.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Според вас имали истински приятели между жени?

Според вас имали истински приятели между жени? Възможно ли е това? да има истинска приятелсво межу две жени ? или все пак рано или късно това "приятелство " ще има край ? :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    est 4e ima (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    somewhere over the rainbow
    Че то там ако няма,къде да има?

до сега съм се скарвала само с 1 пр окон4ателно...но с другите...мисля 4е сме си 4удесни пр и смятам 4е ще си останем такива.да,има

е да има ноо..понякога настъпва момент в който се появява някфа завист между приятелките ..и в повечето пъти завършва с каране..ии с разваляне на отношенията :P явно при повечето от вас не е така.супер

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    е да има ноо..понякога настъпва момент в който се появява някфа завист между приятелките ..и в повечето пъти завършва с каране..ии с разваляне на отношенията :P явно при повечето от вас не е така.супер
    Не знам,аз внимателно си подбирам приятелите.Много е важно да можеш да преценяваш хората-да знаеш на кого какво да довериш и до какво степен можеш да му имаш доверие.

Град
    В АдА
    Има

ЕмИииИи СпоРЕед мен може и да име лично аз имам няколко истински приятелки, на който мога да споделя сичко ии мн си ги обичкаммм

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime28
    ЕмИииИи СпоРЕед мен може и да име лично аз имам няколко истински приятелки, на който мога да споделя сичко ии мн си ги обичкаммм
    всички казват така..,че им имали доверие мноо го обичали..обаче накрая точно те ги предават.

емии за да кажа че ги обичам .. явно ги познавам мн добре пък и да ме предадат се пак и аз знам доста неща за тях тъй че мога да им го върна

Град
    РЮАР
    Има, но такива приятелства се завр1зват при по зрелите жени... неможе от една тинейдж1рка да учакваш приятелсвто поради простата причина, че ще дойде време ще се появи някои мом1к, който ще б1де харесван и от двете приятелки и в един момент... една от приятелките винаги преебава другата... и приятелкството св1ршва...
    Абе незнам дали го обясних как тре'а... ама ми фанахте замис1ла...

gPa3HuTeJl

Има, но такива приятелства се завр1зват при по зрелите жени... неможе от една тинейдж1рка да учакваш приятелсвто поради простата причина, че ще дойде време ще се появи някои мом1к, който ще б1де харесван и от двете приятелки и в един момент... една от приятелките винаги преебава другата... и приятелкството св1ршва...

сЪгЛаСнА СЪМ С теб.. ноо все пак човек не може да живее без приятелки ...нали все пак някой трябва да го подкрепя

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Има, но такива приятелства се завр1зват при по зрелите жени...
    напоследък много ми харесват постовете ти. та, по темата... просто на тея 15 - 16 години още не сте дорасли за сериозно приятелство и смятам, че вярвате в излишни глупости... Не вярвам в чак такова приятелство, което е напълно безкористно и трае ЗАВИНАГИ! Дори и да го има, то не се гради когато си на 16 по простата причина, че животът при всички случаи ше ви раздели, колкото и да се обичате сега...

Град
    Русе
    +1
    ...

Има да... аз иммам

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    +1
    . и ето тук се различава истинското фр-сто м/у двете ако са некфи тъпи и всъщност идея си нямат за приятелство.. мда тогава ще стане както ти каваш..лошото е че така в повечето случей .. НО ако са истинки фрс няма едно момчедаги скара.. щото в крайна сметка ако едната тръгне с тоя те рано или късно ше скъсат .. и тогава кой ще бъде до нея .. - предишната фр

има ткова фрство НО жените/момичетата коит го умеят а мн малко аз съм намерил таква фр
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен за да може приятелството между жени да издържи на всички изпитания трябва двете да са мн различни. Ние с мойта приятелка искаме съвсем различни неща от живота, харесваме различен тип мъже, имаме различен стил на обличане,различна структура,аз съм руса тя е тъмна... и поради тези причини нямаме за какво да си завиждаме и от какво да се ревнуваме съответно нямаме за какво да се караме. С нея се познаваме от 8 години и въпреки че аз си ходя в България 1-2 пъти в годината пак си пишем всеки ден и си споделяме нещата които с никой друг не можем да споделим а като сме заедно сме неразделни и не ни писва да сме си двете.

Има. И за щастие аз имам такова с моята най-добра приятелка.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Има!Аз и моята приятелка

ми то според мен всяко приятество си има своя край понякога.. независимо дали е между жени и т.н. Но аз мога да кажа, че истинско приятелство между жени има. Аз в момента съм приятелка с едно момиче вече 6-7 години и вс е ок между нас

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от bibiqna_fut
    . и ето тук се различава истинското фр-сто м/у двете ако са некфи тъпи и всъщност идея си нямат за приятелство.. мда тогава ще стане както ти каваш..лошото е че така в повечето случей .. НО ако са истинки фрс няма едно момчедаги скара.. щото в крайна сметка ако едната тръгне с тоя те рано или късно ше скъсат .. и тогава кой ще бъде до нея .. - предишната фр
    Никой не твърди, че те непременно ще се разделят заради момче. Всъщност когато преминат в различни среди приятелствата, които устояват на това, не са никак много...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Защо кокетничите? На всички има е пределно ясно, че на една по-ранна възраст вие сте психически неспособни на приятелство. При вас всичко що е свързано с жена е или конкуренция или би-любопитство.
    Защо церемонничите и говорите абсолютни глупости? "Аз съм си я намерила тази приятелка". Хайде моля ви се.
    На това се дължат и половината провалени връзки - момичетата не знаят какво е това "приятелство" и започват да търсят причини в приятелите на техният мъж вместо да демонстрират малко толерантност. "Как може той да е с тези гадове по цял ден и да не си завиждат !!".
    То и ние не знам е какво е да те удря "червения прилив" всеки месец и за това бягаме далеко, като стане време. Баланс, братче.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    бла бла
    Аз за това казвам че за да има истинско приятелство между жени те трябва да са различни за да няма какво да делят и да не си завиждат. А защо жените да не знаят какво е приятелство? Тва откъде го измисли? Според мен няма значение пола за това дали ще си добър приятел...

разбира се че има но ... мисля че темата не е за тук
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си