- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност ...
Момчета бихте ли ревнували, ако гаджето ви се прегърне с най-добрия си приятел ?!? След като знаете, че те са приятели още преди вие да тръгнете и едва ли не той е причината да сте заедно ?!? Така да ... снощи се видяхме с най-добрия ми приятел, с който отдавна не бяхме излизали (не бяхме само двамата имаше и други с нас) и той искаше да ме прегърне и ме вдигна, при което гаджето ми полудя ... Ако не беше този мой приятел, нямаше да се познавам дори с него(с гаджето ми) ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10000000% подкрепям реакцията на гаджето ти аман от тия "приятели"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
пфф то тва твое гадже вместо да беснее едно "мерси" може да му каже,щом от части заради тоя тфои фр сте заедно :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Приятели милятели айде не на мен тия пред очите ми най добри приятели са тръгвали само защото те се познават по добре от колкото едно просто гадже би могло да опознае момичето си...категорично казвам не на това![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Еееее, ама как може и вие пък да сте такива... Айде де! Като си имам момче и ще бягам от приятелите си като че са прокажени ли? Ако искаш да си имаш елементарна физическа близост (прегръдка) с приятелят ти просто избягвай да я имаш пред гаджето и толкова! с тях трудно се излиза на глава...![]()
МОмиче съм,но ще кажа за приятеля ми.Той ме ревнува не само от моя най - добър приятел,а дори и от неговия.А неговия приятел беше причината да тръгнем.Той направи много неща и ни е казвал хиляди пъти,че се радва за нас .... но т'ва си е то ревност.Не може да се контролира.
П.П. И аз понякога ревнувам дори само да ми каже,че е ходил с някоя ...
такива приятелчета да ги нямаме преди време се карах с моя на тая тема!!![]()
![]()
![]()
може би да, може би не. Ние момчетата усещаме кога си заслужава викането и кога си е просто за да се направим на важни
Първоначално написано от Say It Right
Ей ти, Sprite има да ти казва нещо: "Твоя най-добър приятел те желае! Смяташ, че те разбира? -Да бе, просто си те представя без дрехи. Дори и така да е - ти би дала живота си за него и той би го направил, защото те желае..."
Нещата такива каквито са!
JUST DANCE!!
Не ми се е случвало защото мойта има 2 приятелки много добри и тва е,но немисля че ще и направя проблем за това
имаме си голямо доверие. И двамата се опитахме да се дразним като аз и бях казал на майтап че съм имал работа и съм бил с другото ми гадже и тя се опита с нещо такова да ме дразни ама неможе да се изнервим един на друг
И ние всичко си споделяме ако някой се опитва да забива единия от двама нии така още повече си закрепваме доверието
![]()
Според мен правилният вариант е да показваш колко си неуверен в себе си и в партньора си, като забелязваш и най-малките глупости. Пък и определено, като направиш скандал това със сигурност ще предотврати всякакви възможности за изневяра. Така той/тя ще те уважава до гроб.
До авторката:
Ревността може да се породи от две неща:
Обоснована причина или ниско самочувствие
От своя страна можеш да я третираш само с толерантност.
He who runs with aggression walks with no dignity
Ми не съм момче , ама не мога да проумея как ще ревнува от твой просто добър приятел. Аз си имам един много добър приятел от моя клас и изобщо не се притеснявам да го прегръщам пред приятела ми и т.н. Дори съм го цункала по бузката .. верно е, че не остава незабележимо от приятела ми, но не чак да беснее. Аз чуствам това момче като приятелка и приятела ми знае това много добре, затова и не се дразни толкова. Обясни му и говори с него, за да не стават такива неща ..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ами 4есно казано и моя е такъв ревнив и страшно мн ме дразни...ама кво та до права![]()
абе кажи на гаджето 4е ако не се промени по добре да ти се маха от главата :P
Ревноста е болестно състояние преди и аз бях някакъв такъв побъркан много бях ревнив..... С мълчание и повече доверие може човек да се оправи![]()
Това, че гаджето ти е реагирало така означава, че ти няма доверие... а в една вр1зка... поне за мен това е на п1рво място..
може да е някъв неуверен и да се притеснява че всеки, който иска да е приятел с момичето му иска да я мине...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
0О0 Боже...ми нормално..е явно е просто мн ревнивКажи му,че за теб друга любов освен него няма така че няма от какво да се притеснява!
Целуни го,прегърни го пред твоя приятел...докажи му![]()
хехеее +1Първоначално написано от kefish_meee
така е в повечето случеи .. но не във вс
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Една моя приятелка казва "Znaesh li koga chovek kara drugiq da go revnuva? Mmmm,ne... ne pozna. Ne, kogato obi4a, a kogato ISKA da bude obi4an "
За мен това е малко прекалено, все пак сте фр, какво лошо има да го прегърнеш ....
Ще му мине след като премисли![]()
Абе хора,каквото и да му каже... е излишно .... нали знаете ''Думи ,думи, гадни лепкави петна!''
Моят приятел е същият ама какво да го правя, като знам че и аз да го видя да се е разпегръщал с някоя си там лигла.... и на мен ще ми е неприятно! Това е естествено,стига да има някъкви граници!
Първоначално написано от ™G-Baby™
Според мен прегръдки,целувки,интимнич ене с други момчета трябва да се избягват пред гаджетоИ на мен би ми било непрятно да го видя да се държи така с някое момиче пред мен. Аз като не съм там ок все пак са приятели но не е нужно да правиш демонстрации на това колко си близък с някой пред половинката си.
![]()
kvo ima za revnuvane ima ogromna razlika m/u priatel i gadje
Еми немисля че има нещо лошо в това че си прегърнала най-добрия си приятел... Пък и още повече щом заради него сте тръгнали неразбирам защо гаджето ти вдига врява...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
sad`cry и моя е като твоятой постоянно се зъби на мойте приятели (момчета) катни им се щото излизат и си общуват с мен,даже ми забрани да им споменавам имената в негово присъствие
![]()