.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

кое е по-добро?

garnier 3 in 1 или clean and clear? питам , защото си бях взела garnier 3 in 1 и съм страшно доволна, но свърши и се чудя сега кое от двете да си купя,защото прочетох мн хубави неща за clean and clear

щом си доволна от гарниер не го сменяй няма смисал да опитваш нови...
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

garnier 3 in 1

Супер фен
    KUPI SI DRUGO,ZA6TOTO KOJATA PRIVIKVA KAM DALGO UPOTRBQVAN PRODUKTI SPIRA DA I DEISTVA,A KATO TI SVAR6I MOJE PAK DA POLZVA6 DRUGOTO,NO KAKTO KREMOVETE I 6AMPOANITE,TAKA I TOZI VID KOZMETIKA TRQBVA DA SE SMENQ NA NQKOLKO MESECA
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    VaRNa es7 8-)
    аз изпозлвам Гарниер-а и съм наистина много доволна, но когато свърши ще го сменя с Клийн енд клиър...
    според мен ще е по-добре да го смениш

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Clean & Clear-a e golqm bokluk.Pri mene gram ne bachka
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    строго относително е , аз лично съм с Гарниер , но те съветвам да си купиш другото сега да го пробваш и да видиш кое има по - голям ефект !

I az polzvah Garnier , ama 2 v 1 - za mzna kosa s purhot . I az sum mnogo dovolna ! Premahna mi purhota i sq polzvam Elseve ama za mazna kosa . Clean & Clear ne go znam , no se sumnqvam da ti pomogne !

clean&clear-ne
    ako iskash da go smenish probwai sys elseve,a az shte smenqm na garnier:)

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    I az polzvah Garnier , ama 2 v 1 - za mzna kosa s purhot . I az sum mnogo dovolna ! Premahna mi purhota i sq polzvam Elseve ama za mazna kosa . Clean & Clear ne go znam , no se sumnqvam da ti pomogne !
    тука се говори за лице, не за коса

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    garnier 3 in 1 e по - надежден от клинчето, поне според мен.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    garnier 3 in 1 e по - надежден от клинчето, поне според мен.
    +1[/b]
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Сякаш аз съм писала тази тема,напоследък много се чудя какво да си взема за лице,имам няколко неща на AVON,а днес си купих Garnier 3 in 1(в магазина се чудих поне 10 минути държейки garnier-a и clean and clear-a,чудейки се кое да си купя,въпрееки че вече бях решила да е garnier),за сега ми се струва добро.Според мен ги смени ,купи си Clean and clear,защото кожата привиква към определен продукт и той не и действа толкова добре след време.от друга страна ако си много доволна от garnier-a и ако не искаш да експериментираш си го купи пак...
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Супер фен
    Ами аз първо ползвах Garnier няколко месеца и после си взех на Clean and Clear ,защото много го хвалеха и си останах с него-доволна съм и от двата,но мисля че Clean and Clear дава по-добър и бърз резултат(поне при мен)
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си