.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)

Дали ме отбягва...? :(

Имам приятелка на която много държа. Винаги сме заедно навсякъде и по всяко време. Но напоследък забелязах че започна да ме отбягва. От около една седмица изведнъж започнаха оправдания все неможела да излезе защото валяло техните не я пукали и подобни. Възможно ли е наистина да ме отбягва и може ли да се стигне до там че да скъсаме,защото държа ужасно много на нея и неискам да се разделяме. Дайте съвет

Град
    РЮАР

Re: Дали ме отбягва...? :(

Можеш ли даде инфо примерно на колко сте, на колко време ви е вр1зката... ала бала нещо повече... по начина по който интерпетираш случката много ясно, че те отбягва, но може и да има причина за това...
    Питай я...

Може и ти да си въобразяжаш,то жремето през последните дни не е мн хубаво! Но по проблема,говори с нея,кажи и колко мн я обичаш и тя ще ти каже защо се е държала така!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами може да е в такъв период че да не знае какво иска, или просто няма смелост да ти каже че късате. Трябва да говориш лично с нея...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на babity
    По - хубуу да я питаш и да ти кажа, че тъ не ще, отколкото да те отдягва и с други да се ... (разчитам да последвате нескопосаният ми опит за рима и да се сетите к'во липсва) звъни, тормози я, преследвай я, докато не си каже!

Град
    somewhere over the rainbow
    Питай я!Ние откъде да знаем?

Поговори с нея. Ако тя вече не изпитва чувства и не е щастлива от връзката ви какъв е смисълът?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Поговори с нея. Ако тя вече не изпитва чувства и не е щастлива от връзката ви какъв е смисълът?
    +1
    Vladoka rulzzz

хм .. говорете .. в крайна сметка няма кфо да губиш .. или ще ти ти дигне чуковете и ше те разкара или ще стане "и те живяли щастливо до края на дните си .. " така че пич няма кфо да губиш ..само може да спечелиш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Може да имате нужда от малко почивка, това че не излизате всеки ден, не значи че те отбягва, дай й малко време да нея си
    А дали иска да скъсате, това няма откъде да знаем, питай я в прав текст

Град
    Така по това което изписахте с нея съм от около половин година.
    Не сме се карали или нещо. Просто изведнъж започна с тия извинения и незнам какво да правя. Ако я попитам в прав текст има голяма вероятност да се осъмни че не я обичам и да скъсаме(дори да не ме е отбягвала нарочно и да не е имал проблем). Просто незнам какво да направя. Как да я попитам така,че да не я обидя или нещо подобно.

Град
    somewhere over the rainbow
    "Пиле/Мило/Мъри,нопследък съм много объркан,понеже ми се струва,че постоянно ме отбягваш.Моляте,ако съм сбъркал някъде,по-добре ми кажи.След всичко преживяно не искам да се караме за глупости." Толкова ли е трудно?

Еми възможно е разбира се ... във всяка една връзка трябва да очакваш неочакваното.Да се разделите,да те отбягва и всичко останало е възможно но не мога да ти дам конкретен отговор да или не защото не съм запозната с отношенията ви.
    Поговори с нея и я питай дали наистина те отбягва,кажи и това което каза и на нас!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от babity
    звъни, тормози я, преследвай я, докато не си каже!

аууууу разби ме

Приятелката ти може да не те отбягва и да не иска да късате ... а просто да е в такъв период. Напоследък времето наистина беше лошо и да не е искала да излиза.. или пък ти каза че се оправдава,че родителите й не я пускат... може сега да е в конфликт с тях... но аз мисля, че може да и е омръзнало да сте навсякъде и по всяко време заедно. Трябва и двамата да отделяте време за себе си и да излизате поотделно с приятелите си. Най-добре разговаряй с нея и й обясни какво мислиш и чувстваш и тя ще ти каже какъв е проблема. Успех! \/

Град
    Благодаря на всички за откровените ви мнения.

според мен те отбягва и може би няма да е лошо да пробваш да я изненадаш с нещо приятно
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Град
    И това ще пробвам. Мерси за идеята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си