.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Ревност ...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Приятелят (гаджето) ми даже едва ли не не понася най-добрия ми приятел. И то заради измишльотини по негов адрес от компанията. Колкото до ревността, сигурна съм, че има случаи, когато го изгаря отвътре, но не го показва. И все пак, каквото и да става, няма да спра да обичам да се гушкам в най-добрия си приятел - най-малкото защото той е около 90-100 кг, а гаджето ми е 57, разликата е осезаема - понякога ти се иска да прегръщаш нещо повече от торба с кокали...
    Както и да е, в края на краищата тази ревност е безсмислена, според мен. Ако имаше за какво да се ревнува, нямаше да съм с гаджето, а с най-добрия си приятел - все пак си е много по-приятно да си с някого, когото познаваш добре и на когото си свикнал да разчиташ...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Re: Ревност ...

Цитирай Първоначално написано от sad`cry
    Момчета бихте ли ревнували, ако гаджето ви се прегърне с най-добрия си приятел ?!? След като знаете, че те са приятели още преди вие да тръгнете и едва ли не той е причината да сте заедно ?!? Така да ... снощи се видяхме с най-добрия ми приятел, с който отдавна не бяхме излизали (не бяхме само двамата имаше и други с нас) и той искаше да ме прегърне и ме вдигна, при което гаджето ми полудя ... Ако не беше този мой приятел, нямаше да се познавам дори с него(с гаджето ми) ...
    Ми мисля,че е нормално да ревнува Ти няма ли да ревнуваш ако видиш как гаджето ти прегръща и вдига някое момиче....

Не сме се прегръщали пред него ... Аз ми казах след това ...

това показва че ти няма доверие... лоша работа...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ъъъъъ а защо си му казала?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И аз на негово място бих реагирала така...

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ъъъъъ а защо си му казала?
    ам... да хубав въпрос... защо!?!? сама си се набутала между шамарите...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Гаджето ти май много държи на теб щом те ревнува дори от най-добрия ти приятел,който до колкото разбрах е сватовника в случая ... или пък се страхува че може да те загуби,нзнам.Поговори с него и му обясни че няма смисъл да се държи така , обясни му всичко,надявам се да те разбере.Спокойно мене гаджето ми ме ревнуваше от хората по улицата.Усмихвам се на някой и той веднага почва... ама кфо да се прави .. нормално е
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Ако гаджето ми не зачита приятелите ми, няма да изкараме много..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами нз...при мене тва не може да се слу4и,защото...най-добрия ми приятел е и неговия най-добър,излизаме заедно,целувам ги и двамката (е на единия пускам и език) и въобще мн сме странни отстрани,ама аз и дваматта мн ги оби4ам..така 4е благодаря на господ,4е тва е невазможно да ми се слу4и
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    BurGasSs 8-)
    според мен не би трябвало да ревнува.... все пак най-добрия приятел ги е запознал и т.н.... пък и най-добрия фр су е най-добър фр....

1-благодари се,че го има този твой фр
    2-аз също бих ревнувала гаджето ми да се прегръща с която и да било

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си