- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- няма ли друго освен Ескапел ?!
Еми.. де да знаммалко странно звучи
Вече съм готова всичко да изпробвам само, за да ми дойде![]()
![]()
мляко+едно пакетче канела а не една две лъжичкиПървоначално написано от the_hottie
няма любов
мацка на теб ти писах на личноПървоначално написано от K123
![]()
няма любов
Molq vi, kato ne razbirate nishto- NE DAVAITE NEKOMPETENTI MNENIA!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
1. VEche nqma POstinor.
2. Zamestva go Escapelle
3. Deistvashtoto veshestvo e EDNO I SUSHTO(GESTOGEN) ! Tva ne e prah za prane da kazvash koe shte "svurshi po-dobra rabota"![]()
![]()
4. DRUGO TAKOVA HAPCHE NQMA
Абе ти тия хапчета за нищо си ги нямаш...я си представи Ескапел са ти скъпички.А те май са единствените уж качествени.И имат толкова странични ефекти.Ми я си представи,вземеш си някфи за 10лв и ще напраат мазало.Щом не е свършил,няма смисъл да се тровиш.
еми ако ги нямах за нищо до сега да съм пила вече. ти как мислиш?!?!
няма любов
az na 26 april pih Eskapel.trqbva6e da mi doide na 27,a o6te ne mi e do6lo.molq vi kajete mi ako nqkoi ot vas e pil takiva hap4eta normalno li e tova da mi zakasnqva i dalgo vreme li 6te mi e obarkan cikala.organizmat mi barzo li 6te se iz4isti ot vrednite toksini,koito e predizvikalo tova hap4e.Blagodarq!!!
mi az sym go pila no ne mi e zakysnqvalo.vsi4ko mi be6e normalno.nz otidi na genekologПървоначално написано от kristina grozeva
Ескапелето върши работа до 72 часа. Обръща женския организъм наопаки и предизвиква малко нервни настроения. Не трябва да се пият често, понеже водят до усложнения. След приемането му настъпва нова обулация и шанса за забременяване е доста висок, така че внимателно.
Няма нищо по-неловко от два погледа срещнали се в ключалка.
svetlosivo.com