.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    катинарчето и мустачките абе хубаво е момичето

Град
    РЮАР
    & her eyes

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Най - красивите сини очи в комбинация с най - сладката усмивка я прави същинско ангелче
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от v3nItoO
    всичко харесвам в него
    И аз така - няма смисъл да изреждам защото харесвам абсолютно всичко в него, дори и недостатъците му

1.haresvam pogleda mu
    2.haresvam i obojavam pohodkata mu
    3.obi4am ,kogato e mnoooogo seriozen
    4.obojavam,kogato mi kaje:"ela tuk" i nejno me gu6ne
    5.obi4am kogato se skarame i az trugna na druga posoka,a toi prosto me nastigne i me pritisne v pregrudkite si...az mu kazvam da me pusne,no toi nikoga ne me puska....obojavam tova!
    6.obi4am celuvkite mu
    7.obi4am,kogato e vuzbuden
    8.obojavam,kogato znam, 4e me nabliudava
    9.obi4am,kogato mi kaje 4e sum sladka
    10.obi4am rucete mu i korem4eto mu....a su6to i gurba i gurdite:}
    11.obi4am uhanieto mu
    12.obi4am,kogato me dokosva
    13.obi4am bradi4kata mu
    14.obi4am kogato sporim dori
    15.mnogo haresvam ezi4eto mu :}}}}}
    16.obi4am glasa mu
    17.obojavam na4ina,po koito me kara da go obi4am
    18.obi4am go celiq!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Путката!

Град
    София
    Най-хубавото......
    Уважението му към мен и това,че е финансово стабилен \/
    Smile!?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако трябва да кажа 1 нещо ще е лицето му. Има невероятни мигли и плътни устни, малък нос и за мъж е с монго хубави черти.
    Влюбих се в очите и устните му
    Но какво да напиша още? Има 1 изрежение, когато обяснява нещо. Много е специфично и винаги ме влудява.
    харесва ми скромността му(вапреки, че со го юркам да цени повече труда си и да е по-отракан). харесва ми, че може да стои в къщи и да не бутва нищо, но той учи и работи, а в работата си е съвестен и отговорин. Днес без дори да знае, че става въпрос за потенциалния зет на баща ми, са го похвалили пред него. харесва ми това, че е упорит и не се отказва никога. Харесва ми, че разбира от всички мъжки неща-електричество, дърводелство, водопроводни неща, ремонти........

Но най-много обичам погледа му изпълнен с толкова обич и усмивката му, която озарява дори и най-ужасния ми ден.
    Уф, понякога дори не съзнавам колко много го обичам. А аз не мога да дишам вече без него......

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако трябва да кажа 1 нещо ще е лицето му. Има невероятни мигли и плътни устни, малък нос и за мъж е с монго хубави черти.
    Влюбих се в очите и устните му
    Но какво да напиша още? Има 1 изрежение, когато обяснява нещо. Много е специфично и винаги ме влудява.
    харесва ми скромността му(вапреки, че со го юркам да цени повече труда си и да е по-отракан). харесва ми, че може да стои в къщи и да не бутва нищо, но той учи и работи, а в работата си е съвестен и отговорин. Днес без дори да знае, че става въпрос за потенциалния зет на баща ми, са го похвалили пред него. харесва ми това, че е упорит и не се отказва никога. Харесва ми, че разбира от всички мъжки неща-електричество, дърводелство, водопроводни неща, ремонти........

Но най-много обичам погледа му изпълнен с толкова обич и усмивката му, която озарява дори и най-ужасния ми ден.
    Уф, понякога дори не съзнавам колко много го обичам. А аз не мога да дишам вече без него......

kato porasna iskam da stana takuv muj

незнам какво харесвам в него...обичам го повече от всичко, а толкова ме наранява..наистина незнам защо го обичам ..ако някоя моя приятелка имаше такъв приятел щях да я посъветвам да го зареже....незнам

Всичко...
    Обичам когато ми се усмихва,обичам погледа му,ръцете му,лицето му,доброта и искреността му,обичам това,което прави за мен,че е толкова романтичен...
    Какво да кажа...той е най-прекрасното същество ,което може да съществува.Всичко ми е...

Град
    Targovishte

Re: Най-хубавото в половинката ви.......

xaxa mi moje bi mi haresva tova 4e v momenta si nqmam lubim
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

1.Tqloto mu. :P
    2. Kosata
    3. Na4ina po koito se durji s men... kak me glezi i t.n
    Az SaM MaLka I SladKa InTriGa! Pp

mnogo haresvam v nego tova,4e e istinski kavaler,v palniq smisal na dumata,haresva mi otno6enieto mu kam men,vnimanieto,koeto mi obra6ta,kolko mnogo ne6ta imame vinagi da si kajem,izob6to nqma ne6to v nego,koeto da ne haresvam

