- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-важните неща които трябва да притежава половинката ти ?
не идеален но поне да се старае към съвършенство![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Да не я мързи твърде много, да е забавна, да има за какво да се говори с нея, да не я е страх от самоинициятиви, да е интелигентна и да може да готви.Особено внимание на последното
![]()
Да не е мързелива. Да не е откачалка и филмарка и сама да си вярва на всичкоДа държи на мен както аз държа на нея и така
![]()
Хайде на сватбааа...Ти great_mari ще се омъжиш ли за мен?!? Горчивоооо![]()
ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА СЪРЦЕТО МИ![]()
![]()
Знам лиЕм сигурно да може да се говори с него, да не ме обижда и подценява... да е работлив и умен... И да прави така, че и за 50 години да не ми омръзне
![]()
![]()
еlsy![]()
suglasna sum,6te se omuja za tebgor4ivo gor4ivo
![]()
![]()
сега по-сериозно: искам моето момче да ме обича истински,да не е някой фантазьор или надут пуяк,да не е все пак излезнал от моргата на баба яга
да е интелигентен,да не пуши по възможност
ии да не е с бръмбраски очила и да се мисли за кой зн кво.Май е тва
![]()
Да ме грабне още от п1рвото ни преплитане на погледите...![]()
Ммм... за предпочитане е да е по - умен от мен. Мисля, че съм добър слушател, а и ще ми е от полза. Трябва да е уверен в себе си, но умерено, важно е да имаме сходно чуство за хумор, да умее да общува с мен, защото не всички го могат... имам странен характер. Трябва да ме обича, да ме пришпорва, защото иначе не съм особено мотивирана, но пък да не е прекалено, та чак да ми досажда, да ме обича каквато съм, да не се опитва да ми се налага, да ме уважава, да ми е приятно с него... това ми е достатъчно, мисля.
Трябва...да е нежен,внимателен,нацист,па риот,националист,да ходи на митинги на АТАКА,да е работлив(не си падам по мързели) и да има какво да науча от него.На външен вид не държа.![]()
забаван , страстен , романтичен , и да ме обича![]()
обичам да спя и да се излежавам и да мързелувам някоя харесва ли такива :S![]()
Положителни качества:
Да прави по-вкусни спагети от мен и да ми се открива за прав десен, като ми къса нервите.
He who runs with aggression walks with no dignity
ми мойта половинка си ги притежава.За мен най важните качества са да има твард непоклатим характер да е оправна и никога да не изпада в паника,също така да е много интелегентна...просто ко да кажа...обичам я :P
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
аз искам само един човек не е идеален ... но го искам само за ментой е всичко което търся в едно момче (е не всичко,трябва да бъде с мен а не с друга в случая) добър,търпелив,умен,забаве и ме обича ...!вярва ми и дори че не е с мен иска аз да съм щастлива (е в момента не съм ..но сама съм си виновна) и е със сини очи
и е моето ангелче (въпреки че често си го нареждам на ум,защото не е с мен а с друга)
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Да е сериозен, отговорен, умен и амбициозен.....
с чувство за хумор на първо място !!!!! след тва вече да ми дава нужното внимание и да има принципи които да отстоява .. ми тва е общо взето..не държа да е някъв перфектен на характер..няма да е интересно![]()
.!.
умен,симпатичен,забавен,да знае какво иска,общителен,интересен,к йто да ме разбира...
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
Подкрепям с две ръцеПървоначално написано от cinderella_gugutka
Трябва да има химия между нас... Ако нея я няма ако ще перфектен да е няма да стане нищо... Иначе е важно
-да има хубави големи ръце(не обичам нежни пръстчета с кожа по-мека от мойта)
-да е висок
-да е амбициозен
-да не ми се сърди като се разлигавя или като почна да се цупя
-да е отговорен
-да умее да ми оправя настроението
-да е удобен за гушкане
-да не ми се подиграва(НИКОГА! всичко взимам насериозно и после...)
-да ме глези
-да можем да си говорим за всичко
-да е отворен за нови неща
и още хиляди други работи....
И понеже съм лакома и искам твърде много сега съм сама![]()
Мене май няма да ме вземе никой...много съм мързеливано за сметка на това пък мога други неща.......
![]()
![]()
za teb symПървоначално написано от nicolepcd
![]()
mi da si imame doverie da ne e nqkav idiot deto ne znae ni6to da e gotin mil i mn sexy![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
ОО повярвай ми,мъжете със секс се задържат!Първоначално написано от AnChItOoOo
![]()
Тея тука дето говорят,че им трябвало готвачка и чистачка,много се лъжат!Ще те вземат да им готвиш вкъщи,и ще ходят па други!Тва са мъжете!![]()
А по темата аз държа да не е някакъв наркоман или такъв дето всяка вечер се напива,по възможност да не пуши,да не ме удря и обижда(тва направи ли го си казва края),да е чистоплътен,да изглежда добре(все пак няма кво да се лъжем и външният вид има значение),да не е някво курварче,дето ходи с още 5 и ми изневерява насам-натам.....
Тва е общо взето най-важното,отттам нататък ще се разберем!![]()