.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86

Град
    на плажа =)
    всичко...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Очите са нещото което ме впечатлиха първо в него...После всичко останало...За това за мен те си остават най...Очите много говорят за човека .

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Аз обичам свободата ... Но свобода и половинка са думи , които не могат да съществуват в едно изречение ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Аз обичам свободата ... Но свобода и половинка са думи , които не могат да съществуват в едно изречение ...
    аз не мисля така!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    аз не мисля така!
    радвам се за теб >.<
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Очите са нещото което ме впечатлиха първо в него...После всичко останало...За това за мен те си остават най...Очите много говорят за човека .
    Съгласна съм и при мен е така.Просто неговите кафяво-зелени очи са толкова изразителни и живи.А начинат по който ги присвива,когато е намислил нещо...Обичам злобното му погледче,защото само там намирам един блясък,една топлота,която ме държи жива.И с риск да прозвучи съдистично,обичам,когато от тези прекрасни очи се стичат сълзи в моя чест.Защото тогава виждам какво означавам аз за него и разбирам,че не се интересува от никого така както от мен!

обожавам всичко в него, освен това че понякога е доста самокритичен...

Аз съм безумно влюбена в него защото има нещо в него.. не мога да го обясня,но никога не ми е досаждал и винаги се отнася с мене с голямо търпение и постоянно повтаря думата "обичам те".. нещо което хората рядко се сещат да казват на половинките си, но е много приятно да го чуем.. нали?!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Обичам, че ме обича..
    Обичам пухкавите му бузкии..
    Обичам, когато ми е сърдит.. много е сладък тогаваа
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Obojavam vsi4ko v nego..! OBOJAVAM GO...

Edno ot lubimite mi neshta ( vuv viziqta )... sa dvete malki bemchici na ochichkite... na vsqko po edna ..po4ti ednakvo razpolojeni i na noslenceto edni4ka.. i na vsqkude ima de.. no tezi gi OBOJAVAM :P ..sushto taka....golqmata mu meki4ka usti4ka.. i rucete !! rucete sa mu STRAHOTNI ! ... CELIQ MI E EDIN OGROMEN sladuk BONBON... mm a kolko obicham da go gudalischkam ( koLko sladko se smee mmm ) ... a kogato se nacupi,... MI IDE DA GO GLUTNA celiq...aaadski salduk e togava

Otnostno harakter i vutreshni cherti.. - adski vnimatelen i mil s men... mnogo zemen i vesel chovek... Momche s harakter ! - nqma drug kato nego.. OBOJAVAM GO !!! ... Toi e nezamenima chat ot moito SUCHICE
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    най-хубавото в него е,4е никога не може да се дигне скандал с него,той е много умен и така прави,4е всяка кавга се превръща в поу4ителен разговор за двама ни...в него оби4ам вси4ко:нежността му към мен,показването на 4увствата му,като например когато сме в компания,дори и да говори с друг,той ме е хванал за ръката и ме гали,така мисля,4е показва,4е му е приятно до мен..оби4ам на4ина по който се усмихва,след като изръса някоя глупост,оби4ам когато ръцете му ме галят и влудяват.оби4ам когато ми звъни по обед или след обед и ми казва"здравей мило",оби4ам нежния му поглед,когато сме един до друг легнали,дори оби4ам на4ина,по който се движи...абе моето мило е върха
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Обичам влюбения му поглед и погледа му когато е възбуден Обичам гогато ме прегръща.Обичам големите му тръбчинки когато се смее Обичам когато говори като бебе Обичам големите му устни,готината походка,стегнатото дупе,перфектното тяло!OБИЧАМ ГО ЦЕЛИЯЯЯЯЯЯ!!!!!!
    Impossible is nothing...

всичко

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Най обичах това че беше мн удобен за гушкане

понеже ходим от 4 дена..... ще кажа че харесвам само устните му ужасно големи саа и някак като се се губя в тях

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]понеже ходим от 4 дена..... ще кажа че харесвам само устните му ужасно големи саа и някак като се се губя в тях

т'воя да не е нег1р?

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Лицето тялото косата
    haxhahxa qkoo
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Всичко от главата до петите ! Колко е мила и разбирателна с всяка ситуация : примерно когато имам много работа никога не ми мрънка, че не и обръщам внимание. АБЕ ВСИЧКО ОБИЧАМ В НЕЯ !!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ustni
    o4i
    nosle
    lice
    tqlo
    rycete mu (ni6to 4e noktite mu sa izgrizani )
    perverzniq mu pogled- kara me da se zalivam ot smqh
    miGLITE Mu

ZADNIKA

NO NE VSI4KO!!!1

PREKALENO EDNAKVI SA HARAKTERITE NI I LESNO SE POQVQVAT OBLACI..

Дръпнатите му очички,трапчинките му...усмивката му

Град
    In Devil's Castle
    обичам силните му ръце....когато ме прегърне се чувствам толкова защитена..
    someone else...

Супер фен
    Обичам всичко в него ... очите му .. начина по който ме гледа.обичам
    докато се целуваме да го гледам,обичам начина по който ми говори ... не ми се изреждат всички неща .. много са.Важното е,че си го обичам,както и той мен
    Обичам те <3 !!!

Emiiii.......vsichko, no uvi...toi ne me haresva veche

нямам половинка ...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цял ден няма да ми стигне да изреждам какво харесвам в него .. Перфектен е за мене .. Има и някой неодстатъци които повече ме кефят от всичко останало --> За момче се лигави много ама това ми харесва 'щото сме квит Като го гледам когато е средточен примерно --> Когато търси нещо в телефона и знае , че е там си вдига едната вежда и мисли То аз още като тръгнах с него това супер много ми хареса и е много Сексииии
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си