.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)

Относно фитнеса и бодибилдинга....

Проблема е следния: Смятам да започна да се занимавам с Фитнес. Не професионално просто така за около половин година да натрупам мускулна каса и да си я потдържам. Понеже съм чел доста и на няколко места срещнах ,че бодибилдинга и фитнеса забавали растежа. В смисъл на височина. Аз съм на 14 години и съм висок 172 сантиметра тежа 73-4 килограма. Та въпроса ми е ако сега започна да се занимавам с бодибилдинг дали ще ми се забави растежа?

Град
    Русе
    недей вдига прекалено много килограми и няма да ти се забави растежа
    ...

Mi niama da ti se zabavi razteja ako ne pravi6 takiva uprajnenie murtva tiaga i dr ot lejankata niama kak da se nabie6,a i tva s nabivaneto e malko glupavo nabivat se 6tangistite 6toto digat tonove na den na tren vupreki 4e ako gleda6 6tangi vij 6tangisdtite v tejka kategoria te sa po 190 ima i nad.Taka4e pravi si np nedei da pravi6 takiva uprajnenia i gotovo

Как по точно от мъртвата тяга и клека ще се набиеш нещо неподготвен се изказваш според мен . Мъртва тяга и клек се правят 3 серии в седмицата за по 2 мин серията как ще се набиеш така бре

nqma da ti spre razteja ..

AZ PONE TAKA SUM 4UVAL A DALI E TAKA NZ ABE VAJNOTO E 4E MOM4ETO ISKA DA XODI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си