- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кое е по-добро?
garnier 3 in 1 или clean and clear? питам , защото си бях взела garnier 3 in 1 и съм страшно доволна, но свърши и се чудя сега кое от двете да си купя,защото прочетох мн хубави неща за clean and clear
щом си доволна от гарниер не го сменяй няма смисал да опитваш нови...
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
garnier 3 in 1
KUPI SI DRUGO,ZA6TOTO KOJATA PRIVIKVA KAM DALGO UPOTRBQVAN PRODUKTI SPIRA DA I DEISTVA,A KATO TI SVAR6I MOJE PAK DA POLZVA6 DRUGOTO,NO KAKTO KREMOVETE I 6AMPOANITE,TAKA I TOZI VID KOZMETIKA TRQBVA DA SE SMENQ NA NQKOLKO MESECA
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
аз изпозлвам Гарниер-а и съм наистина много доволна, но когато свърши ще го сменя с Клийн енд клиър...
според мен ще е по-добре да го смениш![]()
Clean & Clear-a e golqm bokluk.Pri mene gram ne bachka![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
строго относително е , аз лично съм с Гарниер , но те съветвам да си купиш другото сега да го пробваш и да видиш кое има по - голям ефект !![]()
I az polzvah Garnier , ama 2 v 1 - za mzna kosa s purhot . I az sum mnogo dovolna ! Premahna mi purhota i sq polzvam Elseve ama za mazna kosa . Clean & Clear ne go znam , no se sumnqvam da ti pomogne !![]()
garnier 3 in 1![]()
clean&clear-ne
ako iskash da go smenish probwai sys elseve,a az shte smenqm na garnier:)
тука се говори за лице, не за косаПървоначално написано от dark_sw
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
garnier 3 in 1 e по - надежден от клинчето, поне според мен.![]()
+1[/b]Първоначално написано от Pedigree
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Сякаш аз съм писала тази тема,напоследък много се чудя какво да си взема за лице,имам няколко неща на AVON,а днес си купих Garnier 3 in 1(в магазина се чудих поне 10 минути държейки garnier-a и clean and clear-a,чудейки се кое да си купя,въпрееки че вече бях решила да е garnier),за сега ми се струва добро.Според мен ги смени ,купи си Clean and clear,защото кожата привиква към определен продукт и той не и действа толкова добре след време.от друга страна ако си много доволна от garnier-a и ако не искаш да експериментираш си го купи пак...
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Ами аз първо ползвах Garnier няколко месеца и после си взех на Clean and Clear ,защото много го хвалеха и си останах с него-доволна съм и от двата,но мисля че Clean and Clear дава по-добър и бърз резултат(поне при мен)
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!