- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо, когато обичам някой, той не ме обича?
Аами избери си някакаъв стил, поразкраси се доколкото можеш, все ще срещнеш някого.
[quote="krasitoOoO"]офффф как ше разбереш кат още нищо не знаеш аре легай да гледаш ТВ или да си играеш с кукличките :P :PПървоначално написано от bibiqna_fut
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Любовта чувставата . човешките взаймоотношения - има ли по сложно нещо от тях? Не! Любовта... идва сама.. какво да търсиш.. какво да избираш... няма какво...
смисъл никакъв...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
em ako si na 12/13 i si "haresva6" batkovci 17+ normalno da e takaПървоначално написано от krasitoOoO
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
А тези,които те харесват,ти харесваш ли ги?
Надеждата умира последна!!!
Не винаги е така,всичко си идва с времето,а иначе на т'ва му се вика кръговрат![]()
![]()
opaПървоначално написано от nikita29
![]()
ti pa ot dek znai6?Първоначално написано от shmurkam
Живот...
koi e s men?Първоначално написано от AnChItOoOo
И при мен е същата ситуация...но явно не те заслужават или се правят на надути
![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Ако наистина си на 15, може би не харесват твоята незрялост, наистина не ни приличаш на 15..![]()
И аз като харесвам някой,не ме харесва ..обичам не казвам ,защото е много силна думаМен не ме харесват заради външния вид,при теб не знам каква е причината.....
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
законите на Мърфи![]()
someone else...
Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Случва се да има несподелена любов, харесване и прочие.. и е гадно.До сега не ми се е случвало, или да е било само веднъж, но определено не е приятно.Лошото е, че не си избираме кого да харесваме.Но пък в крайна сметка всеки си намира половинка, независимо кога...
Опитай се, когато си харесаш някое момче да направиш така, че да започне да ти симпатизира на теб повече, да те хареса.Това може да стане, като те опознае по-добре и види, че не си като другите.
emi sry no ne vinagi 4uvstvata sa vzaimni trqbva da si namerish nqkoi koito da te obi4a![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
e pa to ne moje 4yvstvata vinagi da sa vzaimni![]()
iz4akai 6te nameri6 podhodq6tiq ....ne burzai tolkova....
az sum v su6toto polojenie ma ne burzam.........![]()
![]()