Първоначално написано от
BeBsItO

Първоначално написано от
PEPITO SLADKATA

Първоначално написано от
BeBsItO

Първоначално написано от
PEPITO SLADKATA

Първоначално написано от
BeBsItO
Кво ша каиш да не ме обиждаш маааааа чули не съм вманиячена а просто си казах, че съм търсила едикои си тампони и кво тва да не значи, че съм вманиячена?!!!И между другото на мен си ми идва от една година и съм си свикнала и вече не съм вманиячена в това!!!!!!!
извинявай госпожице, не сам искала да те обиждам, но не само аз забелязвам твоята натрапчива идея на тема месечен цикал

както и да е.... оправяй се, и ако може без ''Ма'' ! Не сам ти от селските дружки да ми викаш ''ма'', това говори само за възпитанието ти

Не искам да коментирам повече, не си заслужава

Ок айде стига сме се заяждали и няма повече да използвам тази дума "ма"

а така, няма смисъл от заяждане. Не съм имала за цел най-малко да те обиждам. Но все пак сама признаи че доста теми си пуснала на тази тема

Ще е добре да ни обясниш защо

не се впрягаи толкова в това

не ти първата нито последната с цикъл

що му мислиш толкова

Ами, да вярно е, че доста такива темички съм пускала, но в последно време си пускам по-малко де

Но пък нз защо съм пускала толкова мн теми - явно самата истина е че съм вманиячена

и се вълнувам щото преди пусках доста теми за цикъла си и преди от скоро имах цикъл и ме вълнуваше това и за това е било така.Но вече да си призная нещо ми е безразлично вече за тема цикъл- е ся скоро ми беше закъсняло с 20 дена и не бях пуснала тема

А не ми и пукаше, че ми закъснява

Ама все още съм си млко вманиячена на тема тампони и превръзки

Скоро и това ще отмине споко