- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелят ми
а така за тва остави го да си играеПървоначално написано от babykiller_
се някога ше му писне :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Аз п1к бих те пос1ветвал да почнеш да играеш и ти тая игра... да станеш по добра от него... и непрек1снато да го биеш.... така ще се нервира и ще спре да я играе тая игра и готово....
btw... тая игра не я бях чувал... оплаквали са ми се, че приятелите им са играели Counter Strike .... Wow.... MuOnline... Cabal... но п1к за империаонлайн не бях чувал... са ще я пробвам...
хаха то така по твойта логика и на момичето може да й писне да го гледа само как играе немислиш ли ?Първоначално написано от fuck_me_pls
Бой с кубинките по тоя пич!![]()
И моя беше така в началото,ама сега толкова работи,че за такива глупости няма работа.Намери му нещо да прави...Нали си жена-провокирай го....
да но пък повечето момчета,които играят никога няма да послушат някой,който им казва да спрат.За тва ако не предпочита да се кара с гаджето си нека стои и да чака той сам да спре.Първоначално написано от Vin Diesel
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
[quote="MartyParty"]Бой с кубинките по тоя пич!хихи това ми хареса ..ше пробам![]()
![]()
1. Винаги се случва това,което не ти се вярва(Тва във връзка с поста ти)
2. Ох..нз ли в кой век живеем? Момчетата са луди по игри... и наистина понякога живеят само за тях/...мания..
3. ПОговори с него и му кажи да си играе играта,но и да ти обръща внимание,защото ти не сиакш гадже,което предпочита игра пред теб самата. Стресни го просто. Почни да излизаш и с някое друго мом4е. НЕ да му изневеряваш просто ей така да привле4е6 вниманието му![]()
На 20 години и още да играе игри? huh? Трябва да е голям балъкВсеки с проблемите си...Аз съм почти на 18 г. и никога не съм играл такива л***а. Предпочитам да вися в пунка на Еврофутбол и да си залагам. Но различни хора - различни идеали
![]()
може ли без обиди![]()
просто един негов фр го запали и... ух ше му счупа муцунката
![]()
![]()
Vsqko chudo za 3 dni macka.Samo che pri tebe mai shte produlji malko poveche ot 3 dni.Ostavi go da si poigrae vse nqkoga shte my pisne.Ili go izdebni dokato si u tqh i tochno kato ne ti obrushta vnimanie zaradi igrata my sedni v skyta.Ili izmislqi gi ei takiva az se sumnqvam che 6te te otblusne
aide uspehcheta
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Виждам че тук става въпрос за мени не смятам че пове4ето от вас могат да пускат такива изказвания защтото нито сте ми на годините нита на акъла :P за мен това е на4ин за разпускане и запълване на времето
като сте толкова голями компетенции сичките я ми кайете какво ще е по-добре за нея-да си играя играта или да си чатя с разни госпожички а?а не сам я лишил от внимание ни най-малко.така че драги драги момчета и момичета можете да си задържите тъпите савети за вас(каквита са по-голямата част) видях само няколко умни приказки от някои момичета които са мн прави.а вие разни пиклювци които сте станали на 18 годинки и си мислете че вече сте голями за игрички мойете да идете да си ударите по една ч***я и да си лягате щото аз станах на 18 преди 3 години и не искам приятелката ми да взима съвети от ****** като вас
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 и аз с васПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
[quote="c0c0"]Виждам че тук става въпрос за мени не смятам че пове4ето от вас могат да пускат такива изказвания защтото нито сте ми на годините нита на акъла :P за мен това е на4ин за разпускане и запълване на времето
като сте толкова голями компетенции сичките я ми кайете какво ще е по-добре за нея-да си играя играта или да си чатя с разни госпожички а?а не сам я лишил от внимание ни най-малко.така че драги драги момчета и момичета можете да си задържите тъпите савети за вас(каквита са по-голямата част) видях само няколко умни приказки от някои момичета които са мн прави.а вие разни пиклювци които сте станали на 18 годинки и си мислете че вече сте голями за игрички мойете да идете да си ударите по една ч***я и да си лягате щото аз станах на 18 преди 3 години и не искам приятелката ми да взима съвети от ****** като вас
![]()
![]()
![]()
[/quote ]
и кфо беше това изказване.....пфффффф ми искаш да каеш че преди да почнеш да я играеш си си 4атил с разни госпожички ли....неам думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кат' си е чатил та к'во? нали все някак трябва човек времето да си запълва? няма нищо по - весело от това да се ебаваш с някой тъп, който те взема насериозно!Първоначално написано от babykiller_
![]()
Hm mi moq be6e zariben po MuOnline i az otivam utqh i mu se glezq tam..nali tova onova,a toi si sedi i si igrae i mi vika 4akai sega malko i az sedq i go 4akam da si naglasi ne6tata i da kaje na vsi4ki 4e izliza ot igrataПървоначално написано от AnIcHkAtA
ama spokoino..mina se okolo mesec i ve4e mu pisna
Problema e 4e sega e na druga igra
ama ne e tolkova zariben
![]()
офф той моя също е запален по някаква безбожно тъпа игра- wow. Ама добре че не предпочита да играе пред тва да излизаме, ако беше така щях да го бия с лаптопа по главата докато престане да играе![]()
Спокойно мацкоВсеки си има слабо място
А намери какво повече му харесва да правите от тва да играе и готово
Пък и като гледам я виж дори намерил темата в форума и писал
Тва говори в негова полза
Айде успех и да не ви спират никфи такива пречки любовта
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от babykiller_
mi parvo ti spri da obijdash........! tctct
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И мъжа цъка на разни игри. Ама като съм край него си мисли само за 1 игра и тя не е компютърна. А аз играя на mondocuisto. да не говорим, че постоянно като разпускам цъкам на някоя готварска игра. Сега по 1 дето се прави пица съм се зарибила.
Пуф, човек не може да разпусне!
и кога пък съм обиждала аз ма ....? писна ми от тоя форум секи се прай на интересен моа да ти кажа само да си го начукаш курвонема интересуваш ни един път
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един фр ме заеба, точно защото се беше вманиечил по WOW и гаджето си заряза,чак след година и половина уж реши да спре,нооо не баш.От тия игри имам чувството,че няма утърване.Опитай се да го заинтригуваш с нещо друго,някое занимание,което ще ви е интересно и на двамата,или пък поговори с него.
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!