- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-хубавото в половинката ви.......
катинарчето и мустачкитеабе хубаво е момичето
Най - красивите сини очи в комбинация с най - сладката усмивка я прави същинско ангелче![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
И аз така - няма смисъл да изреждам защото харесвам абсолютно всичко в него, дори и недостатъците муПървоначално написано от v3nItoO
![]()
1.haresvam pogleda mu
2.haresvam i obojavam pohodkata mu
3.obi4am ,kogato e mnoooogo seriozen
4.obojavam,kogato mi kaje:"ela tuk" i nejno me gu6ne
5.obi4am kogato se skarame i az trugna na druga posoka,a toi prosto me nastigne i me pritisne v pregrudkite si...az mu kazvam da me pusne,no toi nikoga ne me puska....obojavam tova!
6.obi4am celuvkite mu
7.obi4am,kogato e vuzbuden
8.obojavam,kogato znam, 4e me nabliudava
9.obi4am,kogato mi kaje 4e sum sladka
10.obi4am rucete mu i korem4eto mu....a su6to i gurba i gurdite:}
11.obi4am uhanieto mu
12.obi4am,kogato me dokosva
13.obi4am bradi4kata mu
14.obi4am kogato sporim dori
15.mnogo haresvam ezi4eto mu :}}}}}
16.obi4am glasa mu
17.obojavam na4ina,po koito me kara da go obi4am
18.obi4am go celiq!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Путката!![]()
Най-хубавото......
Уважението му към мен и това,че е финансово стабилен \/
Smile!?
Ако трябва да кажа 1 нещо ще е лицето му. Има невероятни мигли и плътни устни, малък нос и за мъж е с монго хубави черти.
Влюбих се в очите и устните му![]()
Но какво да напиша още? Има 1 изрежение, когато обяснява нещо. Много е специфично и винаги ме влудява.
харесва ми скромността му(вапреки, че со го юркам да цени повече труда си и да е по-отракан). харесва ми, че може да стои в къщи и да не бутва нищо, но той учи и работи, а в работата си е съвестен и отговорин. Днес без дори да знае, че става въпрос за потенциалния зет на баща ми, са го похвалили пред него. харесва ми това, че е упорит и не се отказва никога. Харесва ми, че разбира от всички мъжки неща-електричество, дърводелство, водопроводни неща, ремонти........
Но най-много обичам погледа му изпълнен с толкова обич и усмивката му, която озарява дори и най-ужасния ми ден.
Уф, понякога дори не съзнавам колко много го обичам. А аз не мога да дишам вече без него......
Първоначално написано от krem4et0
kato porasna iskam da stana takuv muj![]()
незнам какво харесвам в него...обичам го повече от всичко, а толкова ме наранява..наистина незнам защо го обичам ..ако някоя моя приятелка имаше такъв приятел щях да я посъветвам да го зареже....незнам![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко...
Обичам когато ми се усмихва,обичам погледа му,ръцете му,лицето му,доброта и искреността му,обичам това,което прави за мен,че е толкова романтичен...
Какво да кажа...той е най-прекрасното същество ,което може да съществува.Всичко ми е...
xaxa mi moje bi mi haresva tova 4e v momenta si nqmam lubim![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
1.Tqloto mu. :P
2. Kosata
3. Na4ina po koito se durji s men... kak me glezi i t.n
![]()
![]()
![]()
Az SaM MaLka I SladKa InTriGa!Pp
mnogo haresvam v nego tova,4e e istinski kavaler,v palniq smisal na dumata,haresva mi otno6enieto mu kam men,vnimanieto,koeto mi obra6ta,kolko mnogo ne6ta imame vinagi da si kajem,izob6to nqma ne6to v nego,koeto da ne haresvam
+1Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+1,Bih dobavila,4e obi4am na4ina po koito mi kazva "obi4am te"Първоначално написано от the_hottie
![]()
ehhhh lubov lubov... pa kato skysate 6te ima temi "onq kreten me zarqza"
bla bla bla
po temata: dupeto
Много е красив и сексапилен. Има невероятен поглед и прекрасни сини очи.
xiaxiax absoliuno sa6toto bez nqkoi ne6ta koito gi mahnah..6toto o6te ne mi e gotvil no moje po dobre ot mene xiax i po princip gleda futbol s ba6ta mi a az im se smeq otstrani xiax ii... ne sme se kapali zaednoПървоначално написано от the_hottie
drugoto e 1:1
да знаете как ме провокира... сигурно и той не съзнава, че го прави, но всъщност за последните седмица - две страшно много си промених държанието и се надявам сега поне да му харесва.
obi4am kak me poglejda lsed kato se pribere ot rabota i ne me e vijdal cq den,obi4am kato mi se obajda vapreki 4e sum v 4as samo da mi kaje 4e me obvi4a,obi4am ustnite mu i na4ina po koito mi kazva krasavice moq,obi4am da ogromnite mu race koito sa tolkova nejni,obi4am kato me celuva i me pregrashta taka sqka6 iska da me skrie ot celiq svqt,obi4am kato gotvi i pravi nqvsqkade palna barkotiq,obi4am kaka ve4er kato zaspivame i az se gu6kam v nego zarqva prasti v kosata mi,sqkash go e strah da ne me zagubi.obi4am mirizlivite mu gumenki,obi4am vsi4kite neshta koito stoqt okolo men,obi4am da go gledam kak 4ertae kashatat koqto iska da mi postroi,obi4am kato si lejim prosto i si govorim,obi4am vsi4ko v nego i ne bih go zamenila s nikoi drug.
p.sobi4am pogleda mu daje kato mi e qdosan za neshto![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
мМм...харесфам в приятеля си сичко..не съм се влюбила в него заради хубавото му тяло...или начина му на обличане и т.н.:P
Първоначално написано от fuck_me_pls
Усмивката... смехът му.. за мен това си остава някаква магия.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
4e e tolkova lu4ezaren i usmihnat.Postoqnno se smee.Ima si svoq 4ar.Sladki ustni(makar da ne gledam viziq) I obi4am da go hapq ima sladki ru4i4ki :P Hih i ima gudel(golqm) A nai ve4e obi4am kato me gu6ne vse edno sum samo negova i ne me dava na nikogo i vse edno go e strah da ne me zagubi tolkova obi4am da me gu6ka
![]()
Че е невероятно красива и идеална за мен...Точно си подхождаме по всички параграфи.