.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Въпрос относно Гарниер 3 в 1?!

Здравейте!Бихте ли ми обяснили точно процедурите най вече за Акне и матиращата маска...значи за акнето пише само измивате се с него ами в смисъл как по точно,а матиращата себума се нанася и след 3 мин. се измива това го разбрах,но това за акнето ме интересува?!Благодаря ви предварително!

Град
    варна
    Ами слагаш си малко на ръката и разтриваш с кръгови движения по лицето.В самия гел има малки топченца,които е хубаво да се разтворят(не е задължително всичките,но поне някои).След това измиваш обилно с вода и си готова

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Само че съм момче Благодаря ти А трябва ли да стой известно време или ?!

Цитирай Първоначално написано от Transporter
    Само че съм момче Благодаря ти А трябва ли да стой известно време или ?!
    Ако го ползваш като измиващ гел няма нужда да стои..просто след като го разтъркаш го измии

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    съветвам те да избягваш тия продукти 3 в 1.
    по-добре си вземи 3 отделни продукта

имам гарниер 3 в 1 и съм мнооого доволна , наистина...значи,ако го ползваш като измиващ гел не е нужно да стои,просто го измиваш...ако искаш да премахнеш черните точки нанасяш върху лицето и нежно масажираш с кръгови движения...в него има скраб и почиства всичко...а ако искаш да го ползваш като маска трябва да седи 3 минути , докато изсъхне и го итмиваш...айде успех

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    имам гарниер 3 в 1 и съм мнооого доволна , наистина...значи,ако го ползваш като измиващ гел не е нужно да стои,просто го измиваш...ако искаш да премахнеш черните точки нанасяш върху лицето и нежно масажираш с кръгови движения...в него има скраб и почиства всичко...а ако искаш да го ползваш като маска трябва да седи 3 минути , докато изсъхне и го итмиваш...айде успех
    ама тва 3в1 наистина ли помага....я дайте мнение щото не съм мн запозната ама имам нужда от такъв продукт...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    днеска си взех такъв! дано да е добър ина4е съм се изръсила с 10 лв напразно
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

аз не съм по козметиките изобщо и не съм си взимал почти никакви продукти, но специално от този съм супер доволен. И аз се чудех в началото какви трябва да се прави.

xexe znaesh kvo da si kupish na men mnogo mi se opravi liceto ot nego samo 4e polzvam i o6te edno krem4e
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Ами не знам но като правя процедурата за акне само вечер я правя от 3 дни но нищо не забелязвам да се е оправило,даже мисля че са ми излезли още повече....гледам че всички го хвалят,но аз лично не виждам ефект от него...уж беше след 3 дни кожата ти ще е чиста а пък то....

xaxa ti na si4ko li vqrva6 ??? az vseki den si pravq i dvete proceduri i moje bi sled 2-3 sedmici se zabelqza efekt.. nqma vul6ebni produkti. ako be6e vqrno dlai shteshe da e 8-9 lv ? q se zamisli malko oba4e ako spra da go polzvam 2-3 dni kojata mi po4va mn da se omaznqva i mi izlizat pupki... az sum dovolna a moje i da ne deistva na vseki tip koja .. ne znam... az kogato tursih info iz neta predi da si go kupq 4etoh dosta otricatelni komentari puk vij kfo stana :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз ще ходя скоро да си го взимам дано да има ефект.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Тоя продукт е много хубав.Много сьм доволна..Всичко от рекламите сьм ползвала,но това само ми помогна!!По едно време обаче спря да действа и се чудех какво да правя..Мисля,че кожата ми свикна..сега обаче рекламата пак я дават и аз пак ще започна.. Това за 3 дни не е вярно...просто е невьзможно..аз комбинирам и с отвара от лайка и жьлт кантарион..и ходя на козметик..и тей надявам се да се махнат..а пьк винаги сьм се чудила как някой хора нямат нито една пьпчица,пьк не се грижат за лицето си изобщо..лягат с гримовете,пьк аз колко неща правя и пак имам

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз го ползвам от два дни ве4е...мога да кажа 4е найстина по4иства дълбоко,премахва 4ерните то4ки веднаги4ески...но пъпките...трябва малко пове4е от 3 дни,струва ми се...хубавото е,4е не изсушава кожата както пове4ето други по4истващи продукти,макар4е ексфолира много добре кожата..Доволна съм! ВСЕ ПАК Е ГАРНИЕР!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Иаз го имам от 2 дни,но кожата ми не е мръднала .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами ползвам го вече близо една седмица и съм склонен да кажа че наистина действа за една седмица доста ми се изчисти лицето и наистина хубавото е че не исушава

Град
    У вас :)
    Аз също съм много доволна От доста време го ползвам и определено има ефект.По един път на ден се измивам с него,щото ми е малко силно и ако се мия по-често ми изсушава прекалено много кожата
    Listen To Your Heart!

Аз нещо не схванах ...
    Нали отзад на въпросния Гарниер пише за премахването на черните точки и маската ... обаче после пише ,че може 2-3 пъти седмично - та за кое става въпрос 2-3 пъти седмично ?! За черните точки или за маската ?!

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Аз нещо не схванах ...
    Нали отзад на въпросния Гарниер пише за премахването на черните точки и маската ... обаче после пише ,че може 2-3 пъти седмично - та за кое става въпрос 2-3 пъти седмично ?! За черните точки или за маската ?!
    Никой ли няма представа ?! :[[[[

Абе аз лично си го ползвам всеки ден и много добре ми се отрязява на кожата за черните точки и акнето,а маска не си правя

Аз нещо не схванах ...
    Никой ли няма представа ?! :[[[[
    za maskata ama az si q pravq vseki den i ni6to mi nqma samo 4e imai v predvid 4e kojata mi e mn gadna ... moje i ot tova da mi nqma ni6to

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Аз днес си го купих,изпробвах го само веднъж ,но мога да кажа ,че веднага кожата ми стана някак си по-чиста и тенът й стана по-равен.Струва ми се,че е много добър продукт,пък ще видим...
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

След като изчетох половината теми от форума за Гарниер 3 в 1 и специално за продуктите на Гарниер, реших да си ги взема. Как аджеба ви действа добре..?! След като го ползвах 3 пъти кожата ми се изсуши супер бързо и станах цялата на червени петна. Проблемът сигурно е при мен, защото никой до сега не е получавал този ефект. Кожата ми е мазна, не е нито чувствителна, нито суха. Може би този продукт просто не е създаден за мен.

Много съм доволна.Определено не ти почиства лицето за 3 дни както е на рекламата,но все пак помага.Всяка сутрин го използвам като почистваш гел /не маска/ а иначе 2 пъти в седмицата като маска.По едно време бях започнала всяка вечер като маска да го използвам, но страшно много ми се изсуши кожата и сега гледам да не прекалявам.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си