- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо, когато обичам някой, той не ме обича?
za6to vinagi kogato obi4am nqkoi toi ne me haresva?![]()
![]()
![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
Защото такъв е живота.Не винаги чуствата са взаимни!Трябва да се примириш с това..намери си някой/я по-подходящ/а с който/ято чуствата ще са взаимни!![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Защото в детската ти градина има радиация.
ми...избираш си неподходящи мом4ета в които да се влюбиш...или просто незнаеш как да го накараш да си падне по теб...казвам го щото и аз бях като теб но с времето намерих подходящия и така...спокойно :P![]()
На колко си?
защото си мисля че твойто обичане е просто едно привличане и нищо повече. Странно ми е .. щом казваш че те не те харесват то как си ги опознала до такава степен че да ги обикнеш? И толкова много л иса хората които си обичала..
така де.. на колко си?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Наистина възрастта има значение, но просто си избирай по-подходящи момчета,за които да не си просто поредната курва!Защо не се опита6 дас ни разясниш по-подробно 1 от случайте,за да знаем как точно да ти помогнем!Успех!
![]()
dobre de malka sam ama tam e rabotata 4e tezi koito si haresvam izob6to ne me haresvtПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Има време.. предполагам си на 11-13 , а точно тогава момчетата на твоята възраст разбират доста неща за тялото си и им е по интересно да гледат какичките и да ги пляскат по дупето. Сега просто залегни над уроците, а любовта сама ще дойде след време. Няма смисъл да се депресирашПървоначално написано от krasitoOoO
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
izob6to neznai6 za 6to stava vapros.Parvo na parvo as sam momi4e i vtoro ne 15 samПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Ми не си личи.. и обясни за какво става на въпрос.. Защото ти сама казваш че обикваш момчета които дори не те харесват, което честно да ти кажа изобщо не е обич..Първоначално написано от krasitoOoO
Поне според мен...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Просто неподходящи.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Тка се получава в живота. Не можем да контролираме съдбата си винаги, ничо чуждите чувства. Това не означава, че няма да имаш успех в любовта![]()
Mi az kogato zadadoh sushtiq vupros na baba mi (a tq e mn umna i s mn opit) mi kaza: "Tova choveshkite otnosheniq sa nai-slojnoto neshto na tazi zemq.Moje bi prosto izbirash nepodhodqshtite hora.Ako si gotova se ogledai-toi e mn mn mn blizko prosto nemojesh da go vidish.A ako ne si gotova shte 4aka6-koito e za teb toi rano ili kusno 6te se poqvi.No nikoga ne tursi idealniq-idealen nqma, nikoga ne e imalo, nqma i da ima." Kolko e prava neznam, no az sum samo na 13 i mislq che oshte ne sum gotova za seriozna vruzka, kolkoto i da q iskam.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ами да така е ....Първоначално написано от AnIcHkAtA
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
[quote="bibiqna_fut"]... и питаш ...[/quote
ne te razbrah.Kak taka i pita6?
все пак трябва да те боли нали .... ама знаеш че всичко се връща налипосле те ще те обичат ама ти ... тях не
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Щото смърдиш на скумрия,огледалото се чупи като се огледаш на него или просто говриш като някой стар грамофон? ддз,ти най-добре знаеш.Първоначално написано от krasitoOoO
защо?..защо?...защо?а защо?..защотоо съдбата такава..и живота...
Сега... да се разберем кой кого пита защо. А ти ми кажи защо!!!Първоначално написано от kaprizzna_