- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за емо стила?
mi ne6to kato ti e kofti...........as si beh napravila 2-3 draskotinki kato edin tapanar me zarejaПървоначално написано от Pedigree
хахахахаахахахах
не заслужаваш и да си правят ташак с тебе хората...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
нямам нищо против тях ама тая тема е толкоз банална вече....
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
АхАХХаХахАхАХ.
krasitoOoO.. чорапите. );
АХхАхАААхХАхахАХа!
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
А защо не умреш? Защо изобщо отрепки като теб ги има на този свят? М? Кофти ти е и си режеш вените. Уау. Страхотно решение на въпроса. Показва само каква мизерна и, прощавай за израза, преебана психика имаш. За да проявяваш толкова безсилие трябва да си наистина смачкан човек. Оттърви се от множеството комплекси.
Режи се, не се драскай. Нищо не доказваш на никой. Нито на някой му пука за теб. Нека предположим, че ти стиска и наистина се срежеш - умираш. Макар, че съм 100% сигурен, че ще се шашнеш, ще почнеш да обикаляш в кръгове поради овчата си психика и най-накрая ще си разбиеш главата в някоя стена. Твърде много се отдалечих от темата обаче, прости ми.
Умираш - и какво? На мама и тати щом са допуснали да бъдеш така психически изнасилена не им пука толкова много за теб. Ще реват 1-2 месеца, после ще се опитат да игнорират смърта ти и ще живеят тъжен и безсмислен живот до края на дните си.
Има едно нещо, нарича се Survival of the fittest. Проучи го, ще ти разясни много неща. И не - не е филм. Ще трябва да четеш. Каква анатема!
Направи услуга на всички - наистина се самоубии. Или стани функционираща част от обществото. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против да се отличаваш от масата овце. Но ти си такава, и ще останеш такава дори като си емо. Всяко нещо, глобално, става канон в един момент. Има толкова много религии, уклони, виждания и групи които не познаваш. Само трябва да се интересуваш. Уви, имаш твърде забулени и еднозначни представи за света. Бъди емо - но бъди тру - Умри.
az ne sum emo i nqmam ni6to protiv tqh,osven 4e pove4eto sa nekvi tupi poziori t.e. kazvat 4e sa emo i uj slu6at takava muzika ama kato se priberat i vednaga di puskat Planeta tv![]()
или МTVПървоначално написано от falloutgirl92
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от krasitoOoO
![]()
![]()
... заради момче ... това изобщо не трябва да е причина,заради която... така да се изразя - си заслужава... да се самоубиеш ... я се стегни,момиче!
![]()
hmm ne e to4no takaПървоначално написано от Freak.
e 4orapite da si ebat maikataПървоначално написано от Winter Madness
Зимната лудост обаче е някаква брутална![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре, че не ми каза, че съм психопат.
Нямаше да си го простя. *гледа към кухнята*
Дай да спретнем някаква масово самоубийствена оргия о_O
*гледа към ножа*
Внимавайте с чувствата ми!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от krasitoOoO
Е такива като теб най-ги обичам! Ми как е?
Първоначално написано от ^Santra^
Не са ми гадни и унизителни и не ги мразя,но са ми доста смотани, но пък какво може иа з един ден да стана Иймо :>![]()
4 и 12т. от правилата
+1 .. Бляяяяя тея трабва да им забранят да живеятПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Yes, yes, yes.
Най-сетне ще се отървем от този ужасен живот без чорапи на Токио Хотел. );
Пък и оргия. *повдига дясната си вежда точно като Волен Сидеров* xD
XD
Между другото, виждал съм гривнички на ТХ. Усетих едно грешно желание да си накупя маса такива, ама го резистнах... =/
Ужас!
Защо живееш?! Защо-о-о-о?! );
Извършил си такъв голям грях, че от вкъщи го усещам. Аз аз живея преди края на света!
Чак и на мен ми идва да се самоубия. );
Това е една толкова важна причина...
Аз съм ЖЕНА,тъпачко!Сега ходи си режи вените щот никой не те обича....Първоначално написано от mimi_nesi
Пффф в началото беше забавно, нещо ново пък и аз се радвам на каренца и на прическите, ама то прекалиха бе да гой *а то не бяха точки, и панделки и какво ли още не (позьорска работа) ама ще взема да се депресирам накрая и да си пусна един бритонец и с ножчето за мазане на филии ( за по-големи страдания и следователно повече драматизъм) да си прережа вените)![]()
Хакуна Матата!!! =]
vie me ybihte beПървоначално написано от Winter Madness
![]()
![]()
![]()
in4e tva 6o go govora e savsem seriozno,a ti.......Първоначално написано от Winter Madness