немислиш ли ?
    да но пък повечето момчета,които играят никога няма да послушат някой,който им казва да спрат.За тва ако не предпочита да се кара с гаджето си нека стои и да чака той сам да спре.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Все някога ще му писне
    взе ми думите от устата

[quote="MartyParty"]Бой с кубинките по тоя пич!
    хихи това ми хареса ..ше пробам

1. Винаги се случва това,което не ти се вярва (Тва във връзка с поста ти)
    2. Ох..нз ли в кой век живеем? Момчетата са луди по игри... и наистина понякога живеят само за тях/...мания..
    3. ПОговори с него и му кажи да си играе играта,но и да ти обръща внимание,защото ти не сиакш гадже,което предпочита игра пред теб самата. Стресни го просто. Почни да излизаш и с някое друго мом4е. НЕ да му изневеряваш просто ей така да привле4е6 вниманието му

На 20 години и още да играе игри? huh? Трябва да е голям балък Всеки с проблемите си...Аз съм почти на 18 г. и никога не съм играл такива л***а. Предпочитам да вися в пунка на Еврофутбол и да си залагам. Но различни хора - различни идеали

може ли без обиди просто един негов фр го запали и... ух ше му счупа муцунката

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Vsqko chudo za 3 dni macka.Samo che pri tebe mai shte produlji malko poveche ot 3 dni .Ostavi go da si poigrae vse nqkoga shte my pisne.Ili go izdebni dokato si u tqh i tochno kato ne ti obrushta vnimanie zaradi igrata my sedni v skyta.Ili izmislqi gi ei takiva az se sumnqvam che 6te te otblusne aide uspehcheta
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

едва ли ще откаже :P

Виждам че тук става въпрос за мен и не смятам че пове4ето от вас могат да пускат такива изказвания защтото нито сте ми на годините нита на акъла :P за мен това е на4ин за разпускане и запълване на времето като сте толкова голями компетенции сичките я ми кайете какво ще е по-добре за нея-да си играя играта или да си чатя с разни госпожички а?а не сам я лишил от внимание ни най-малко.така че драги драги момчета и момичета можете да си задържите тъпите савети за вас(каквита са по-голямата част) видях само няколко умни приказки от някои момичета които са мн прави.а вие разни пиклювци които сте станали на 18 годинки и си мислете че вече сте голями за игрички мойете да идете да си ударите по една ч***я и да си лягате щото аз станах на 18 преди 3 години и не искам приятелката ми да взима съвети от ****** като вас

Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    проблем -труден характер още не съм намерила начин да говора с него сериозно щот секи път като тръгна да говора с него и той почва а бе това не е така кво сега искаш да скъсаме ли и ей такива..пфффффф
    ...и си го издържала 2 години и 2 месеца ?! Поздравления !
    +1
    +1 и аз с вас
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

[quote="c0c0"]Виждам че тук става въпрос за мен и не смятам че пове4ето от вас могат да пускат такива изказвания защтото нито сте ми на годините нита на акъла :P за мен това е на4ин за разпускане и запълване на времето като сте толкова голями компетенции сичките я ми кайете какво ще е по-добре за нея-да си играя играта или да си чатя с разни госпожички а?а не сам я лишил от внимание ни най-малко.така че драги драги момчета и момичета можете да си задържите тъпите савети за вас(каквита са по-голямата част) видях само няколко умни приказки от някои момичета които са мн прави.а вие разни пиклювци които сте станали на 18 годинки и си мислете че вече сте голями за игрички мойете да идете да си ударите по една ч***я и да си лягате щото аз станах на 18 преди 3 години и не искам приятелката ми да взима съвети от ****** като вас [/quote ]
    и кфо беше това изказване.....пфффффф ми искаш да каеш че преди да почнеш да я играеш си си 4атил с разни госпожички ли....неам думи

Мега фен Аватара на babity
    и кфо беше това изказване.....пфффффф ми искаш да каеш че преди да почнеш да я играеш си си 4атил с разни госпожички ли....неам думи
    кат' си е чатил та к'во? нали все някак трябва човек времето да си запълва? няма нищо по - весело от това да се ебаваш с някой тъп, който те взема насериозно!

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Vsqko chudo za 3 dni macka.Samo che pri tebe mai shte produlji malko poveche ot 3 dni .Ostavi go da si poigrae vse nqkoga shte my pisne.Ili go izdebni dokato si u tqh i tochno kato ne ti obrushta vnimanie zaradi igrata my sedni v skyta.Ili izmislqi gi ei takiva az se sumnqvam che 6te te otblusne aide uspehcheta
    Hm mi moq be6e zariben po MuOnline i az otivam utqh i mu se glezq tam..nali tova onova,a toi si sedi i si igrae i mi vika 4akai sega malko i az sedq i go 4akam da si naglasi ne6tata i da kaje na vsi4ki 4e izliza ot igrata ama spokoino..mina se okolo mesec i ve4e mu pisna Problema e 4e sega e na druga igra ama ne e tolkova zariben
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен Аватара на Spider4eto
    офф той моя също е запален по някаква безбожно тъпа игра- wow. Ама добре че не предпочита да играе пред тва да излизаме, ако беше така щях да го бия с лаптопа по главата докато престане да играе

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Спокойно мацко Всеки си има слабо място А намери какво повече му харесва да правите от тва да играе и готово Пък и като гледам я виж дори намерил темата в форума и писал Тва говори в негова полза Айде успех и да не ви спират никфи такива пречки любовта
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    може ли без обиди просто един негов фр го запали и... ух ше му счупа муцунката

mi parvo ti spri da obijdash........! tctct
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И мъжа цъка на разни игри. Ама като съм край него си мисли само за 1 игра и тя не е компютърна. А аз играя на mondocuisto. да не говорим, че постоянно като разпускам цъкам на някоя готварска игра. Сега по 1 дето се прави пица съм се зарибила.
    Пуф, човек не може да разпусне!

и кога пък съм обиждала аз ма ....? писна ми от тоя форум секи се прай на интересен моа да ти кажа само да си го начукаш курво нема интересуваш ни един път

Един фр ме заеба, точно защото се беше вманиечил по WOW и гаджето си заряза,чак след година и половина уж реши да спре,нооо не баш.От тия игри имам чувството,че няма утърване.Опитай се да го заинтригуваш с нещо друго,някое занимание,което ще ви е интересно и на двамата,или пък поговори с него.
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си