- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-хубавото в половинката ви.......
Аз обичам свободата ... Но свобода и половинка са думи , които не могат да съществуват в едно изречение ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
радвам се за теб >.<Първоначално написано от babity
I am not an artist I am a fucking work of art!
Съгласна съм и при мен е така.Просто неговите кафяво-зелени очи са толкова изразителни и живи.А начинат по който ги присвива,когато е намислил нещо...Обичам злобното му погледче,защото само там намирам един блясък,една топлота,която ме държи жива.И с риск да прозвучи съдистично,обичам,когато от тези прекрасни очи се стичат сълзи в моя чест.Защото тогава виждам какво означавам аз за него и разбирам,че не се интересува от никого така както от мен!Първоначално написано от GLeZoRanA
обожавам всичко в него, освен това че понякога е доста самокритичен...
Аз съм безумно влюбена в него защото има нещо в него.. не мога да го обясня,но никога не ми е досаждал и винаги се отнася с мене с голямо търпение и постоянно повтаря думата "обичам те".. нещо което хората рядко се сещат да казват на половинките си, но е много приятно да го чуем.. нали?!![]()
Обичам, че ме обича..
Обичам пухкавите му бузкии..
Обичам, когато ми е сърдит.. много е сладък тогаваа![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Obojavam vsi4ko v nego..! OBOJAVAM GO...
Edno ot lubimite mi neshta ( vuv viziqta )... sa dvete malki bemchici na ochichkite... na vsqko po edna ..po4ti ednakvo razpolojenii na noslenceto edni4ka.. i na vsqkude ima de.. no tezi gi OBOJAVAM :P ..sushto taka....golqmata mu meki4ka usti4ka.. i rucete !! rucete sa mu STRAHOTNI !
... CELIQ MI E EDIN OGROMEN sladuk BONBON... mm a kolko obicham da go gudalischkam ( koLko sladko se smee mmm
![]()
) ... a kogato se nacupi,... MI IDE DA GO GLUTNA celiq...aaadski salduk e togava
![]()
![]()
![]()
Otnostno harakter i vutreshni cherti.. - adski vnimatelen i mil s men... mnogo zemen i vesel chovek... Momche s harakter ! - nqma drug kato nego.. OBOJAVAM GO !!!![]()
... Toi e nezamenima chat ot moito SUCHICE
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
най-хубавото в него е,4е никога не може да се дигне скандал с него,той е много умен и така прави,4е всяка кавга се превръща в поу4ителен разговор за двама ни...в него оби4ам вси4ко:нежността му към мен,показването на 4увствата му,като например когато сме в компания,дори и да говори с друг,той ме е хванал за ръката и ме гали,така мисля,4е показва,4е му е приятно до мен..оби4ам на4ина по който се усмихва,след като изръса някоя глупост,оби4ам когато ръцете му ме галят и влудяват.оби4ам когато ми звъни по обед или след обед и ми казва"здравей мило",оби4ам нежния му поглед,когато сме един до друг легнали,дори оби4ам на4ина,по който се движи...абе моето мило е върха![]()
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Обичам влюбения му поглед и погледа му когато е възбуденОбичам гогато ме прегръща.Обичам големите му тръбчинки когато се смее
Обичам когато говори като бебе
Обичам големите му устни,готината походка,стегнатото дупе,перфектното тяло!OБИЧАМ ГО ЦЕЛИЯЯЯЯЯЯ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Impossible is nothing...
Най обичах това че беше мн удобен за гушкане![]()
понеже ходим от 4 дена..... ще кажа че харесвам само устните муужасно големи саа
и някак като се
се губя в тях
![]()
haxhahxa qkooПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Всичко от главата до петите! Колко е мила и разбирателна с всяка ситуация : примерно когато имам много работа никога не ми мрънка, че не и обръщам внимание. АБЕ ВСИЧКО ОБИЧАМ В НЕЯ !!!!
![]()
ustni
o4i
nosle
lice
tqlo
rycete mu (ni6to 4e noktite mu sa izgrizani)
perverzniq mu pogled- kara me da se zalivam ot smqh![]()
miGLITE Mu
ZADNIKA
NO NE VSI4KO!!!1
PREKALENO EDNAKVI SA HARAKTERITE NI I LESNO SE POQVQVAT OBLACI..
Дръпнатите му очички,трапчинките му...усмивката му![]()
обичам силните му ръце....когато ме прегърне се чувствам толкова защитена..![]()
someone else...
Цял ден няма да ми стигне да изреждам какво харесвам в него .. Перфектен е за мене .. Има и някой неодстатъци които повече ме кефят от всичко останало --> За момче се лигави многоама това ми харесва 'щото сме квит
![]()
![]()
Като го гледам когато е средточен примерно --> Когато търси нещо в телефона и знае , че е там си вдига едната вежда и мисли
![]()
![]()
То аз още като тръгнах с него това супер много ми хареса и е много Сексииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()