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Най-хубавото в половинката ми е .... това че нямам половинка
    +1
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    - погледа му
    - усмивката му
    - нежните му устни
    -косата му
    - има един специфичен глупав поглед от време на време,обожавам го
    - тялото му
    -ДУПЕТО МУ
    -добротата му
    -чувството му за хумор
    -страшно е умен
    -загрижеността му
    -погледа му когато ме гледа влюбено
    -обичам да го гледам как гледа футбол по телевизията
    -Как играе футбол
    -Как свършва
    -Как ме гледа докато правим секс
    -как спи сгушен под завивката и си е оплел краката в моите. И през нощта не ме пуска и за секунда, дори и да се обърна и той се обръща с мен.
    - лицето му суртин
    -миризмата му
    -колко е секси като се къпе
    -обичам да го гледам как се храни вкусно, вкусно
    -обичам как подрежда масата като сядаме да ядем
    -обичам като готви
    - обичам да ми поднася закуската сутрин(често го прави)
    - харесвам как се облича
    -харесвам походката му
    -харесвам как спори и колко е твърдоглав
    -обичам му сериозния поглед като почне да ми дава съвети, от които нямам нужда но винаги го изслулшвам, защото е тооолкова сладък.
    -харесвам много семейството и приятелите му
    -харесвам му даже чорапите с дупка, които е захвърлил в ъгъла точно в момента.
    - Мисля, че харесвам ВСИЧКО, дори и недостатъците са му много сладки
    +1,Bih dobavila,4e obi4am na4ina po koito mi kazva "obi4am te"

ehhhh lubov lubov... pa kato skysate 6te ima temi "onq kreten me zarqza"
    bla bla bla

po temata: dupeto

Фен
    Град
    Казанлък
    Много е красив и сексапилен . Има невероятен поглед и прекрасни сини очи.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    - погледа му
    - усмивката му
    - нежните му устни
    -косата му
    - има един специфичен глупав поглед от време на време,обожавам го
    - тялото му
    -ДУПЕТО МУ
    -добротата му
    -чувството му за хумор
    -страшно е умен
    -загрижеността му
    -погледа му когато ме гледа влюбено
    -Как играе футбол
    -Как свършва
    -Как ме гледа докато правим секс
    -как спи сгушен под завивката и си е оплел краката в моите. И през нощта не ме пуска и за секунда, дори и да се обърна и той се обръща с мен.
    - лицето му суртин
    -миризмата му
    -обичам да го гледам как се храни вкусно, вкусно
    - обичам да ми поднася закуската сутрин(често го прави)
    - харесвам как се облича
    -харесвам походката му
    -харесвам как спори и колко е твърдоглав
    -обичам му сериозния поглед като почне да ми дава съвети, от които нямам нужда но винаги го изслулшвам, защото е тооолкова сладък.
    -харесвам много семейството и приятелите му
    -харесвам му даже чорапите с дупка, които е захвърлил в ъгъла точно в момента.
    - Мисля, че харесвам ВСИЧКО, дори и недостатъците са му много сладки
    xiaxiax absoliuno sa6toto bez nqkoi ne6ta koito gi mahnah..6toto o6te ne mi e gotvil no moje po dobre ot mene xiax i po princip gleda futbol s ba6ta mi a az im se smeq otstrani xiax ii... ne sme se kapali zaedno drugoto e 1:1

Мега фен Аватара на babity
    да знаете как ме провокира... сигурно и той не съзнава, че го прави, но всъщност за последните седмица - две страшно много си промених държанието и се надявам сега поне да му харесва.

obi4am kak me poglejda lsed kato se pribere ot rabota i ne me e vijdal cq den,obi4am kato mi se obajda vapreki 4e sum v 4as samo da mi kaje 4e me obvi4a,obi4am ustnite mu i na4ina po koito mi kazva krasavice moq,obi4am da ogromnite mu race koito sa tolkova nejni,obi4am kato me celuva i me pregrashta taka sqka6 iska da me skrie ot celiq svqt,obi4am kato gotvi i pravi nqvsqkade palna barkotiq,obi4am kaka ve4er kato zaspivame i az se gu6kam v nego zarqva prasti v kosata mi,sqkash go e strah da ne me zagubi.obi4am mirizlivite mu gumenki,obi4am vsi4kite neshta koito stoqt okolo men,obi4am da go gledam kak 4ertae kashatat koqto iska da mi postroi,obi4am kato si lejim prosto i si govorim,obi4am vsi4ko v nego i ne bih go zamenila s nikoi drug.
    p.sobi4am pogleda mu daje kato mi e qdosan za neshto
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    там някаде
    мМм...харесфам в приятеля си сичко..не съм се влюбила в него заради хубавото му тяло...или начина му на обличане и т.н. :P

Re: Най-хубавото в половинката ви.......

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Кое е нещото, което най-много харесвате в своя любим/а?А може да изредите и всичко, което обичате в него/нея..

Усмивката... смехът му.. за мен това си остава някаква магия.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

4e e tolkova lu4ezaren i usmihnat.Postoqnno se smee.Ima si svoq 4ar.Sladki ustni(makar da ne gledam viziq) I obi4am da go hapq ima sladki ru4i4ki :P Hih i ima gudel (golqm) A nai ve4e obi4am kato me gu6ne vse edno sum samo negova i ne me dava na nikogo i vse edno go e strah da ne me zagubi tolkova obi4am da me gu6ka

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Че е невероятно красива и идеална за мен...Точно си подхождаме по всички параграфи .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си