- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за емо стила?
Война с имотата.
Гахахаххахаха.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
+1Първоначално написано от Naman07
Емо... Какво всъщност значи т`ва?! Аз не знам, признавам си, обаче и не искам да знам!!! А пък това, българите емо са нек`ви....ИЗМИСЛЕНИ!!! Вие видяхте една тоалетна хартия и айде всичките емо, ала-бала... изроди!!! Гледах нек`ви клипчета свързани с тея ми ти емота и щях да се издрайфам!! Па бива ли такива простотии значи?! Няква плюе бръснарски ножчета и изродите се кефят... На т`ва ли му викате Вие кеф, веее?! Да Ви имам кефа... Депресирани същества, загубени.... Нямате си ник`ва представа за нещата от живота... Пуууу![]()
Kfo da vi kaja glupava rabota za6to da se pravi6 na depresiran kogato jivota e pred teb ... Puk i 4isto vizualno ne zaribqvat s 100 kilogramoviq si grim![]()
Ако метълите са педали,следователно емотата не са хора ,а някакви жалки подобия на животни!Първоначално написано от mimi_nesi
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Освен това не мога да разбера стремежа на този стил да прецаква все повече човешки животи!Абе изобщо глупава работа!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Каква война с емота бе..Те ще се нарежат преди да влязат в бой ...
The amount of clueless people in this board never fails to amaze me..
Радвайте се , че няма истински емота в България , щото в Германия примерно има смъртни случай...И при това нещо от сорта на "В училище ми казаха ,че не съм красива , Мамо подай ми ножчето.." ...
povedenieto ne mi haresva i spored men celiqt stil i durjanie e mnogo komersializiran i hiperboliziran
su6to mnogo me drazni 4e sa vzeli elementi ot obli4aneto na drugi stilove i kato gi smesqt prosot stavat kato uli4ni prevuzhodni
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ami ve4e ima mn ama mn taka nare4eni "emota" vseki 2 e emo mi ne mi har osobenno daje hi4 ama i te sa hora(nz do kolko)
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ми тва е най- голямата педерастия на света ако трябва да сме честни
смесица от рок метал неометал и ска баси тапата олигофрения
Първоначално написано от mimi_nesi
искам да говориш за стила ми ама квото и да ми кажеш от метала е произлязал вашия убития стил така че Shut The Fuck Up BITCH
Абе оставете ЕМО-тата да си живеят кво ви пречат,толкова не мога да разбера .. те рано или късно,ще си разрежат вените ..![]()
![]()
e da ne mi e ba6ta 4e da vzimam primer ot nego?Първоначално написано от KrisTa_
in4e si4ki ste protiv emo-tata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АххаХАХа.
Да вземаш пример от баща си? АХахХАха.
Имооооооооооо. xD
haha zatva li da se rejem?Първоначално написано от exploitedteen
Да.
Защото всички те депресирват.
ako si rejem venite to e zaradi vajna pri4ina a ne za dreboliiПървоначално написано от Winter Madness
'какви чоропа да си обуя днес?! неее... не мога да си намеря любимите чорапи на токио хотел. неее... *идея* кухнята, ножа, вените - край на проблемите!'
abe emotata ne sa tolko zadrasteni.....ako si rejat venite pri4inata e serioznaПървоначално написано от Winter Madness
хич..
пример?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
'Любимите чорапи на Токио Хотел липсват. ); ); ); );
Killing myself, killing myself, killing myself. ); ); );
Boohooo.. why is life so cruel?! Why, why...'
Аз не съм против емотата.Все ми е тая дали ще ги има или не.Демокрация - всеки си живее както си иска.Аз не се бъркам в живота на никой. Да се спасяват.Първоначално написано от krasitoOoO
![]()